Jacobsoon Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 toho bych vytáhl a nafackoval mu http://www.stream.cz/video/775766-vejde-se-tam Citovat
Existujuci Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 toho bych vytáhl a nafackoval mu http://www.stream.cz/video/775766-vejde-se-t Bezna zalezitost.Ked mu nevadi dodrbat sebe aj druhym auto...am Citovat
Judes Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Ak by to robil na mojom, už by mal dlaždicu poslanú cez čelné sklo alebo od zlosti by som mu rozkopal dvere hajzlovi . Citovat
Goldinka Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 No, myslim, že tohle video tu už proběhlo (ale možná se pletu, a viděla jsem ho jinde), každopádně třeba v Paříži je takové parkování na líbačku prej naprosto normální (neviděla jsem na vlastní oči, ale právě v souvislosti s tímhle videem to tam někdo psal a popisoval ). Neparkujou tam prej s ruční brzdou, max se zařazenou rychlostí. Díky tomu parkující může auto \"posunout\" aby se tam vešlo a autům se v podstatě nic nestane, pokud je parkující opatrnej, což tenhle mi přijde, že to tan vecpal celkem v pohodě. Tak jsem to ještě našla tak to přepisovat nebudu - není to v Paříži ale v NY a video bylo opravdu odsud ))) Citovat
Judes Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 V podstate sa autu nič nestane až na ošúchaný nárazník a to už vie naštvať ak sa o auto aj staráš . Citovat
davidekcz Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Neparkujou tam prej s ruční brzdou, max se zařazenou rychlostí. Díky tomu parkující může auto \"posunout\" aby se tam vešlo a autům se v podstatě nic nestane, pokud je parkující opatrnej, což tenhle mi přijde, že to tan vecpal celkem v pohodě. Já teda s ruční brzdou neparkuju skoro nikdy... Citovat
koblih69 Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 No, myslim, že tohle video tu už proběhlo (ale možná se pletu, a viděla jsem ho jinde), každopádně třeba v Paříži je takové parkování na líbačku prej naprosto normální (neviděla jsem na vlastní oči, ale právě v souvislosti s tímhle videem to tam někdo psal a popisoval ). Neparkujou tam prej s ruční brzdou, max se zařazenou rychlostí. Díky tomu parkující může auto \"posunout\" aby se tam vešlo a autům se v podstatě nic nestane, pokud je parkující opatrnej, což tenhle mi přijde, že to tan vecpal celkem v pohodě. Tak jsem to ještě našla tak to přepisovat nebudu - není to v Paříži ale v NY a video bylo opravdu odsud ))) Tenhle způsob je běžný i u nás - třeba ČB - sídliště Máj, už jsem to tu několikrát popisoval. Auta stojí bez kvaltu a ručky a když chceš vyjet tak si souseda napřed musíš odtlačit Citovat
Judes Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Na preplnených sídliskách je to bežná vec bez tej zaradenej rýchlosti a ručnej ale takto sa tam trepať poničiť druhému auto . Citovat
Goldinka Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Judes: párkrát se mi podařilo se omylem opřít o nějaké auto při parkování/vyparkovávání . Nikdy to nebyl žádnej velkej šťouchanec, na autě ani v tom ve kterém jsem seděla, ani na tom, do kterého jsem štouchla nebylo nic. pochybuju, že při takové pusince se mu ulomilo něco uvnitř a jestli ano, tak je to teda pěknej šunt... btw třeba v té části kde se zrovna řidič nacházel, se taky jinde parkovat nedá, a je to tam běžná věc ))) [upravil dne 23/11/12 16:33 od Goldinka] Citovat
Edison Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Na preplnených sídliskách je to bežná vec bez tej zaradenej rýchlosti a ručnej ale takto sa tam trepať poničiť druhému auto .Což o to, ale pak ráno to auto vůbec najít... ;-) Citovat
vendelinek Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 ale vykličkoval to parádně :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.