Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, jsem tu nováček :-)

Začal jsem \"přestavovat\" 206, rozděleno do několika fází:

1) Zatmavení zadních skel

2) Oranžová matná fólie na celé auto

3) Dodělání dálkového centrálu

4) Nové sedačky / tapec (černé, víte o něčem?)

5) Nová černá kola

Teď je to na zimních plecháčích (a asi to nebudu na zimu měnit), v léte dostane nějaká pěkná černá kola. Nyní se bude dělat dálkový centrál a pak bych se chtěl pustit do těch sedaček.

Koukal jsem na čalouníka a nacenil mi to na 20 - 25 tisíc, což je dle mého vkusu moc, takže se podívám na vrakárně po něčem a zkusím poptat černé sedačky ještě zde...

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Z té oranžové jsem nadšený, jedinečné auto, na parkovišti se rychle najde :D

Odesláno

Hezká barva... ale nech si potáhnout i obě lišty nárazníků a boční lišty ;)

Přední světla vyměň za čirá.. klidně origo :) budou tam vypadat hezky a vzadu lištu nad SPZ dej bez znaku a taky do barvy :)

A neuškodili by tomu ani světla z faceliftu nebo 206+ ;)

Jinak hezký vozítko

Odesláno

Pěkny vozítko :) Pomeranč jak vyšitej. Co v tom máš za motor? :) Sedačky se dají sehnat docela dobře z bouraček. Zeptej se třeba tady http://www.tuned-pugs.cz/forum/viewtopic.php?f=42&t=700 co v tom je za sedačky :) Jinak černy kola bych určitě nedával. Tak strašně to zapadne, až hrůza :D Vím o čem mluvím...Dal bych třeba grafitovou, když už tmavou :)

BTW: Nemusíš mít náhodou nalepenou nálepku ČR někde vzadu, když to není na SPZ? :myslim

[upravil dne 15/12/12 11:59 od FiFa_cze]

Odesláno

FiFa_cze: O motoru raději nemluvě :D Ale přijde vylepšit, takže pak se rozepíši... Stejně tomu prd rozumím, jsem grafik, do aut moc nevidím, nechávám profíkům a jen mám představu o designu...

Kola ještě zvážím, udělám si to ve Photoshopu, zkusím třeba okolo dát oranžový lem, něco -> jeden človíček to pak nastříká, udělá do matu, cokoli, stačí si jen říct.

Sedačky potřebuji, jsou tam modré a rozdrbané, to mě sere :( Ad SPZ, asi bych to tam měl mít, že? Každopádně PČR mě stavěla nespočetněkrát a bez problémů, takže to asi nechám plavat, případně až dostanu pokutu za svou blbost, vyměním SPZ...

Jinak, pro zajímavost, původně to byl modrák, takto vypadal:

2012-12-15_122353.png

Odesláno

Tak teda i ten modrej lak vypadá jak novej :) S tou SPZ si nejsem jistej, ale něco se mi motá, že kdo nemá tu novou spz, tak to musí mít označeny tou nálepkou, ale jak řikáš, už dlouho jsem neslyšel o nikom, kdo by za to byl zdrbanej, nebo za to dokonce dostal pokutu. Podle mě už to policie ani nekontroluje, nebo si toho ani nevšimne...nebo o tom ani neví :D

Odesláno

Ta matná oranžová vypadá dobře :)

Jen mě zajímá, jak je stará ta fotka ze lhoty, co sem tam byl naposled tak tam byl betonovej zátaras. :( Nebo si jel přez pole? :D

Odesláno

Hele, jezdí se polem, záterasy tam jsou kvůli těm motokárám :) Ale pole je vpohodě, žádný extrémy, dá se to... Foceno někdy v březnu, ale byl jsem tam cca měsíc zpátky a vpohodě :-)

Odesláno

Já sem přez to pole jel právě jednou s felicii a nic moc... lvíčka bych tam zkurvit nechtě :D Sme tam minulej rok dělali srazíky a ted jak tam sou ty betony tak se nikomu neche jezdit přez pole :( sem myslel že už sou pryč.:(

Odesláno

Pánové, když jsme u toho, nevíte někdo, zda jde nějak \"zkrátit\" řadící páka? Je hrozně vysoká, vyhovovala by mi kratší...

Jinak dálkový centrál tento týden :-) Uvidíme co pak dál...

Odesláno

Tak na řadící páku následovně: Vyškubnout hlavici řazení (bacha na zuby a ať si neuděláš důlek ve stropě) je tam jen naražená, pak tyčku uříznout na požadovanou délku, podle potřeby zkrátit manžetu a pak vymyslet, jak přidělat zpátky hlavici. Já bych ji nalepil třeba epoxy lepidlem :) Je to takovej způsob na hulváta, ale myslím si, že účel to splní :)

Odesláno

No tak to já nevim jestli se dá něco takovyho koupit :) Já jedu spíš ve 106kách a saxech, takže s 206kou ti moc neporadím, ale já kdybych si zkrátil řadičku, tak bych to kombinoval s shortshiftem a táhlama řazení bez gumových vložek :) Myslím, že to je i na 206kách ty táhla s gumovým uložením, ktery se časem vyžvýká a pak se řadička klepe jako ratlík a těma táhlama se to spraví a je to nesmrtelné narozdíl od těch origo :)

Odesláno

Včera jsem nahodil Mária Cavallo kožený volant, super, doporučuji :) Skvělé do ruky, montáž zabere cca hodinku a půl, ale výsledek za to opravdu stojí :) Brzo hodím nějaké fotky...

Odesláno

Tu oranžádu jsem ještě neviděl :-))

Taková zvláštní až je zajímavá :super

Odesláno

Vidět asi ani nemohl, postoval jsem jí sem cca dva dny po polepení... Ještě nemůžu ani do myčky, 14 dní od nasazení fólie, tak je teď trošku prasátko. Každopádně kdybys mě viděl, trub, blikej, rád uvidím nějakého člena :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...