Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Nechci hledat, ale v listopadu jsem tu psal něco podobného. Po dohodě s Pe.Trem jsme od toho upustili. Já to chtěl vzít výhradně přes klub a že by to bylo v e-shopu. Problémem byl čas (chtěl jsem prodej již na vánočních srazech) ... pokud se toho Romane zhostíš sám, vadit by to snad nemělo. Jenom pokud by to šlo do e-shopu, chtělo by to klubové fotky. Ale uvaž, že klubu se do toho nebude chtít investovat, protože za pár měsíců je ten kalendář takřka neprodejný, nemůže to být ležák jako třeba tričko.:myslim

A pokud jde o fotky klubových aut, dej si pozor na to, aby někdo nebyl ukřivděn, že tam jeho auto není ;), každému se nezavděčíš.

Iniciativě tleskám, ač je půlka prosince. Za uvedené peníze raději zaplatím na příští rok členství, taky kalendář na příští rok doma nějaký je :D

Guest servisman
Odesláno

nevztahují se na fotky autorská práva? kdysy jsem měl obrázek z netu a musel jsem jej odstranit

Odesláno

Podle mě kalendář s Peugeoty z clubu by byl super. :) Spíš bych to, ale viděl na kalendář pro rok 2014. Auta by se vybrala jednoduše hlasováním. Aby se, ale výroba takových kalendářů vyplatila, tak bych dal např. podmínku, že kdo bude mít své auto v kalendáři, tak si musí koupit min. 3kusy. Doufám, že jsem teď nenapsal úplnou kravinu :D

Odesláno

Lucasao: Na rok 2014 bych to viděl taky, ted je to hodně narychlo. Hlasování o fotkách do kalendáře by bylo nejlepší. Třeba každý týden jedno kolo pro jeden týden do kalendáře :myslim

Kdo tam bude mít fotku, musí koupit 3? To je jistých 160 prodaných kusů :D

[upravil dne 16/12/12 18:53 od MilanF1]

Odesláno

MilanF1: no právě 160ks :D u takového počtu už by nemusely být výrobní náklady nějak extremně drahé :) mě by to osobně nevadilo, jeden kalendář domů, jeden do práce, a jeden s radostí někomu daruji :D

Odesláno

Já mohu nabídnout z naší rodiny tyto

206 Rolland Garros

206 SW - stříbrná

205 červená ... už vypadá jak babička :D

106 novější verze 03 - červenej lucifer

:papa

Odesláno

Díky za všechny názory, jsem za ně rád.

Já bych nikoho nenutil, aby si koupil 3ks kalendářů. Ono dát 500Kč + pošta za tři kalendáře je hodně. Já jsem ani neplánoval, že by se udělal jediný kalendář navíc, prostě kolik se jich objedná, tolik se jich nechá udělat, na sklad bych je nedělal. Já měl v plánu spíš toto- udělám nábor, kdo bude chtít, aby jeho auto bylo v kalendáři, a prvních 54 přihlášených tam bude. Nedělám si iluze, že by byl takový nával a bylo více lidí. Podmínka pro účast je objednání jednoho kalendáře a zaplacení předem. Kolik lidí je ochotno dát za kalendář 190kč + pošta?

Mě by třeba nevadilo, kdybych měl ten kalendář až v lednu.

Jinak od toho kalendáře Peugeot budu muset bohužel upustit, kvůli autorským právům. Stravil jsem nad tím už hodně času, takže si nechám udělat jen pro sebe. Škoda.

Další návrhy, sem s nimi.

[upravil dne 16/12/12 19:24 od Roman Bazi]

[upravil dne 16/12/12 19:25 od Roman Bazi]

Odesláno

Ono to tak bude asi nejjednoduší jak píšeš. Prostě kdo by chtěl být v kalendáři tak si ho taky zaplatí a objedná se přesný počet kusů. Nicméně si myslím, že je stejně už strašně pozdě. Nikdo podle mě nebude chtít aby jeho auto bylo v kalendáři hned v prvním nebo druhém týdnu, když třeba kalendář dostane až ke konci ledna.

Odesláno

Taky by bylo možná dobré aby se nastavily nějaké kritéria, které by fotky musely splňovat. Ať jeden týden není nějaká umělecká fotka a další týden fotka auta někde u Tesca na parkovišti :D

Odesláno

Co takhle vyhlásit teď konkurz? Třeba pro těch prvních 54 a každý z nich dodá já nevím, 3 fotky? Pak se tu od každého přihlášeného ukážou 3 fotky a bude se hlasovat? Když v pondělí se najde všech 54 lidí, do středy tu budou fotky a do pátku máme vybrené fotky :) a když bych byl někdy v lednu a kalendář dostal v únoru, to by nevadilo :) a myslím si, že snad nikomu, hlavně když se jedno do kalendáře podívá a řekne si: Jo, tak v tomhle kalendáři jsem měl svoje auto ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...