oddie Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Lampa: to se ale vůbec netýká nějakých navrhovaných změn. Bordel na silnicích je jen a pouze o tom, jak se chová a jak jedná naše slavná policie, o ničem jiném! Ona má i dnes zákonných možností až dost, jak potírat bordel na silnicích - jenže, to by znamenalo o hodně jinou, těžší práci, a taky o hodně míň vybraných peněz na pokutách. A to je ten problém - pročpak by to policie asi dělala, víc práce s méně jednoznačnými výsledky (kvantifikace \"velikosti bordelu\" na silnicích je tařka nemožná, kdežto výkaz vybraných pokut je velmi jednoznačný a oceňovatelný, a navíc se s nimi tak nějak počítá, že...). Pročpak, když je tak náramně jednoduché postavit se na přehledný úsek, kde se snadno vybírá - případně si tam ještě jen tak omezit rychlost značkou - viz D1 u VelMezu, že... Bordel na silních mi vadí, a to dost značně. Dokonce uvažuju, že budu jezdit jen dodávkou, a ještě na ní lupnu rám, a? vypadá co nejvýhružněji... Takže, bych změny k lepšímu jednoznačně uvítal. Ale tomu paskvilu, co teď vzniká, nevěřím ani za mák - ani tomu, co za ještě větší paskvil z toho vyleze po těch pozměňovacích návrzích - a jeho účinkům po schválení už vůbec ne! Jediné, co se po schválení rapidně změní, bude výše a frekvence úplatků, na to vemte jed. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 ja v tom vidim pouze snahu nasich politickych zmrdu, kteri nemeli co delat (to jsou skoro vsichni takze proto se to tak rychle odhlasovalo), pridelit body nejcastejsim prestupkum v silnicnim provozu...nejvic me dojima obodovani alkoholu v krvi (4body) a jizdy autem bez platne technicke (!!!5 bodu!!!) takze kdyz se zapomenu u piva je to lepsi nez zapomenout na technickou taky je pekny ze myslej na chodce...nedani prednosti chodci na vyznacenym miste (4body)...jinymi slovy...pokud proste na prechode sejmes duchodce tak dostanes ctyri puntiky a pojedes dal MAGORY POME NA HORY Citovat
jbily Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 hm... škoda mého času, který jsem věnoval psaní příspěvku, který z 99,9% přesně odpovídá příspěvku oddieho. Naprostý souhlas. Citovat
Medvěd Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Pokud to u PČR bude fungovat tak, jako v nejmenovaném městě, kde u PČR v kanceláři jako civil sedí moje dobrá kamarádka, tak se fakt žádné změny nemůžeme dočkat. Tam to totiž funguje tak, že tak 1 - 2x měsíčně naběhne šéf na poradu, před podřízené rozhází pokutové bloky se slovy \"večer to bude vytrhaný\". A kdo nesplní, je na konci měsíce bez prémií a po ulici chodí pěšky. Proto se námtaky stává to, že za stejný přestupek jsme různě postihovaní, proto PČR bojkotuje zavedení jednoznačného ceníku přestupků (proč má být rozptyl ve výši pokut za shjodný přestupek, to mi fakt za těch 17 let za volantem nedoklaplo). No a když jsou policajti takhle šéfem vyhnaní, myslíte si, že si postaví radar do úzký ulice ke škole, kde rychle jede faktický prase??? Určitě ne, to je jednoduší si stoupnout na čtyřproudou výpadovku z města (nejlíp 5m před cedulí označující konec) a bločky se tak nějak vytrhaj samy, že jo. K bodovanému parkování se jako pražák vyjadřovat nebudu, stejně jako ke vjezdu do pěší zóny z hlediska řidiče zásobování (nevím, zda je tu širší čtenářské veřejnosti známo, že zásobovat obchod můžu pouze v čase povoleného vjezdu, zatímco taxikář do pěší zóny může kdykoli - zářný příklad je Český Krumlov, kde vjezd do zńy je od 6.00 do 9.00, ale obchody otvírají v 9.00, takže se zásobuje a jednou za čas se MPíci zblázněj, postavěj se k výjezdu z centra s hodinkama a udělujou peněžité ohodnocení snahy o zásobováníé obchodů) - to by mě mohl taky skolit infarkt - a já chci žít, jezdit a taky chci, aby Ti, co je platím z daní, fungovali pro mě a nokoli proti mě - ale to bych asi musel žít jinde, ne v absurdistánu [upravil dne 6/24/Fri, 24 Jun 2005 13:05:43 +0000Fri, 24 Jun 2005 13:05:43 +0000Fri, 24 Jun 2005 13:05:43 +0000Fri, 24 Jun 2005 13:05:43 +0000 Medvěd] Citovat
DjBoom Odesláno 1. červenec 2005 Odesláno 1. červenec 2005 No sem zásadně proti. Jednak se na naše silnice vrátí otázka \"Tak pane řidiči co s tim uděláme\" takže sbírat papíry se budou zas jen chudejm. A navíc všechno co je takhle universálně nastavený nevěstí nic dobrýho. Asi se dám k dopravce, to bude zlatej důl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.