Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Svítíte i v letním čase?

Svítíte i v letním čase?  

1. 1. Svítíte i v letním čase?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Svitim furt; a ted mam prasklou zarovku, tak radsi nesvitim aby neupoutal policajty, a jsem nervozni jak stara panna kdyz jedu ze nemam rozsvicenou palubovku jak jsem zvyklej :D

Odesláno

Svítím.. Ten pohyb po levé páčce už je víceméně automatizmus. Jsem zastánce celoročního svícení. Myslím, že to není hloupost.

Jen ty mlhovky moc rád nevidím.. jsou docela nepříjený, jak přední tak zadní. Ty zapínám když už je fakt fest třeba.

Odesláno

Svítím pořád, ve dne v noci. Taky blikám blinkrama (což není moc v módě:( ). Vše dělám především pro svou vlastní bezpečnost.

Kdybych uměl tady zřídit anketu, tak bych položil otázku - \"myslíte si, že by měla být ve vyhlášce povinnost svícení i přes den?\". Hlasuji pro ANO.

Jo a nemám rád ty, kteří svítí mlhovkama, když to není třeba...

J.

Odesláno

já svítím,když jedu v nepřehlednejch usekách kde sou zatáčky,přez lesy,jinak ne:papa

PS.:jinak je pěkně protivný,když někdo svítí přez den a nechá si zapnutý dálkový:grr

Odesláno

Svitim furt. Zvyk - naskoci motor, zapnu svetla ..

Obcas se mi stane, ze nekde zastavim, kecam s nekym a necham jen obrysovky .. a pak na to zapomenu :( ... zvlast v noci je to trosku neprijemny, nez mi dojde, ze nic nevidim, protoze nesvitim, ac mi palubka sajnuje do xychtu :D

Odesláno
Originally posted by destiny

Od té doby, co mám xenony, tak svítím pořád. Ty H7 jsou drahy jak prase a praskaly tak jednou za 2 měsíce.

Mne na 406 taky praskaly H7 co 2 mesice a pak se ukazalo, ze mi netesni svetlomet a mam tam vlhkost ;)

Odesláno

Mě se to povedlo jednou v Plzni taky. Jel jsem ovětlenou ulicí a přijel jsem na okraj Plzně, kde pouliční osvětlení plynule přecházelo v tunel z korun stromů a následovala ostrá levá zatáčka. Jedu si to asi 80, krásně vidím před sebe, ale to jen na úroveň poslední lampy. V této rychlosti jsem se vřítil se zhasnutými světly ddo naprosté tmy. Jen jsem tušil, že tam je ta zatáčka. Bylo to, jak když vám někdo hodí černý hadr přes okna. Dupnul jsem na brzdu a šmátral po zapínání světel. Když jsem rozsvítil, byl jsem asi 2m od příkopu, pustil jsem brzdu a strhnul volant doleva. Bylo to o fous. Od Té doby si na světla dávám pozor. Bylo to tenkrát se starou Hondou. Teď můj Peugeotek umí rozsvecet sám ;)

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Od té doby, co mám xenony, tak svítím pořád. Ty H7 jsou drahy jak prase a praskaly tak jednou za 2 měsíce.

Moje řeč i když jsem nikdy neměl problém ohledně prasklé žárovky... ale až odejde xenon, to bude krapek dražší :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...