Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407sw Terre de cassel

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak dnes jsem měl možnost dílny, tak jsem si poutáh ty čtyři šrouby na tej pomocnej nápravě nebo jak se to jmenuje pač mi to při zatáčení křupalo.

Vymontoval a vyčistil dávkovač vzduchu kterej byl celej oblitej olejem. Jedna klapka (ta co je při vyndání zavřená) byla nějaká zadrhlá. Čistěnim jsem jí rozhejbal a musim říct že to auto hned táhne jinak. Jak jsem tu někde psal, stávalo se mi že auto jelo jak když zezadu do mě někdo kopne. Nejspíš to kopnutí bylo že se zrovna klapka otevřela. Je to možné? Nevím přesně k čemu slouží. I to čidlo co bylo uvnitř sem očistil pač bylo obalený olejem. (také kdyby někdo znal jeho činnost tak ocenim :) )

Pak jsem se pokusil udělat něco s ostřikovačema okna.Stříkají dost žalostně na to jak velké je okno. Mám takové tušení že problém bude v tej rozbočce pod haupnou. Rozebral jsem jí ale nepřišla mi nějak špinavá. Nemá s tim někdo podobnej problém?

Odesláno

Ostrekovače čelného skla sa tu už riešili a to buď výmenou samotnej trysky alebo ponoriť do nejakého prípravku čo rozpúšťa usadeniny alebo vodný kameň, pomôže aj obyčajný ocot.

Odesláno

Další věc je, že může být prasklá hadička v místech, kde to prochází kolem pantu kapoty a tím pádem ztrácí tlak. Marcel to tu nedávno řešil. Mně to tam také teče a budu s tím muset něco udělat...:(

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nikde mi nic neteče. jen nechápu, k čemu je v tej \"spojce\" pod haupnou ta pružinka a gumička. Když jsem jej vyndal, tak to skrz tu spojku teklo.. V dílně jsem nenašel nástavec, abych ty trisky profouknul. Uvidím až se zas dostanu do dílny a najdu ten blbej nástavec :D nechce se mi je vyndavat pač bych musel schodit polstrování pod haupnou

• O 2 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak už se na tom pracuje. Jen je na prd ten plast ve tvaru znaku kterej musim odstranit. Pak už to bude dobrý

ps: je to maličko mázlé

post-25291-14109629337771_thumb.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak jsem to už nemohl vydržet a jojo je na autě :)

post-25291-14109629370902_thumb.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Vypadá to celekm dobře.. Je opravdu černé. Zkresluje to slunce a fotoaparát v mobilu.

Jinak se musím pochlubit novým olejem, a konečně jsem se dočkal návštěvy Strakiho. Takže je asi uplně jasné že motor si teď chrochá s více koníkama! Musím jen a pouze chválit! jak Strakiho, tak motor :D Jede luxusně a od čipu se mi zvyšuje dojezd :papa

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

No nakonec jsem se sešli tři auta. Také mi o tobě povídal a že ti to jede hezky. A víš že ani nevim? 18 nebo 20... ale mám novou spojku a setrvák tak se nebojim :)

Odesláno

Mě tam dal říkal 15% výkonu a 20% krouťáku navíc, takže by to mělo být nějakých 115kw a krouťák si nepamatuju....mám tam mít spojku 20tis.km takže by něco měla taky vydržet, dal mi to na zkoušku, ale když jsem to projel, zpátky už jsem to vrátit nechtěl:D:D je to hodně znát jezdí se s tím tedka parádně....

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak dnes proběhl neúspěšný pokus o vymlácení FAPu. Šrouby jsou totál zarezlé a vůbec nevim jak se dostat k těm zbylejm dvoum nahoře. Nebyl by někdo tak hodnej a nepopsal mi aspon okrajově jak to řešil on? Pak je tu varianta schodit ho celej od vlnovce. Ale je tam dost naprd přístup ke spoňě... To už bych rovnou asi řešil preventivně i s navařením nového vlnovce

[upravil dne 14/2/13 14:50 od Chozeluizskuner]

• O 2 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Dnes konečně došlo k demontáži FAPu. Pomalu se tom nedá říct demontáž jelikož jsem pouze sundali sponu za FAPem a zjistili jsme že jej opravfu firma FAPOFF vykuchala.. Takže zase o práci míň..

Zde: jsem řešil unik oleje. Po umytí motoru jsem zjistil že únik je způsoben špatným těsněním pod plastem kudy jde nasávanej vzduch do motoru. Takže koupím těsnění, vemu foťák a vše nafotím. Vidim to ale až po vejplatě...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Toho se vůbec nebojim :) Neni to nic šílenýho. Kdo ví jak dlouho to tam prosakuje a to jen když dostane za uši. Ale řešit to chci ať mám klid na duši

• O 2 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak dneska jsem se nechal unest :P

1.Kabriolet :D

Tak z kabrioletu se stala motorka tak vkládám znova :D

[upravil dne 3/3/13 21:31 od Chozeluizskuner]

post-25291-14109629729231_thumb.jpg

Odesláno

Moc krásné, tím spíš ten světlý interiér .. jenom to dřevěné obložení, to je věc, kterou bych u auta nesnesl. Přežiju prakticky cokoliv, ale když bylo někde dřevo, automaticky jsem to auto z výběru vyřadil, i kdyby bylo 20tis levnější :) Naštěstí to v posledních letech z aut víceméně vymizelo. No ale to je jenom o subjektivním vnímání, beru, že někomu se to třeba líbí.

Přeji hodně spokojených km bez poruch a nehod ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...