Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moje auto bude k vidění na jaře a myslím že asi budeš už vedět který :D

přes zimu jezdím 206 SW quiksilver :-) s černýma světlama :-)

Odesláno
Když se dělá takhle celopolep, tak se lepí i vnitřky dveří, sloupky okolo pantu a tak? Nebo ne? Chtěl bych to někdy vidět v realu jak to vypadá:)

Ano, lepi se kde se da, auto se odmasluje od plastu a doplnku, ktere prekazeji a folie se zahybal \"za rohy\", aby to nebylo poznat. Samozrejme zalezi, jestl ti to dela specializovana firma nebo kdejaky cucek. Taky jsou mene vhodne kombinace barev laku a folie - napr. lepili jsme Vito do cerneho matu, puvodni barva cervena - u takove kombinace je ve sparach, kam se clovek nedostane, videt ta cervena a nepusobi to uplne dobre - na prvni pohled si toho ale clovek nevsimne.

Mrkni treba na toto, je to trochu jine, nez lepit civilni auto, ale prace je to jeste o neco narocnejsi - realizace probihala docela narychlo. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VcjKQYprKTI

Odesláno

Spangler: díky za info, je to pěkný když se to umí. Já jednou s kamarádem lepil karbon folii na kapotu a to je hrozná práce, nechtěl bych to dělat :D zlatá lakýrničina.:D

Já sem taky o polepu uvažoval, když sem auto koupil. Ale právě sem nevěděl jak vypadaj vnitřky, mno a než sem stačil něco zjistit, tak auto bylo na maděru :D a nakonec se nalakovalo.

Odesláno

Ono lepit nějakou no name carbon folii a něco např od 3M je sakra rozdíl... nehledě na to, že existuje hromada prostředků, které ty firmy na polepy používají... není to nic levného, takže na jedno lepení to domu nemá fakt cenu kupovat, ale pak je s tím totálně jiná práce ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Oranžáda...Mńamka...viď Pepito:aut...jen by jí slušel XS paket:)

Jj oranžová je krásná :super ale Patrikvogel ji má \"křiklavější\" a matnější a řekl bych i nepřehlétnutelnější :D:myslim

Hezká práce :super:papa

Odesláno

Včera o půl druhé si stál v Olympii. Hned u vchodu v garážích. Říkal sem si, že udělám fotku až půjdu zpátky. Byl sem tam sotva 10 min a už si byl v tahu :D

[upravil dne 5/1/13 14:42 od Kubajz.B]

• O 2 týdny později...
Guest Kamik-N
Odesláno

Ta barva je fakt nepřehlednutelná :D :D :D já odjížděl z naší nové garáže z Potoční ulice a když jsem jel dolů ke křižovatce tak jsi tam stavěl na proti mě a je to hezký musím uznat :-) a nepřehlednutelne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...