Tango C8 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Již máme od 9.12 postavený - děcka, nech si ho užijou ne? Ikea to jistí. Citovat
Medvěd Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Tango - už to tu myslím někdo (Hurvajz?) psal loni. Nechápu, proč bych měl připravit prcka o tu radost pomáhat na Štědrý den se zdobením stromku, obalováním kapra, uklízením pokojíčku a být za to pak večer odměněn poklady pod stromečkem, který Ježíškovi sám přichystal. To, že nás v obchodech masírují Vánocemi a koledami pomalu od září (hned po masáži spojené se školou, která dětem otravuje minimálně druhou polovinu prázdnin - chudáci školáci, já bych na jejich místě coby pubescent asi v půli srpna televizi a rádio vyhrožující 5x za hodinu školou rozšlapal) přece neznamená, že i já musím mít doma vánoce od Mikuláše. [upravil dne 14/12/2012 08:50 od Medvěd] Citovat
Cinicman Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Medvěd... dobre si to napísal... Tiež poznám pár ľudí, ktorí majú stromček už dva týždne postavený... asi jinej gang... Citovat
MilanF1 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Taky nevím, nač stromeček dříve DOMA, však stojí až do třech králů, ne? To si ho děti musí užít (i dospělí). Na druhou stranu je podle mě OK, když město od prvního adventu \"svítí vánočně\", je možné i nasát vánoční atmosféru ... jo setkal jsem se s vesnicema, kde svítily od půlky listopadu :blicismajlik Citovat
Medvěd Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 .... asi jinej gang... Bohužel k němu už pár let patří i moje matka. Naštěstí ale do jeho řad vstoupila až po našem odletu z rodného hnízda a tak je mi to v podstatě šumák (s prckem se k ní stejně dřív než na Boží hod nechystám). U ní je to možná zapříčeno nějakou nostalgií, ale u rodin s dětmi tomu vážně nerozumím. Citovat
Tango C8 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Protože na vánoce máme jiný plán na 14 dní, takže tak. Znám lidi co slaví vánoce tenhle víkend doma a pak vánoce jinde. Zase jsem viděl že někdo hned 25.12 vyhazuje stromeček. Mně to nevadí mít doma již teď stromeček. Je to moderní doba, uspěchaná. Od ledna nakupuji velikonoční vejce, to je normální neeee:P Citovat
MilanF1 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Tango má posunuté biologické hodiny, všechno má dopředu - stromeček, Vánoce, Velikonoce. Kolik dní dopředu slavíš jmeniny a narozeniny? Citovat
Cinicman Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Je to moderní doba, uspěchaná. Toto si ale ľudia robia sami... sťažovať sa na \"uspěchanú\" dobu je len výhovorka... každý si je strojcom svojho času... Citovat
Tango C8 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Hele, já to bere z humorem, proto jsem to tady taky napsal že mi stojí od 9.12 (stromeček stojí, pro některé co se toho chytnou).:roker Jmeniny mám v slovenském kalendáři myslím v jiný měsíc jak v českém. Jooo, tak proto mám vtom bordel a slavím všechno dřív. Citovat
Tango C8 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Je to moderní doba, uspěchaná. Toto si ale ľudia robia sami... sťažovať sa na \"uspěchanú\" dobu je len výhovorka... každý si je strojcom svojho času... Sranda nééé. Prostě je doma vánoční atmoška:P Citovat
sloters Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 My zdobíme vždy až 24.12. Letos to asi budu muset udělat podle starých tradic a stromeček přivázat ke stropu,protože pro prcka (ničitele) to bude asi velké lákadlo Citovat
Tango C8 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Já mám tři děcká a stromeček vždy stál bez přivázání. Hele, několik ozdob zařve, ale jde se dál ne. [upravil dne 14/12/12 09:30 od Tango C8] Citovat
Cinicman Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Je to moderní doba, uspěchaná. Toto si ale ľudia robia sami... sťažovať sa na \"uspěchanú\" dobu je len výhovorka... každý si je strojcom svojho času... Sranda nééé. Prostě je doma vánoční atmoška:P Citovat
Tango C8 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Prostě děcká mají radost. Co by člověk neudělal pro své děti, jak mají rozzářené a vysmáte očká, když jsou u stromečku. Citovat
Medvěd Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Humor je koření života. Každý jsme jiný a kdybychom byli všici stejní, musel by z toho zákonitě bejt každej druhej blbej (to ne já, to ředitel naší ZDŠ). Ač Ti v tomhle směru nerozumím, vím, že v tom nejedeš sám a když tě někde potkám, určitě se kvůli tomu od Tebe nebudu otáčet zády a myslet si něco ošklivýho - co člověk, to názor. Citovat
Tango C8 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Hezky řečeno. A můžeme vlákno zamknout Citovat
pyrone Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 priatelka bude zdobit buduci tyzden tak sa podelim aka je sikovna... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.