lukaro Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 A to fakt chceš takový velký? Já ti dám extra cenu Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Tak já myslím že na zadní dveře Parťáka by se ten znak vešel:D Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Tak to snad ani raději ne:D By i s povrchovou úpravou stál víc než celý auto:D Citovat
lukaro Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 :D ani ne... Povrchovka (komaxit) a samotný plech, počítám tak 5 - 7000kč [upravil dne 3/1/13 17:08 od Lukáš_307] Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Dyť říkám že by to bylo víc jak za auto:D Citovat
rootsky Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Měl bych zájem o malého dozadu (asi bych vzal dva, za tu legraci to stojí - oba v nerezu, nebo ocel s modr. pozinkem, podle toho co se domluví) , jaký je min. rozměr? 2 222johny222: Je to na coupe, tak ty rozměry dáme nějak dohromady [upravil dne 3/1/13 16:52 od rootsky] Citovat
222johny222 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Měl bych zájem o malého dozadu (asi bych vzal dva, za tu legraci to stojí - oba v nerezu, nebo ocel s modr. pozinkem, podle toho co se domluví) , jaký je min. rozměr? 2 222johny222: Je to na coupe, tak ty rozměry dáme nějak dohromady [upravil dne 3/1/13 16:52 od rootsky] ok,super,předek změřím,ale zadní už mi chybí Citovat
lukaro Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Minimální rozměr není dán... ale počítám že méně jak 10mm to být nemůže Citovat
lukaro Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 PÁNOVÉ: TADY NEOBJEDNÁVEJTE ANI NEPIŠTĚ KOLIK TOHO CHCETE! Já tu jen informativně píšu CENY a potom doplňuji rozměry. Až budu mít udělané v CADu všechny loga, založím nové vlákno v sekci POKEC, kde uskutečníme objednávky. Nechci to dávat do inzerce, protože já na tom nic netrhnu a v sekci POKEC to bude více na očích. Tady se jen ptejte a podobně Citovat
jandy2 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 jenom mě teď napadlo. Když bude pro každý rozměr jiný výkres, to podle mě znamená každý rozměr jiný program pro řezání, to znamená, že 20 ks od jednoho rozměru těžko dosáhneme. Nebo to máš pozjišťovaný a je to jinak? Citovat
lukaro Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Já vím, já jsem se ptal a mělo by to vyjít tak, že když se o pár cm mění jen rozměr, nebude složité dělat další program, takže cena bude snad taková, jakou jsem psal každopádně nevím to oficiálně a je v řešení,.. Ale dobrý dotaz Citovat
Guest Džůny Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Tak sem prosím potom někdo dejte odkaz na nové téma, abych to neprošvihl. Citovat
Stejsn Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Nápad máte srandovní, jen s tím mám dva problémy: uděláte z toho trochu tuctovku a už to nebude tak originální a druhá věc je, že to bude přitahovat vandaly Citovat
106sťák Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Taky čučím jak se to rozmohlo :-) ale zase bude to prča když se to někde sejde pohromadě :-) já to dám i na zadek na zámek a s těma zlodějema to je taky pravda,ale to se nedá nic dělat Citovat
Stejsn Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Já bych dozadu na kufr takovýho lva, jako tam má bejt, ale upravenýho jako zombii. Dycky mi ty pracky a vůbec ten postoj přišly jak ze zombie-filmů Musím vymyslet co s tím udělám. Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Tak tuctovka to nebude, když bude mít 20 aut z 10 000 tenhle znak, ne;) S vandalama je to horší, jsem zvědav kdo bude první bez znaku:D Citovat
lukaro Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Odkaz na nové vlákno tu určitě dodám. Jinak tuctovka to nebude, podle mě každý 2. se do úpravy jen tak nepustí a kdo ví, kolik jedinců to dotáhne do konce. Citovat
chuck11 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Já jim dovezl lahev whiskey kterou tam mají kluci z vedení rádi.. A udělali mi cenu, resp. dali i slevu nějakou, když jsem pracoval u firmy, která od nich ve velkém brala nevím jak vysoká je sleva, ale pro porovnání.... Jedna firma mi nabídla jen ocel, tl. 1,5mm a za 10ks by 1ks stál 38kč a neměli v tom započítanou expedici. Luki a nebyla to náhodou ta moje whiskey co jsem di dával:D:D:D:D:D Citovat
Andreww Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Nějak se mi nechce věřit,že by Matušík neměl zrcadlovou nerez Pálíme u dvou firem (TIKR a Matušík) a myslím,že zrovna u Matušíka jsme brali zrcadlo. Zjistím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.