Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nezavisle topeni (dotaz ohledne montaze do 307 2,0 hdi )

Recommended Posts

Odesláno

je uved ho na spravnou cestu :D slo by uchladit kdyby pro zenskou udelal dalkovej start :aut mysli uchladit interier :D

[upravil dne 28/12/12 21:12 od dyno]

[upravil dne 28/12/12 21:13 od dyno]

Odesláno

tak montuje se to vetsinou do leveho predniho podbehu, pod prednim svetlem, to uz tu bylo napsano a ktery typ, je to jedno, musi to byt jen takovy, ktery se da spustit jednoduse jen privedenim +12V (nektere typy uz pouzivaji datovou sbernici auta, tak ty jsou na rozchozeni v jinym aute slozitejsi a nakladnejsi)

vlaken o montazi webasta je tu na klubu uz nekolik, tam je taky spousta veci napsanych

Odesláno

tak topeni je doma webasto thermotop c rok 2004 takze ted prosim jestli to nekdo pasoval do 307hdi tak jestli mi poradi ohledne montaze pokud mozno i popsat kam presne pridelat bufika .. jestli je k tomu potreba vyrobit drzak a kam do okruhu vody to napojit ...vim ze mam bez cerpadla to dokoupim a dopojim aby bylo nezavisle ... je mozny to zapojit i na vnitrni ventilator ?? kdyz bezi bufik tak aby foukal ventilator na okno ? ¨mam model pred fl s digi klimou dik moc za reakce a rady !! :papa

Odesláno

Je potřeba k tomu vyrobit držák, zapojíš to do přívodu k radiátoru topení, kam přesně to dát ti u 307 neporadím, ale pravděpodobně před přední podběh, u 405 se mi to kdysi vešlo i před převodovku. Je možné to zapojit i na vnitřní větrák, ale s další dodělávkou.

Odesláno

Michal.x : super dikes :super skoda ze v nemcine ale dostacujici podle obrazku a schemat to dam do kupy drzte mi palce ;)

[upravil dne 7/1/13 16:41 od dyno]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak už mě nebavilo vždy po ránu stát venku na mraze a škrábat okna a tak jsem se konečně rozhupal a koupil nakonec nový topení Eberspächer D4W SC se slevou vyšlo na necelých 10tis, mám šikovného elektrikáře a příští víkend se bude montovat. Zatím si natáhnu naftu,vyrobím držák na podběh,topení namontuju a připojím na vodu. Aby se nemuselo dokupovat dálkové ovládání což je nemalá částka,dá se to vyřešit levněji dálkou z univerzálního centrálního zamykání (vyjde na cca 700,- )

dyno: tak už topíš, jak jsi to nakonec vyřešil s umístěním, na podběh nebo před chladič (tam je docela hned na ráně )

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Zdravím, mám dotaz ohledně webasta, minulou zimu mi normálně topilo a dnes při prvních mrazíkách, že ho zapnu a nic.. Ventilátory beží, ale netopí. Celé léto jsem ho teda nezapínal.. Nevíte někdo co by to mohlo být..?? Předem děkuji za odpověď

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...