dyno Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 no to vim co jsem psal je tam Citovat
Přema Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 webasto nechladí....ale jen topí. Citovat
dyno Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 je uved ho na spravnou cestu slo by uchladit kdyby pro zenskou udelal dalkovej start mysli uchladit interier [upravil dne 28/12/12 21:12 od dyno] [upravil dne 28/12/12 21:13 od dyno] Citovat
dyno Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 tak co fakt to nikdo nemate na ute myho typu jde mi o model topeni a jeho umisteni nemam rad skrabku Citovat
ChouLu Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Jukni na stránky webasto... jsou tam montážní návody přesně na auta.. kterej svazek kde napojit apod.. Citovat
dyno Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 coz o to kam zapojit to neni problem jde mi spis o model topeni:mrk Citovat
dyno Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 na jedno jsem koukal a lezou z toho ctyri draty dva silovka dva ovladani nic slozityho Citovat
Ferry Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 tak montuje se to vetsinou do leveho predniho podbehu, pod prednim svetlem, to uz tu bylo napsano a ktery typ, je to jedno, musi to byt jen takovy, ktery se da spustit jednoduse jen privedenim +12V (nektere typy uz pouzivaji datovou sbernici auta, tak ty jsou na rozchozeni v jinym aute slozitejsi a nakladnejsi) vlaken o montazi webasta je tu na klubu uz nekolik, tam je taky spousta veci napsanych Citovat
dyno Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 dik a doporucite mi nejakej typ skusenosti atd Citovat
dyno Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 tak topeni je doma webasto thermotop c rok 2004 takze ted prosim jestli to nekdo pasoval do 307hdi tak jestli mi poradi ohledne montaze pokud mozno i popsat kam presne pridelat bufika .. jestli je k tomu potreba vyrobit drzak a kam do okruhu vody to napojit ...vim ze mam bez cerpadla to dokoupim a dopojim aby bylo nezavisle ... je mozny to zapojit i na vnitrni ventilator ?? kdyz bezi bufik tak aby foukal ventilator na okno ? ¨mam model pred fl s digi klimou dik moc za reakce a rady !! Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Je potřeba k tomu vyrobit držák, zapojíš to do přívodu k radiátoru topení, kam přesně to dát ti u 307 neporadím, ale pravděpodobně před přední podběh, u 405 se mi to kdysi vešlo i před převodovku. Je možné to zapojit i na vnitřní větrák, ale s další dodělávkou. Citovat
dyno Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 jj s tou dodelavkou bych potreboval poradit od odborniku Citovat
Michal.x Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 stačí tohle ftp://webasto-ekb.ru/Data/Car/Peugeot/ Citovat
dyno Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Michal.x : super dikes skoda ze v nemcine ale dostacujici podle obrazku a schemat to dam do kupy drzte mi palce [upravil dne 7/1/13 16:41 od dyno] Citovat
mxmen Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Tak už mě nebavilo vždy po ránu stát venku na mraze a škrábat okna a tak jsem se konečně rozhupal a koupil nakonec nový topení Eberspächer D4W SC se slevou vyšlo na necelých 10tis, mám šikovného elektrikáře a příští víkend se bude montovat. Zatím si natáhnu naftu,vyrobím držák na podběh,topení namontuju a připojím na vodu. Aby se nemuselo dokupovat dálkové ovládání což je nemalá částka,dá se to vyřešit levněji dálkou z univerzálního centrálního zamykání (vyjde na cca 700,- ) dyno: tak už topíš, jak jsi to nakonec vyřešil s umístěním, na podběh nebo před chladič (tam je docela hned na ráně ) Citovat
Marťa407SW Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Zdravím, mám dotaz ohledně webasta, minulou zimu mi normálně topilo a dnes při prvních mrazíkách, že ho zapnu a nic.. Ventilátory beží, ale netopí. Celé léto jsem ho teda nezapínal.. Nevíte někdo co by to mohlo být..?? Předem děkuji za odpověď Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.