jardas Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Ahoj všem, neřešil jste někdo náhodou problém se změnou hlasitosti - mně se z ničeho nic snížila hlasitost při stejném nastavení, zkrátka dříve stačilo volume na 4-5 a poslední týden je to tak 7-8, aby to hrálo stejně jako dříve. Ušima to není Repráky hrají všechny 4, to jsem zkoušel. Zdroj zvuku nemá vliv, hraje to stejně na všech. Dík za reakce. PS: omlouvám se za nové téma, nikde jsem nic nenašel a když jsem to chtěl přidat k \"Všetko RT4\", tak jsem netrefil správné tlačítko :-) [upravil dne 29/11/12 06:18 od jardas] Citovat
Milhaus65 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Co jsi s tím dělal ? Výměna čeho ? Skript ? Citovat
jardas Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 nedělal jsem s tím nic, minulý týden jsem ráno zjistil, že to hraje tišeji než obvykle a párkrát to na chvilku samo zesílilo na \"normální\" úroveň. Ještě jsem nezkoušel zahýbat konektory, ale to asi nepomůže... Citovat
Petrikj Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 A nedělá ti to jen rádio, nebo i cd hrají mín nahlas? Citovat
jardas Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 právě že to je stejné i z CD a HDD (jak jsem psal...) Citovat
jaykay Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 hele mam stejny problem s RD4, nic jsem s tim nedelal, drive jsem poslouchal na cca 12 a ted musim tak na 17, napadlo mne, ze za to mohou nizsi teploty venku a ztuhle membrany reproduktoru Citovat
Laďa Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 na 12:myslim já už na 6 v pohodě a když se mnou jedou děti, tak to chtějí zhruba na 8 a pro mě to už řve. Jinak rychlejší hudbu jako je Orlík, Kabát, Landa v poho na 4. Jedná se o RD4. [upravil dne 29/11/12 13:40 od Laďa] Citovat
Judes Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 To aby ťa tie basy posúvali dopredu . Môj postreh, rádio som počúval na 3 a 4 stupmi a už asi rok to musím púšťať na 4 a 5 stupeň aby to hralo rovnakej hlasitosti. Je to RD4 s JBL, najprv som si myslel že rádio stanice začali vysielať tichšie ale ako tu píšete tak tam niekde bude pes zakopaný . Citovat
Mike407 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Já poslední dobou pozoruji to samé. Když jsem s autem začal před necelými dvěma roky jezdit, měl jsem rádio na 4-5 a bylo to hlasité dost. Teď už to dávám na nějakých 7-8 a pořád mám pocit, že to není ono... To jsem rád, že nejsem jediný, kdo si toho všiml. Ale když poslouchám z měniče, přijde mi to stejné jako to bylo dřív... Citovat
Marcel00 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 na 25 ??? ja to mozem mat maximalne na 15-17, to uz mi ide urvat repraky z dveri... asi to bude suvisiet s vymenou za ine repro Citovat
Marcel00 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 ...Môj postreh, rádio som počúval na 3 a 4 stupmi a už asi rok to musím púšťať na 4 a 5 stupeň aby to hralo rovnakej hlasitosti. ... judesko ale uz mas o rok viac ako pred rokom... starneme starneme a aj nase usi sa opotrebuvaju Citovat
cvrlo Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 ja mám s rádiom podobnú skúsenosť, myslel som , že je to vekom (mojím) a že ten sluch už nemám v poriadku ale vidím, že niesom sám, kto má taký problém:mrk Citovat
Judes Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 ...Môj postreh, rádio som počúval na 3 a 4 stupmi a už asi rok to musím púšťať na 4 a 5 stupeň aby to hralo rovnakej hlasitosti. ... judesko ale uz mas o rok viac ako pred rokom... starneme starneme a aj nase usi sa opotrebuvaju Starneme to je pravda ale sluchom to zatiaľ nebude, z robota chodíme na ušné STK . A tých 15 až 17 by ma už vyhodilo z auta . Citovat
Marcel00 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 vtedy tie basy najlepsie vyniknu musim sa novej aparatury nabazit... vyskusam si u teba na JBL jedno CD na zraze nech to porovnam... reku by som sub este doplnil skrinku na subwoofer uz mam vybratu [upravil dne 29/11/12 23:30 od Marcel00] Citovat
jardas Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 takže na jednu stranu jsem rád, že nejsem jediný, na druhou stranu to nechápu. Zvláštní je, že se to evidentně projevuje na RT4 i RD4, takže typem rádia to nebude. A nebo v té elektronice stárne stejná součástka, viděl bych to na vysychání kondenzátorů, ale po (v mém případě) 6ti letech je to dost brzo a navíc nevím, kde by toto mohlo mít vliv. No nic, asi to zůstane nevyřešené a otevřené téma a můžeme doufat, že nám ta stupnice hlasitosti bude jednou stačit :-) Citovat
Mike407 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 No vida, takže je nás docela dost, kteří to pozorují. Mimochodem já mám RT3, takže i to můžeš přidat do seznamu. Možná je to blbost, ale nemůže to být třeba stárnutím reproduktorů? Myslím jestli třeba jejich materiál neztrácí časem pružnost (přece jen to střídání teplot není zrovna zanedbatelné) a potom není potřeba větší buzení. Citovat
merlin99 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Pri dnesnej kvalite materialov by teie reproduktory neboli nemozne, ale skor by som sa osobne priklonil k verzii s komponentami v jednotke. S kondikmi byva pri zlej kvalite dost problemov a celkovo elektronika dnes nestoji za vela s ohladom na zivotnost, kym sa nestava na kvalitu...co dnes nerobi asi ziaden vyrobca. Moja RT4 ma teda 4 roky a zatial pokoj. Citovat
jardas Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 kdyby to bylo těmi reproduktory, tak to asi nebude skokové, ale sláblo by to asi postupně. Navíc mně se ten 1. den, kdy jsem to zpozoroval stalo to, že se to na chvíli skokově zesílilo, řádově tak na 1 sekundu a zase ztlumilo. Po pravdě řečeno se mi nechce RT4 rozebírat a hledat nafouklé kondíky, i když je to můj obor, a dokud to bude hrát, tak to asi řešit nebudu, pokud se neobjeví nějaké zaručené řešení Citovat
jardas Odesláno 5. prosinec 2012 Autor Odesláno 5. prosinec 2012 aktualizuji problém - sice jsem tvrdil, že je to stejné ze všech vstupů, ale teď jsem zjistil, že z CD to hraje normálně \"jako dříve\". Obvykle CD nepoužívám, ale teď jsem ho pustil na přání přítelkyně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.