Guest Kamik-N Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Moje auto bude k vidění na jaře a myslím že asi budeš už vedět který přes zimu jezdím 206 SW quiksilver :-) s černýma světlama :-) Citovat
patrikvogl Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Další drobná změna - ještě to v té zimě namontovat, do toho se mi moc nechce Citovat
patrikvogl Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Jinak, pán co dělal oranžádu -> https://www.facebook.com/pages/Japkor-reklamn%C3%AD-polepy-aut-celopolepy-%C4%8Di%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-interi%C3%A9ru-le%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-laku/298883656891769 Citovat
artin Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Kolega z práce pro japkor dělá airbrush :-) dobrá firma. [upravil dne 18/12/12 15:19 od artin] Citovat
patrikvogl Odesláno 18. prosinec 2012 Autor Odesláno 18. prosinec 2012 Hlavně férová, to se mi líbí Brzo jim spustíme nový web... Citovat
artin Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Když se dělá takhle celopolep, tak se lepí i vnitřky dveří, sloupky okolo pantu a tak? Nebo ne? Chtěl bych to někdy vidět v realu jak to vypadá Citovat
Rejty Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Oranžáda...Mńamka...viď Pepito:aut...jen by jí slušel XS paket:) Citovat
Spangler Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Když se dělá takhle celopolep, tak se lepí i vnitřky dveří, sloupky okolo pantu a tak? Nebo ne? Chtěl bych to někdy vidět v realu jak to vypadá Ano, lepi se kde se da, auto se odmasluje od plastu a doplnku, ktere prekazeji a folie se zahybal \"za rohy\", aby to nebylo poznat. Samozrejme zalezi, jestl ti to dela specializovana firma nebo kdejaky cucek. Taky jsou mene vhodne kombinace barev laku a folie - napr. lepili jsme Vito do cerneho matu, puvodni barva cervena - u takove kombinace je ve sparach, kam se clovek nedostane, videt ta cervena a nepusobi to uplne dobre - na prvni pohled si toho ale clovek nevsimne. Mrkni treba na toto, je to trochu jine, nez lepit civilni auto, ale prace je to jeste o neco narocnejsi - realizace probihala docela narychlo. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VcjKQYprKTI Citovat
ozzy56 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 včera večer jsem v Ostravě předjížděl oktávku kombi s oranžovou folií, pravdou je, že přehlédnout se to nedá Citovat
artin Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Spangler: díky za info, je to pěkný když se to umí. Já jednou s kamarádem lepil karbon folii na kapotu a to je hrozná práce, nechtěl bych to dělat zlatá lakýrničina. Já sem taky o polepu uvažoval, když sem auto koupil. Ale právě sem nevěděl jak vypadaj vnitřky, mno a než sem stačil něco zjistit, tak auto bylo na maděru a nakonec se nalakovalo. Citovat
ChouLu Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Ono lepit nějakou no name carbon folii a něco např od 3M je sakra rozdíl... nehledě na to, že existuje hromada prostředků, které ty firmy na polepy používají... není to nic levného, takže na jedno lepení to domu nemá fakt cenu kupovat, ale pak je s tím totálně jiná práce Citovat
Pepito Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Oranžáda...Mńamka...viď Pepito:aut...jen by jí slušel XS paket:) Jj oranžová je krásná ale Patrikvogel ji má \"křiklavější\" a matnější a řekl bych i nepřehlétnutelnější Hezká práce Citovat
Rejty Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 To sjem zvědavý jestli někdy bude společná fotka oranžových mazlů Citovat
Kubajz.B Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Včera o půl druhé si stál v Olympii. Hned u vchodu v garážích. Říkal sem si, že udělám fotku až půjdu zpátky. Byl sem tam sotva 10 min a už si byl v tahu [upravil dne 5/1/13 14:42 od Kubajz.B] Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Ta barva je fakt nepřehlednutelná :D já odjížděl z naší nové garáže z Potoční ulice a když jsem jel dolů ke křižovatce tak jsi tam stavěl na proti mě a je to hezký musím uznat :-) a nepřehlednutelne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.