Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém s 307 1,6HDi že při zahřátí motoru nad 70°C se mi po vypnutí motoru zapne sahara a jede cca10min (dost to žere baterku takle před zimou). myslel jsem že to je FAPem ale ten jsem si dnes nechal od firmy FAPOFF odstranit.prosím o radu a nápady čím by to mohlo být. Děkuju

Odesláno

Je rozdil v tom co Ti teplotni ukazatel ukaze na palubce a jakou informaci vysila teplotni cidlo do ridici jednotky kvuli spusteni sahary .. U me se tohle vymenou vyresilo - spoustelo mi to pro zmenu pozde nebo vubec (u 306)

Odesláno

Spatne udelany FAPoff.

Jses dalsi v poradi:D:D:D:D:D:D

Vas jeste bude.

Apropo: Pro spinani vetraku ukazatel teploty a rizeni motoru je tam jedine cidlo.NIC VIC !!!!!

Odesláno

Odstranění FAPu dělala firma FAPOFF takže si myslím že by to špatně být udělané nemělo, ale chybka se stát může. Akorád mi po odstranění konečně zmizela chyba Antipolluton faul a zhasla kontrolka. tak to možná svědčí o tom že odstranění proběhlo dobře.

A ty čidla jen hádám ale ani na servisboxu jsem nenašel žádné.

Ještě mi blbne EGR ale to by na spouštění větráku nemělo mýt vliv ne?(jen hádám u Peugeotu jsem už vyděl nemožné)

Odesláno

A mají šíleně skvělý argument. Totiž vypnutí FAP nespočívá v tom že auto nebude regenerovat a nebude nic pořádně fungovat. Ale FAPoff spočívá v tom že nemusíte kupovat nový FAP. Ver tomu že máš špatně udělaný FAPoff. Vím o čem mluvim. Pojedu teď někdy na sk klukům opravovat vypnutí FAP po tyhle firmě. Nechtějí uznávat reklamace.

Odesláno

ale větrák jede jen při teplotě když se vyšplhá nad 70°C a u 70zas vypne(cca 10minut).

A ten obal? to jako ten plech v čem byl ten filtr?

A jak se projevuje ten termostat?

zejtra zkusím vyměnit řídící modul ventilátoru a pak uvidím jestli to bude dělat dál.

Pak jsem se chtěl domluvit. Jsem z plzně a zdejší Peugeot servis ICWEST nemá dobrou pověst (jak na netu tak od známých),

a kdyby jsme se domluvili a zajel k tobě a mrkl jsi se nato? jak dlouho by popř. trvalo opravit ten FAP a cca cena?

Jsem dost zoufalej, auto mám jak pro rodinu tak do práce a druhé nemám.

Odesláno

jo a navíc od té doby co mi odstranili FAP tak se mi stává že ručička nádrže se jakoby sekne a po nějaký době spadne cca 20l méně. Dnes mi to chcíplo že došla nafta a to ručička byla dost nad červeným a dojezd ukazoval 200Km.

Do té doby to neudělalo nikdy ani jednou.

Díky za odpověď.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...