Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Luciferko :) když se přidáš do 11 hodin, tak ti ještě vygeneruju přístup :) Pak už budu tuhej a jedině až zítra dopoledne :aut

Gabriel ti poslal odkaz na vlákno, tak tam napiš svoji účast dle popisu od Romana :)

Odesláno

Jen Roman Bazi, ChouLu mi řekl at to nahraju v te velikosti takže normalně velké že si to pak zmenšíte jo.. Já jen jsem ted koukal do druheho vlákna a nerad bych z toho byl vyškrtnut :D:)

Odesláno
Roman Bazi v kalendáři nebude? :myslim

Nějak ho v seznamu nevidím :myslim:mrk:papa

On je to blázen :D :D Vytváří kalendář a není tam :nevim

Dělám si srandu.. registrovaný je.. jen nemá nahraná fota :aut

Odesláno

Eště me napadlo jestli by se nevypsaly všechny jmena na zadní prázdnou stranu kalendáře, teda pokdu se tam budou vejít, všech co sou v kalendáři a na srazech pak sbírat podpisy :D jako ročenka na konci základky :D

[Edited on 18/12/12 23:04 by Háček]

Odesláno

Blázen a ještě registrovaný -:bacha:bacha:bacha:D:D

Ono mě je celkem jedno, který týden v kalendáři budu mít foto, tak to nechám až na konec, ať si ostatní vyberou. Přihlášen jsem, jen nemám nahrané fotky.

Odesláno

Kdyby si viděl jak to u mě vypadalo, když jsem ten systém pustil a začal zvonit telefon, že něco nejde, mezitím další SZ, že to a to nejde, k tomu ve fóru... mezitím registrovat lidi... prvních 45 minut bylo drsnejch :D Nevěděl jsem kterou klávesnici mačkat dřív :aut

Odesláno

Háček - jméno, nebo přesněji nick, bude uveden v rohu každé fotografie. Obávám se, že v zadu už na to nebude místo, ale prověřím to.

Já jim to vrátím. Než jim odešlu kalendář, tak z něj vytrhnu jejich fotku.:D.

Odesláno

v tom pripade u me prosim

u modraska Scratch a u coupe Miss Scratch

no nedivte se, ja to mam doma holt obracene :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...