Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaký máte (nejen doma) Vánoční strom?

Recommended Posts

Odesláno

Tango - už to tu myslím někdo (Hurvajz?) psal loni. Nechápu, proč bych měl připravit prcka o tu radost pomáhat na Štědrý den se zdobením stromku, obalováním kapra, uklízením pokojíčku a být za to pak večer odměněn poklady pod stromečkem, který Ježíškovi sám přichystal. To, že nás v obchodech masírují Vánocemi a koledami pomalu od září (hned po masáži spojené se školou, která dětem otravuje minimálně druhou polovinu prázdnin - chudáci školáci, já bych na jejich místě coby pubescent asi v půli srpna televizi a rádio vyhrožující 5x za hodinu školou rozšlapal) přece neznamená, že i já musím mít doma vánoce od Mikuláše.

[upravil dne 14/12/2012 08:50 od Medvěd]

Odesláno

Taky nevím, nač stromeček dříve DOMA, však stojí až do třech králů, ne? To si ho děti musí užít (i dospělí). Na druhou stranu je podle mě OK, když město od prvního adventu \"svítí vánočně\", je možné i nasát vánoční atmosféru ... jo setkal jsem se s vesnicema, kde svítily od půlky listopadu :bojim:blicismajlik

Odesláno
.... asi jinej gang... :roll:D

Bohužel k němu už pár let patří i moje matka. Naštěstí ale do jeho řad vstoupila až po našem odletu z rodného hnízda a tak je mi to v podstatě šumák (s prckem se k ní stejně dřív než na Boží hod nechystám). U ní je to možná zapříčeno nějakou nostalgií, ale u rodin s dětmi tomu vážně nerozumím.

Odesláno

Protože na vánoce máme jiný plán na 14 dní, takže tak.

Znám lidi co slaví vánoce tenhle víkend doma a pak vánoce jinde.

Zase jsem viděl že někdo hned 25.12 vyhazuje stromeček.

Mně to nevadí mít doma již teď stromeček. Je to moderní doba, uspěchaná.

Od ledna nakupuji velikonoční vejce, to je normální neeee:P

Odesláno

Tango má posunuté biologické hodiny, všechno má dopředu - stromeček, Vánoce, Velikonoce. Kolik dní dopředu slavíš jmeniny a narozeniny? :D

Odesláno

Hele, já to bere z humorem, proto jsem to tady taky napsal že mi stojí od 9.12 (stromeček stojí, pro některé co se toho chytnou).:D:roker

Jmeniny mám v slovenském kalendáři myslím v jiný měsíc jak v českém. Jooo, tak proto mám vtom bordel a slavím všechno dřív.:ticho

Odesláno
Je to moderní doba, uspěchaná.

Toto si ale ľudia robia sami... sťažovať sa na \"uspěchanú\" dobu je len výhovorka... každý si je strojcom svojho času... :roll

Sranda nééé. Prostě je doma vánoční atmoška:P

Odesláno

My zdobíme vždy až 24.12.

Letos to asi budu muset udělat podle starých tradic a stromeček přivázat ke stropu,protože pro prcka (ničitele) to bude asi velké lákadlo :D

Odesláno
Je to moderní doba, uspěchaná.

Toto si ale ľudia robia sami... sťažovať sa na \"uspěchanú\" dobu je len výhovorka... každý si je strojcom svojho času... :roll

Sranda nééé. Prostě je doma vánoční atmoška:P

:super

Odesláno

Humor je koření života.

Každý jsme jiný a kdybychom byli všici stejní, musel by z toho zákonitě bejt každej druhej blbej (to ne já, to ředitel naší ZDŠ).

Ač Ti v tomhle směru nerozumím, vím, že v tom nejedeš sám a když tě někde potkám, určitě se kvůli tomu od Tebe nebudu otáčet zády a myslet si něco ošklivýho - co člověk, to názor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...