chuck11 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Zakládám toto vlákno jelikož o RT3 a RT4 je tu vláken dost,ale o RT5 nikoliv. A začnu i prvním dotazem. Najde se někdo kdo na RT5 přehrával firmware na vyšší verzi a dodělával češtinu.Kdo by dokázal spolehlivě poradit Citovat
bart.lbc Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Mám takový pocit, že RT5 je vylepšená RT4ka s totožným Firmwarem, tudíž čeština od Raisera by ti měla fungovat. Je to tak ne? Citovat
bart.lbc Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Můžeš juknout sem http://www.citroeny.cz/forum1/viewtopic.php?f=30&t=3577 Citovat
chuck11 Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 čeština nefunguje píšou to tam Citovat
merlin99 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tak sa pripadne spoj s clenom Raiser, kedze ten to vytvoril, mozno bude mat radu. Prestudoval si RT4 vlakna, ci tam nebola neaka info k RT5? Citovat
Laďa Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 A co tady http://www.autacesky.cz/pripravujeme/cestina-pro-peugeot-citroen-navigace-rt4-rt5/ nebo http://www.navigacecesky.cz/page_car_PEUGEOT.php Citovat
bart.lbc Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 To jsou rady..., co jsem četl já tak to zprovoznil adam.bogocz aspoň jsem to tak pochopil. - Kontaktoval bych jeho. Citovat
uepepe Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 chlapi ja som z Vas niekedy jelen.....a co ta moja sice SK nie CZ pre RT4/RT5 je to jeden soft - jeden preklad pokial si pamatam tak Raiser mal pre RT3, ale opravte ma ak sa mylim Citovat
Laďa Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Kdyby jsi si otevřel ten odkaz na citroen forum co sem dal bart, tak by jsi se dozvěděl, že je tam psáno na RT4/5. Takže se mýlíš. Citovat
uepepe Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 čeština nefunguje píšou to tam no inac asi neviem citat ale kde tam pisu ze nefunguje ? Kdyby jsi si otevřel ten odkaz na citroen forum co sem dal bart, tak by jsi se dozvěděl, že je tam psáno na RT4/5. Takže se mýlíš. ok pisal som mozno sa mylim, s Raiser-om som uz dlho nepisal Kazdopadne velmi rad by som vedel ak by niekto kto ma RT5 vyskusal moj preklad. Dakujem. Citovat
chuck11 Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Chlapi nehádejte se,zbytečně se jenom zasírá vlákno a dobudoucna se vtom ostatní nevyznají,zítra vyskouším od Raisera znovu tu češtinu Citovat
cvrlo Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 ja som češtinu od Raisera do rt5 inštalovať skúšal ale s negatívnym výsledkom (c4 grand picasso) v rt4 mi šlapala bez problémov, v rt5 nie:o Citovat
chuck11 Odesláno 8. prosinec 2012 Autor Odesláno 8. prosinec 2012 takže nainstalována čeština od Raisera a bohule je to stále ENG Citovat
cvrlo Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 ja som skúšal češtinu namiesto taliančiny s rovnakým výsledkom Citovat
chuck11 Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 To není možné však je už prolomená čeština i slovenština.To se nechce dotyčný který to zvládne podělit o skušenosti a pomoct ostatním Citovat
uepepe Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 ...a nechcete vyskusat ten moj preklad co mam v podpise ? Citovat
chuck11 Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Takže se podařilo,velký DÍK patří baffymu který mněl trlpělivost a nervy a nakonec to dokázal do takového stavu, že čeština funguje :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
uepepe Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 tak to je super ale mohol by si sa pochvalit a vysvetlit aj pre ostatnych co je potrebne ? Citovat
chuck11 Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 jo tvoji češtinu jsme taky skoušely,ale nefungovala mám ten dojem. Já se chválit nemůžu všechno zmákl baffy. Potřebný je SW 8.20 a čeština od baffyho pak všechno funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.