Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam takovej problemek. kdyz jsem auto koupil, tak na 15tkach dalo 195 v poho. Asi 3 mesice zpet jsem byl v mimoni na letisti a s tezi 180, ale tak jsem si rikal, ze uz to bylo na 17tkach, budiz. Nedavno jsem byl u PP205 na chipu. Byl tam problem s prehranim mapy, prej byl omezenej kroutici moment ridici jednotkou. Vic mi k tomu nerekl. Auto teda vice tahlo, tak jsem to neresil. Budiz. Jenze ted v sobotu znova letiste mimon, znova na 15tkach a sotva jsem tam dal 170. Ja tu rychlost nepotrebuju, nejezdim tak. ALe jen me zajima, jestli se na to mam vyprdnout nebo to nejak resit, jestli je nekde nejaka chyba. Aby to pak nebyla draha oprava. diky.

Odesláno

Resim to jeste s jednim klukem. a ten mel podobnej problem a mel spatny tesneni u vstriku a je fakt,ze jeden vstrik je orosenej, jako mastnej. zitra k nemu jedu aby mi na to mrknul. A uz jsem schanel na kontrolu a cisteni,ale nikde nikdo v okoli. tady jak se psala ten clovek v plzni nebo kde to bylo, tak to je zase na dlouho a bez auta byt nemuzu.

Odesláno

To ne. jeste jeden postreh. Pokud dupnu na plyn,tak odezva je horsi nez kdyz ten plyn pridavam pozvolna, tam to zrachlovani je pak znatelnejsi.

Odesláno

tak takhle mi to z merky nekouri, je fakt, ze je porad dva centimetry nezastrcena, ale to dela ten dekl. da se to poznat i jinak?

Odesláno

samo že to je jen jeden zmnoha zpusobu resp jeden ze dvou ,u propalenejch ventilu jedině ještě zkouškou tlaku ve valcich což je levnejsi varianta nez hned dat vstriky na stolici

Odesláno

tak zatim louskam to od medveda a to taky nevypada. nekouri, jen pri plnym plynu a cerne. zvuk mi prijde dobrej. kolisani zadny. Ale trosku me zarazili ty rozvody. kdyby byli treba o zub nebo pri rozvodech jde u tohoto motoru rozhodit cerpadlo nebo neco takoveho? pac jsem tady resil ty zvuky po rozvodech atd.

Odesláno

Oni - já už jsem si na to, že pro mou 406ku je 170 rychlost téměř smrtelná, zvykl. Auto mám chipsuprosté, motor vyměněný a víc než 170 prostě nejede. Ale nejsem závodník a cestovní rychlost na dálnici kolem 150 mi přijde rozumná.

Odesláno

Ale tak to by mi aj stacilo. ja taky tolik nejezdim. na dalnici jezdim na spotrebu a kdyz potrebuju,tak max 150, vic ne. takze bych to ani neresil.

Odesláno

to hdi jede tak malo ? me to jede i 190km/h ... teda pritelkyne to hnala z Praglu ;-) ja to vyhnal na 180 a pak jsem radeji ubral na 150 .. hold uz na mator neco za sebou... ona se o auto neboji pac neni jeji ...

Odesláno

No a mne moje hajtra 270 a co :D:D:D:D:D

Oni: Kdy ti ten problem zacal???

Myslim ze se nemusis bat praskleho pistu.

Pokud jde o vstriky tak kdyz by uchcaval tak auto skace do nouzaku(kdyby jenom rosil tak to na vykonu nepoznas).

Upalane tesneni pod vstrikem by jsi poznal smradem treba do kabiny.

Odesláno

No s tim smradem. Je pravda, ze obcas kdyz nastartuju, tak cejtim jako splodiny. ale pak uz ne. Jinak jsem do obeda dam fotku toho jednoho vstriku.

Odesláno

Pokud cítíš v autě splodiny, šel bych po výfuku.

Sice ztráta výkonu nebude v přímé souvislosti (aspoň ne nijak rasantní), ale aspoň nebudeš mít přiotrávenou osádku.

Odesláno

Ono to neni citit, sem prehnal. ALe po nastartovani nekdy jen malinko, pak uz ne. a vyfuk od turba je uplne novej a tesnej, jestli to je nekde mezi motorem a turbem, nevim. ale vylozene cerno nikde neni. Na fotce je ten jeden vstrik, co je mastnej. okolo je taky mastnota,ale ta je od toho ventilu, co je k nicemu, co je primo na sani. Tusim ze je pro fap filter, kterej ani nemam.

post-4401-14109628394275_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...