Radek Hurvajz Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Jo přes 100 už je to masakr, Grafika do 80° ale i to je dost, mam Nvidii 9600GT Overclock Edition a nejde mi přes 65° ani po dvou hodinách hraní. Je duležitý aby chladič dobře odebiral teplo z čipu, kdyžtak sundat, očistit, nanest teplovodivou pastu a chladič dat zpět. A taky jestli nekecá ten Speed FAN, kdyžtak si nainstaluj widgety do win 7 odsud - http://addgadgets.com/ a na měření teplot použij jejich PC meter Citovat
enikybeniky Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 Tak ta karta je ok, podle testů umí dávat i víc. Mám tu MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC Jak funguje ten PC Meter? Po stáhnutí se mi objeví jenom ikona v oznamovací oblasti a po otevření jenom verze. [upravil dne 30/11/12 20:26 od enikybeniky] Citovat
enikybeniky Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Furt se mi nějak nedaří rozchodit ten PC Meter... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 No ten jenom běží na pozadí a teploty se potom zobrazují na tech widgetech, musiš to v tech widgetech nastavit, jak zobrazování teploty tak aby data čerpali z PC metru [upravil dne 9/12/12 15:03 od Radek Hurvajz] Citovat
enikybeniky Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Ach so, takže nainstalovat ten All CPU Meter a k tomu ten PC Meter a ponastavit... Ok, mrknu na to Citovat
enikybeniky Odesláno 28. únor 2014 Autor Odesláno 28. únor 2014 Všiml jsem si, že po určitý době se mi ze zadu v PC nalepí chuchvalec prachu, vypadá to, že ten prach něco nasává. Asi budu mít nějak obrácenej nějakej větrák, co? Ten zadní už v bedně byl, přední jsem dodával. Jak poznám, jak tam ten větrák patrí? https://www.dropbox.com/sc/6j4oxmd2iwhmphz/qY_XCWvrrb [upravil dne 28/2/14 11:30 od enikybeniky] Citovat
dzavel Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Přilož k větráku proužek papírku. Když ho přisaje, větrák vzduch nasává. Je taky možné, že přední větrák (jestli nějaký máš) nasává velké množství prachu a vzadu se to na mřížku jen nalepilo. Citovat
enikybeniky Odesláno 28. únor 2014 Autor Odesláno 28. únor 2014 Tak je to jasný, zadní papírek přisál, jde se otáčet. Tímto bych chtěl pogratulovat výrobci CoolerMaster za opačné namontování větráčku. [upravil dne 28/2/14 11:56 od enikybeniky] Citovat
KingSpade Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Píchnu to sem, když to spolu souvisí s tématem. Jak je toho možné, že hlásí -128°C? Aneb co je špatně. Citovat
KingSpade Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Že bych tam měl něco o čem bych nevěděl? Citovat
KingSpade Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 ano AMDčko..takže neřešit. Jako počítač funguje bez problémů jak má, jen mě to zajímala ta hodnota. Citovat
dzavel Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Některé AMD procesry, udávají tuto chybnou hodnotu. Pro tebe je duležitá teplota procesoru core:33°C Na co tam máš tolik větráku ? Citovat
KingSpade Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 To co tam vidíš na tom Speedfanu je blbost, ve skutečnosti tam jsou 3. Dva jsou vpředu jak je místo na mechaniky a pod ním je další na disky a jeden je vzadu. 8 větráku bych ani neměl kam dát do té krabice Citovat
dzavel Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Ano vidím 4 a to mi přijde hodně . Ten co máš místo mechaniky klidně vypoj. Teploty máš nízké a jenom nasáváš bordel. Jestli máš ATX case tak bych se nebál odpojit i ten zadní. Citovat
dzavel Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Ten u mechaniky a zadní klidně vypoj. Vzduch nasává spodní větrák a chladí HDD - to má smysl. Horní chladí max mechaniku - to už smysl nemá . Teplý vzduch ti odchází tím větrákem vzadu, když ho vypojíš stoupne ti teplota, ale horký vzduch bude pořád odcházet přes zdroj. Zvýšení teploty o 10°C je v tvém případě pořád s rezervou . Citovat
KingSpade Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 No rezervy tam jsou velké to je pravda, a co jsem dal nový chladič na procesor tak je to ještě lepší, až dorazím domů tak dám foto speedfanu při zátěži. Jinak proč to mám takhle, PC je víceméně u okna, tzn když se okno otevře tak fouká podél zdi a ten větrák vepředu vhání ten vzduch dovnitř přes procesor a zadním ven. Ten u toho disku je tam jaxik navíc, neboť v plastovém panelu krabice nejsou žádné otvory (ač teda v plechu jsou). Citovat
KingSpade Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Takže, printscreen jsem neudělal ale hodnoty procesoru jsou 56°C a GK 69°C, procesor bych řekl normální teplota v zatížení neboť je to AMD a to jak každý ví hřeje více než Intel a grafická karta AMD Sapphire 7790 2gb, tam jel ventilátor jen na nějakých 30%, na tvrdo 100% poté teplota klesla na solidních 52°C. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.