Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nebudetet někdo umět poradit. Na mém letitém NB HP Compaq 6710b mám tsstcorp cd dvdw ts-l632d a najednou z ničeho nic po letech pod win7 ji sice vidí ve správci zařízení vidí ale s chybou a když otevřu počítač tak tam není. Aktualizace driveru nepomůže.

Poradíte? Díky

post-26433-14109628289935_thumb.jpg

Odesláno

dobrý nápad to mě netrklo, jen tu doma žádné nemám tak to musím nechat na zítra do práce. Ale spíš to bude ovladačem, protože v podrobnostech mi to píše že nelze ovladač zavest. Jen nikde nemohu ručně žádný najít

Odesláno
:D:D A čím ho mám vypálit, když mi nejde mechanika. A zbytek rodiny má samé malé prdy bez mechaniky.
Odesláno

To mě nenapadlo, nějak jsem nedomyslel, že když moje domácnost čítá 6 strujů s vypalovačkami nemusí na tom být ostatní stějně :D:D:D no tak teda přece jen budeš muset vydržet do zítra

Odesláno

Nevíš kde najít ovladač? Na HP není a s win 7 to nechodí i když předtím to chodilo tak asi blbost.

Odesláno

Odebrat a reset jsem dělal.

To mě ta kolize také napadla, ale nemohu příjít na to co to je za virtuální mechaniku.

Odesláno

Tak to jsem už objevil DT Soft Deamon virtuál, ale odinstalováno a problém trvá

Odesláno

Tak jsem zkusil všechno. Asi to nakonec bude závada na mechanice. Tak počkáme do rána a zkusím to bootování. A nebo jinou mechaniku.

Odesláno

Tak jsem z toho Maruška. Při bootování šlape mechanika jako víno a načetl jsem instalaci Win8 bez preblémů. Tak jsem zkusil dát instalaci Win7 s tím, že udělám přeinstalaci a také bez problémů. Ale jakmile jsem v OS tak jí vidí ale nefunguje. Respektive mezi disky jí nevidí. Ale ve vlastnostech ano.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...