MikeBB Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Prišla zima, začalo sa kĺzať. Keď som si bol zajazdiť na \"ľade\", tak pri brzdení som si nijak nevšimol záber ABS a pritom kolesá šli šmykom. Dá sa to nejak otestovať ? Kontrolka nesvieti (vypálená ?) Citovat
ChouLu Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 nebo vyndaná.. určo jukni na ni jukni, tim níc nezkazíš pak by byla vhodna diagnostika Citovat
koblih69 Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Kontrolka se po zapnutí zapalování musí na chvíli rozsvítit. Pokud se tak nestane asi je spálená, nebo vyndaná aby se zamaskoval problém s ABS. Citovat
MikeBB Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 Pred štartovaním sa rozsvietia len kontrolky oleja(+ veľká STOP) a dobíjania , po štarte postupne zhasnú Citovat
marko306 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 A máš vôbec ABS? Sorry za blbú otázku. Citovat
marko306 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Nie nemusíš, teraz som to pozrel, že máš ABS. Citovat
miroja Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 ABS-ko by malo mat samostatnu poistku (PO3 , 60A) . Skus ju skontrolovat. Citovat
marko306 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Ale tým pádom by mu mala svietiť kontrolka, že je ABS mimo provoz ak by bola aj poistka v prdeli. Alebo sa mýlim? Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 mi normalne kontrolka ABS nesviti, ale kdyz jsem mel spatny snimac otacek kol a tim padem jsem mel problem s abs, tak mi svitila aspon kontrolka rucni brzdy. v prirucce je myslim ze kontrolka abs se davala jenom nekde nebo aspon tak jsem to pochopil ja Citovat
mxmen Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 ty pojistky by tam měly být tuším alespon dvě, jedna ta silná a pak ještě slabší 10 -15 A Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.