Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Očišťujete Vaše OSOBNÍ auto od sněhu celé ?

Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?  

1. 1. Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?

• Pouze čelní sklo, maximálně ještě boční sklo u řidiče
      13
    • Pokud možno celé auto
      97

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Mně moc nepomůže běh motoru na volnoběh, jedině ten hadr - nejlepší je vlítnout do auta udýchaný :D

Občas jsem takto vyjel :mad: bylo kulový vidět :bojim (pospíchal jsem na nádraží), ale raději nikdy více...

Odesláno

Aspon dle hlasovani v tomto vlakne :) A nebo Ti co neskrabou nehlasovali radeji :) Ale tak z principu - je tady hodne lidi, pro ktere - a to je ta okridlena veta - neni auto pouze prepravnim prostredkem, ale snad i soucasti zivotniho stylu a tak jsme snad natolik zodpovedni, abychom takovou banalitu, jako je prave oskrabani skla a smeteni snehu neoje*avali :) Kez by takovi byli vsichni!

Guest Scratch
Odesláno

no, taky to na me tak zapusobilo. Hlavne to tomu autu desne pomuze :D

ale zacal jsem poctiveji ometat a auto po desti ofoukavat :)

Odesláno

Ne, ale tak proste \"mi to neni jedno\" ... a tenhle pristup mam myslim ve vicero vecech. Ono jedno se muze odvijet od druheho .. :)

Odesláno

Scratch : Ve vysledku ano ;) Ometes-li snizis riziko nehody a tim mozna prodlouzis svemu autu zivotnost (a treba nejen tomu svemu) ;) Chce to jen se zamyslet. Samozrejme tady je to dohnano \"ad absurdum\" v tomto mem prispevku .. naschval

Odesláno

Pro mě je auto především přepravní prostředek a také se k němu tak chovám - poslední koupel mělo asi v září, další udělám asi na jaře. To, že dostává servis považuji na nutnost. To, že do něj cpu vychytávky, blbinky, to je jen, aby se mi více líbilo, ale to podstatné zůstává - musí být 100% spolehlivé, aby mě dovezlo, kam chci a je mi fuk, zda bude černé od špíny nebo stříbrné jak z fabriky. Ať tak či onak, okna čistit budu.

PS: že na sraz ho umyju a případně naleštím a vyluxuji, považuji za slušnost, přeci jen si ta auta prohlížíme ...

Odesláno

Nechci aby se to tady zvrhlo jako mnohde jinde v debatu o necem jinem, diky :)

Snih ted neni, ale mraziky nekde ano, takze je toto tema vlastne stale aktualni.

Guest Scratch
Odesláno

StibTo: sak pisu, ze jsem zacal ometat, uz vsechna okna a pulku strechy, na druhy byla rakev a pod ni ani nad ni jsem se nedostal bez ujmy, strechy, me, nebo obleceni :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...