Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

musíš sundat plastové podběhy, pod nima jsou ty ucpávky

díry jsem vrtal tak, že jednu v místě pod spodním pantem dveří-stříkneš i do sloupku, pak uprostřed prahu, potom tak,abys stříknul i do středního sloupku, pak zase uprostřed prahu zad.dveří a naposled někde pod západkou zámku zad.dveří-stříkneš i tu dutinu pod západkou

Odesláno

Nechci vám kazit radost s těma dírkama, ale teď jsem rozkuchal prahy a nevím jestli to tak mají všechny 406,ale ty co sem kuchal měly vzadu a v B sloupku nějakou hmotu,která vyplňuje sice málo,ale v celé ploše dutinu. Tím chci říct, že práh jeko takový je čistý,jen ve výšce gumového těsnění dveří je ta pěna.

Co se týká odtokových dírek,tak jsou tam ještě jedny DÍRY kterýma může voda odtéct. Nacházejí se pod límcem prahu asi 3-4 cm od jejich krajů a jsou dlouhé asi 2-3cm.

Odesláno

Foto bohužel nemám,zbytek jsem vyhodil do popelnice.Dokonce v tom B sloupku tam byl vložený plast a zastříklé tou pěnou. Můžu skusit vyfotit zbytek, co zůstal na plechu.Vzhledem k tomu,že to bylo u obou pruhů stejně provedené,tak bych to typoval na origo věc.

Odesláno

Popravdě abych se přiznal,tak nevím co na to řekne klempíř až se na to podívá.Je tam povrchová rez.Jestli tam byl nějaký pozink,tak už tam není(myslím tím dole ve spoji).

Tím opraveným místem je B sloupek levého prahu.Už při kuchání jsem si všiml,že tam není ta zalakovaná samolepka v zadu a ve škrábancích v laku je vidět tmel.To opravované místo není vidět,ja na tom ta černá samolepka co kryla práh.

Bývalý majitel by se měl vyjádřit,jestli o tom něco neví.

Jestli chceš tak ti vyfotím co chceš.

Odesláno

ex,šaldovo 2004,a ty prahy vydrží vic než ty z autokelly,který pozink neviděli ani z dálky...:D:D

ja to auto jen rozebral na díly...

a šaldo to myslím neboural...:myslim

[upravil dne 12/6/13 20:35 od Charlie 1]

Odesláno

Cena neni zas tak velka asi bych cekal vetsi tak o 1/3 za tyto penize se asi vyplati jeste opravovat.

Koukal jsem na ty prahy/fotky a oni to maji kluci pro tu rez primo pripravene ....

Guest servisman
Odesláno

na auto bych já dal raději new prahy, ne nějaký ,co jsou načatý rzí.Max bych je dal kdybych to chtěl prodal .:aut

Odesláno

Tak nevim, chodim kolem toho a řikam si, řešit , nebo neřešit. Co by jste mi poradili, prostě se mi tenhle vysledek laku nelíbí, ale pokud to ničemu nevadí tak bych se na to asi vyprdnul, není to nový auto a asi to nebude uplně super nikdy, ale prostě za ty 3000 za lak bych čekal lepší vysledek, je to jen na kocích prahů, asi tam co se vařilo a nasledně tmelilo.

post-6656-14109631839773_thumb.jpg

Odesláno

do těch hnusných pórů se ti usadí bordel ,to budeš potom koukat na odstín. Po pravdě, žádná sláva.Kolík dioptrií má ten opravář?

[upravil dne 16/6/13 19:51 od ozzy1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...