Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak zakoupen Asus Eee Pad Transformer TF300 a vypadá to na docela dobrou mašinku..... jen škoda ser.portu zespodu.....je jasné že kvůli docku tam musí být....

Mám ho už asi půl roku a spokojenost, hlavně výdrž je skvělá.

Přijde mi, že bez HW klávesnice jsou tablety jen takový \"matlátka\" (vyšel o tom fajn příspěvek na jednom blogu), až na výjimky bez rozumného využití.

Přemo, používáš to na psaní? Co tam máš za \"word\"? Mám trochu problém najít použitelný SW na psaní. Buď to nepodporuje track changes nebo to blbne nebo to má jiný problém..

Odesláno

Tu si asi budu muset teprve nastavit, štve mě, že mi to občas nevezme mezerník a občas míto ťuknutí potáhnu a T9 mi přidá nějaký mezery vyhodí nějaký totální nesmysl..

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pánové můžete mi říct, jak je to s vídtží baterky? Zajímá mě spíš jak dlouho už tablet máte a zda s původní baterií? Chci koupit buď tabletn nebo netbook. Mám ale obavy abych po půl roce neměl z jednoho, nebo druhého další statický PC :(

Dík předem

[upravil dne 9/1/13 08:47 od Smudla_22]

Odesláno

Môj Samsung Galaxy TAB 10.1 (P7500) vydrží pri bežnom \"brouzdaní\" na nete cca. 9hodín... čiže tak 2-3dni.

Baterka po roku stále drží rovnako a nová sa dá kúpiť na ebayi za cca. 40USD...

A notebook Samsung R780 vydrží už tak max cca. 30min... po dvoch rokoch... baterka K.O. :D

Odesláno

Nevim u tehle no name znacek byvaji displeye spatny pozorovaci uhly,odezvy na dotyk atd.pokud se nepletu tak to je stary typ displey rezistivni odpirivy,bydes muset na dusplay tlacit....mala pamet 8gb jde pripojit flaska?ja bych do toho nesel to radsi sencor element s ips panelem s vetsim rozlusenim,jednojadrovy procesor u tohodle muze byt problem se sekanim,ja bych do nej nesel to bych radsi neco priplatil,jaky mas cenovy strop?pokud bych ho nevyzkousel tak nevim,nebo treba goclever 10 ten je za podobnou cenu...druha vec na co ho mas,jestlu na nem budes pracovat casto tak aby jsi z odezv displeye nebyl na prasky...

Odesláno

čína jak vyšitá...problém je aby to mělo parametry zkus koupit a uvidíš jak bude chodit,za mě nebrat nikde se to kromě aukra neprodává...a jak to bude chodit....to radši ten sencor nebo goclever, gogen....kolik do toho chceš dát...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...