Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych zájem o malého dozadu (asi bych vzal dva, za tu legraci to stojí - oba v nerezu, nebo ocel s modr. pozinkem, podle toho co se domluví) , jaký je min. rozměr?

2 222johny222: Je to na coupe, tak ty rozměry dáme nějak dohromady :papa

[upravil dne 3/1/13 16:52 od rootsky]

Odesláno
Měl bych zájem o malého dozadu (asi bych vzal dva, za tu legraci to stojí - oba v nerezu, nebo ocel s modr. pozinkem, podle toho co se domluví) , jaký je min. rozměr?

2 222johny222: Je to na coupe, tak ty rozměry dáme nějak dohromady :papa

[upravil dne 3/1/13 16:52 od rootsky]

ok,super,předek změřím,ale zadní už mi chybí :(

Odesláno

PÁNOVÉ: TADY NEOBJEDNÁVEJTE ANI NEPIŠTĚ KOLIK TOHO CHCETE!

Já tu jen informativně píšu CENY a potom doplňuji rozměry.

Až budu mít udělané v CADu všechny loga, založím nové vlákno v sekci POKEC, kde uskutečníme objednávky. Nechci to dávat do inzerce, protože já na tom nic netrhnu a v sekci POKEC to bude více na očích. Tady se jen ptejte a podobně :)

Odesláno

jenom mě teď napadlo. Když bude pro každý rozměr jiný výkres, to podle mě znamená každý rozměr jiný program pro řezání, to znamená, že 20 ks od jednoho rozměru těžko dosáhneme. Nebo to máš pozjišťovaný a je to jinak?

Odesláno

Já vím, já jsem se ptal a mělo by to vyjít tak, že když se o pár cm mění jen rozměr, nebude složité dělat další program, takže cena bude snad taková, jakou jsem psal :) každopádně nevím to oficiálně a je v řešení,.. Ale dobrý dotaz ;)

Guest Džůny
Odesláno

Tak sem prosím potom někdo dejte odkaz na nové téma, abych to neprošvihl. :D

Odesláno

Nápad máte srandovní, jen s tím mám dva problémy: uděláte z toho trochu tuctovku a už to nebude tak originální a druhá věc je, že to bude přitahovat vandaly :(

Odesláno

Taky čučím jak se to rozmohlo :-) ale zase bude to prča když se to někde sejde pohromadě :-) já to dám i na zadek na zámek a s těma zlodějema to je taky pravda,ale to se nedá nic dělat :myslim

Odesláno

Já bych dozadu na kufr takovýho lva, jako tam má bejt, ale upravenýho jako zombii. Dycky mi ty pracky a vůbec ten postoj přišly jak ze zombie-filmů :D Musím vymyslet co s tím udělám.

Odesláno

Odkaz na nové vlákno tu určitě dodám.

Jinak tuctovka to nebude, podle mě každý 2. se do úpravy jen tak nepustí :) a kdo ví, kolik jedinců to dotáhne do konce. :aut

Odesláno
Já jim dovezl lahev whiskey :D kterou tam mají kluci z vedení rádi.. A udělali mi cenu, resp. dali i slevu nějakou, když jsem pracoval u firmy, která od nich ve velkém brala :) nevím jak vysoká je sleva, ale pro porovnání.... Jedna firma mi nabídla jen ocel, tl. 1,5mm a za 10ks by 1ks stál 38kč a neměli v tom započítanou expedici.

Luki a nebyla to náhodou ta moje whiskey co jsem di dával:D:D:D:D:D

Odesláno

Nějak se mi nechce věřit,že by Matušík neměl zrcadlovou nerez :myslim Pálíme u dvou firem (TIKR a Matušík) a myslím,že zrovna u Matušíka jsme brali zrcadlo. Zjistím ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...