Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ako to máte so zobrazovaním sa SMS na displeji? Ide o to ,že pri zapnutí rádia ,nič neupozorňuje na neprečítané SMS .Mám niečo špatne nakonfigurované,alebo je to bežný stav.Uvítal by som možnosť napr. že by sa pri zapnutí rádia vo vrchnej lište objavila poštová obálka,alebo niečo v tom zmysle,v podstate,že by ma rádio upozornilo na neprijatý hovor,alebo správu.Vďaka za postrehy.

Odesláno
no neviem ako rt5 ale rt4 mi pri naštartovaní vypíše, že mám x prijatých správ a ponúkne mi ich prečítať (respektíve mi ich prečíta)

no toto mi dělá i RT3

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahojte, chcel by som sa spytat ci niekto nemal problem s tym, ze mu na obrazovke nevyhadzovalo vyhorenu ziarovku a podobne chybove hlasky? Dakujem.

Odesláno

Máte někdo vyzkoušeno kolik adresářů s hudbou uložených na USB pojme nebo zobrazí soft v RT5? Mě to píše asi 73 alb max. Ale to není celá kapacita usb flasky.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ludia, nie je tu niekto z okolia Trnavy? Potreboval by som osobne prebrat nejake rady ohladom aktualizacie softu, sam sa do toho pustat nechcem...:mad: Vdaka :papa

Odesláno
vlozis CD a bud to zbehne alebo nie:) a daj si do podpisu preistotu co za peugeot atd to mas... väcsina sa tu hybe na \"peugeot\" ;-)

Hej, to som urobil ako prve ( len z USB kluca ), ale neda sa skopirovat iba ista cast, napr iba jeden interpret alebo jeden album?

Btw, este ma zaujimalo par veci, ak by si niekto nasiel cas ;)

Odesláno

Kayman: prosim Ta, co tu miesas? pises o radach k aktualizacii, a potom hovoris o audio ???

Skus ostat pri jednej veci. Precital si si tu informacie co koluju? Btw. RT4 a RT5 su skoro identicke , takze kludne aj k tomu si mozes nastudovat.

Manual k radiu/autu si uz studoval? Tvoje vlakno som pozeral, a uz vidim ze manual si ani neotvoril....

Odesláno

Manual som pozeral, len zrovna ten co som nasiel asi nie je taky obsirny. Toto forum som uz tiez prestudoval. Sorry, ak tym niekoho otravujem, ale dal som viac otazok do jednej temy, aby som koli kazdej otazke nemusel zakladat novu...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...