Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zkoušeli jste někdy blbnout na sněhu? Já to zkusil dneska na jednom menším poloprázdném parkovišti a málem jsem se zastavil o jiné auto, ještěže jsem si dával majzla. Příjde mně, že to auto se z klasického smyku přes ručku nedá skoro vytáhnout, navíc mně docela chybí informace, co to auto dělá. Počítám, že to bude asi menší zpětnou vazbou od řízení a velkou hmotností a rozvorem auta, ale i tak mě to překvapilo:myslim Gumy mám dobré, Continental TS830, těma to asi nebude - i když, kdo ví...

Možná by stačilo se do toho víc opřít a nejezdit tak opatrně, ale už tak jsem to málem opřel, takže nevím nevím. Tam, kde jsem s Feldou jezdil jak laň, tak se s Pežotem plácám jak chcíplý vorvaň:myslim

Odesláno

Dá se s ní blbnout docela dobře,přes ručku jde dobře,ale maximálně do 50ky,bohužel to přiblblý ESP nejde úplně vypnout,takže docela nuda,to s 306 kou je jiná sranda:aut

Odesláno

Byly to řízené smyky přes ručku, respektive pokusy o ně. Vůbec mně to nešlo. Možná, kdybych měl víc místa, tak by to šlo líp, neměl jsem moc prostoru si to auto na sněhu \"osahat\" (mám ho dva roky, ale poslední dvě zimy bylo v Brně tak málo sněhu, že jsem k tomu neměl příležitost). Smykuju dlouho a úspěšně, na tom místě jsem se s Feldou něco nadováděl, kdysi jsem smykem i parkoval a třeba zajížděl ke stojanu na pumpě :mad::D

[upravil dne 10/12/12 19:35 od Ajap]

Odesláno

Sice mam len kratku 308, ale pride mi ze na snehu (ako aj na inom povrchu) je to auto dobre citatelne. Nedotacavost v zakrutach sa da velmi dobre odhadnut, pretacavy smyk sa tiez da vyrovnat. Ale fyziku neoklames.

A k tomu vyrovnavaniu smyku cez rucku. Nooo ehm, skutocny smyk v zivote s ruckou nevyrovnas. To co na to v prvom rade nebudes mat, je cas ;) Na blbnutie hej, ale pre prax mrhanie casom vyrovnavanie smyku ruckou.

Odesláno

Já tou ručkou smyk nevyrovnávám, ale spouštím a koriguju:papa

Jaké máš gumy a v jakém rozměru? Já mám zimní 195/65 R15. Začínám mít pocit, že jsou ty zimní kontinentaly na prd, auto \"ujede\" mnohem dřív, než by člověk kolikrát čekal.

Odesláno

Kdybys nebyl z Brna, no spíš předpokládám, že by to pro tebe bylo daleko, Luciferka v lednu/únoru pořádá zimní blbnutí v okolí K.Varů (na letišti až nasněží) - tam bys mohl potrénovat. Já se tam chystám, tak ti pak můžu napsat (ačkoliv jsem smykař začátečník), jak se chová 307SW na stejným rozměru kol, ale Goodrich GeForce...

Včera v podvečer jsem v Praze zjistil, že se tím dá velmi elegantně cíleněn řešit obrat do protisměru na křižovatce s ostrůvkem :D

Odesláno

Vzorek je OK, vepředu mám cca 6,5mm, vzadu kolem 5,5. Tím to není.

Díky za nabídku, do KV to mám opravdu z ruky:D

Brňáci, nevíte někdo o opravdu pěkné ploše k blbnutí? Skvělé bylo parkoviště na Černovických terasách před Honeywellem, ale to nejdřív zazávorovali a teď tam místo něj staví další barák...:(

Odesláno

:D

Náhodou, na přehradě se dá fantasticky bruslit:super

Tak musím s ulehčením konstatovat, že včerejší neúspěch byl prostě rukama. Dneska ráno jsem si na parkovišti střihnul pár smyků pěkně v klidu a najednou to šlo. Zpětná vazba OK a auto jelo tam, kam jsem chtěl já a ne tam, kam chtělo ono:D Včera to asi byla kombinace únavy, spěchu, malých prostor a hlavně chybějícího tréningu. Díky všem za postřehy :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...