Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

hodiny

Recommended Posts

Odesláno

pokakali sa mi hodiny.mám také bez teplomera.Stačil by mi aj z nefunkčné, len musia mať dobrý disoplej.teda to sklíčko.Ja blbec som to svoje vyčistil liehom a zmizla tá čierna farba a... no som mhňup-.tak mi treba.

Odesláno

diki, ale to je jedno aký typ, sú len dvojaké.s teplomerom a bez teplomera.Potrebujem bez teplomera.Prinajhoršom by som tam fukol aj tie s teplomerom ako píše F.I.K.

Odesláno

No preto, lebo som menil providera a zmenila sa mi mailová adresa a ja hňup som si neuvedomil, že stačí urobiť zmenu v pôvodnom prihlasovacom nicku.Tak preto- som hňup.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Nebudu zakládat nové téma a tak mám dotaz.

Chtěl bych dát do auta hodiny s teploměrem...

Mmomentálně tam zádný nemám...

Šlo by to vůbec nějak udělat nebo mi v autě chybí i dráty, které mají správný chod hodin na starost? :myslim

Odesláno

Original snimac na teplomer je umiestneny v spatnom zrkadle spolujazdca. Vodice k nemu by mali ist od stredoveho panela (ak sa nemylim, tak posledne dva piny konektora hodin+teplomera) smerom k poistkam, potom kablovym zvazkom pri lavom prahu dozadu, pred zadnymi sedadlami na duhu stranu auta, potom zas dopredu k prednemu stlpiku spolujazdca, dalej cez konektor do pravych prednych dveri a odtial do zrkadla.

Ci mas predpripravu by sa dalo zistit mozno aj podla VIN, alebo sledovat vodice v kablovych zvazkoch a konektoroch.

Teplomer sa tu riesil viackrat, daval som sem aj nejake foto a riesil sa aj popis a zapojenie konektora hodin.

Mal by si to najst ak pohladas.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...