Guest adi Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 pokakali sa mi hodiny.mám také bez teplomera.Stačil by mi aj z nefunkčné, len musia mať dobrý disoplej.teda to sklíčko.Ja blbec som to svoje vyčistil liehom a zmizla tá čierna farba a... no som mhňup-.tak mi treba. Citovat
P607Olda Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Dej fotku, který ročník atd. Seženeš, ale je potřebné upřesnit, jaké. Citovat
F.I.K Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Mě se jednou ty starý bez teploměru rozbily a měnil sem za model s teploměrem. Všechno fungovalo, jen u teploty svítily čárky. Citovat
gadri Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 diki, ale to je jedno aký typ, sú len dvojaké.s teplomerom a bez teplomera.Potrebujem bez teplomera.Prinajhoršom by som tam fukol aj tie s teplomerom ako píše F.I.K. Citovat
davidekcz Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 proč na každej příspěvek zakládáš novej nick? Citovat
gadri Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 No preto, lebo som menil providera a zmenila sa mi mailová adresa a ja hňup som si neuvedomil, že stačí urobiť zmenu v pôvodnom prihlasovacom nicku.Tak preto- som hňup. Citovat
Andreww Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Přiznání je polehčující okolnost Ale k věci. Zkus se poptat v inzerci. Určitě tam najdeš nějakou 306 na díly Citovat
gadri Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 vďaka, už cez fórumácku inzerciu nejaké kontakty mám.snáď sa to nejakoí vyvrbí. Citovat
Woiser Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Nebudu zakládat nové téma a tak mám dotaz. Chtěl bych dát do auta hodiny s teploměrem... Mmomentálně tam zádný nemám... Šlo by to vůbec nějak udělat nebo mi v autě chybí i dráty, které mají správný chod hodin na starost? Citovat
miroja Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Original snimac na teplomer je umiestneny v spatnom zrkadle spolujazdca. Vodice k nemu by mali ist od stredoveho panela (ak sa nemylim, tak posledne dva piny konektora hodin+teplomera) smerom k poistkam, potom kablovym zvazkom pri lavom prahu dozadu, pred zadnymi sedadlami na duhu stranu auta, potom zas dopredu k prednemu stlpiku spolujazdca, dalej cez konektor do pravych prednych dveri a odtial do zrkadla. Ci mas predpripravu by sa dalo zistit mozno aj podla VIN, alebo sledovat vodice v kablovych zvazkoch a konektoroch. Teplomer sa tu riesil viackrat, daval som sem aj nejake foto a riesil sa aj popis a zapojenie konektora hodin. Mal by si to najst ak pohladas. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.