Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak, ono ta 301 je něco podobného jako Rapid v tom směru, že na západě se bude více prodávat Octavie / 308 a na východě Rapid/301. Jak už bylo psáno, 301 potažmo Rapid byl původně vyvíjen pro východ, tedy Rusko, Turecko, Indie, Čína, atd. a Evropě se prodává jen kvůli určitému doplnění portfolia i pro méně majetné, kteří chtějí nové auto... A co mám tak vysledováno, tak hodně lidí by taky bylo na automobilku naštvaných, že domácí automobilka neprodává nějaký model i v domácí zemi, byť by si to auto v životě nekoupili...

A jak už taky bylo uvedeno, na každý cent, co by navíc stálo auto, automobilka kouká, protože v té velké sérii to pak udělá těžký prachy.

Jinak, na to, co to auto stojí, mi to zpracování tak strašné nepřjde. :-) Rapid je fakt o dost horší a stojí víc. :-)

Odesláno

s tím testem nemůžu tak úplně souhlasit :bojim

rozhodně né s touhle částí

\"Podvozok je v oboch prípadoch na rozbitých cestách hlučnejší, ale dokáže dobre filtrovať nerovnosti. V praxi to znamená, že síce počujete buchnutie, ktoré vás niekedy až trošku vystraší,\"

co jsem projížděl díry, retardéry, kostky, přejezdy tak velmi luxusní ticho. Jediné odhlučnění co bych si dokázal představit lepší je u podběhů, tam je dost slyšet i odstřikující voda, o štěrku nemluvě... (porovnávno s rapidem a novým focusem).

Naopak dobře zaznamenali řekl bych až vyloženě špatnou stabilitu při vyšší rychlosti, když jsem jel na okresce 120, něco se mi nezdálo, zkusil jsem 140 a musím konstatovat že rozhodně NE! Motor to vytáhne, ale jet se tak nedá. Špatně reaguje na volant a plave na silnici...

Odesláno

To prislusenstvi je super ! :) Ovsem snad ani radeji nechci znat ceny v Peugeotu ..

Odesláno

gedu : Mno tak ono uplne staci kdyz si v Pezo konfiguratoru naklikas \"Allure\" verzi vybavy a par serepeticek k tomu a jsi pres 300 (spis 350) tisic (ceskych) nez se nadejes ... Co me to tam zaujalo ? Jo uz vim - zadni parkovaci asistent asi za 7.000 :roll

Odesláno

tak to máš pravdu,no bral som to tak ako keby si bral základnú verziu a chcel si ju trochu individualizovať

pravda zase je, že ak sa chceš líšiť tak si zaplať:)

[upravil dne 31/1/13 19:25 od gedu]

Odesláno

Jj ted jsem se na to koukal - nahazel jsem si tam benzinak 1,6 115K hnedou tmavou metalizu cerne potahy vnitrek a navrch 16\" litacky, park.asist.vzadu, tempomat, alarm, packet \"Zima\" mno a celkova cena 358.000,- s DPH :D Uff....

• O 3 měsíce později...
Odesláno
To jo ale cena 250 000kc mi k tomu nesedi to si muzu koupit novou dacii sandero za 160 000 zaklad v lepsi vybave se do 200 000 vejdu...

Byl jsem se na dacii dívat,pravda,že byla za 225000 i s plynem.Byla to nejvyšší výbava,ale opravdu to na 301 Allure nemá ani omylem a je za krásných 237.A porovnávat to s Thálií už vůbec,jen trochu lepší Dacia

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...