Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, myslim, že tohle video tu už proběhlo (ale možná se pletu, a viděla jsem ho jinde), každopádně třeba v Paříži je takové parkování na líbačku prej naprosto normální (neviděla jsem na vlastní oči, ale právě v souvislosti s tímhle videem to tam někdo psal a popisoval :) ). Neparkujou tam prej s ruční brzdou, max se zařazenou rychlostí. Díky tomu parkující může auto \"posunout\" aby se tam vešlo a autům se v podstatě nic nestane, pokud je parkující opatrnej, což tenhle mi přijde, že to tan vecpal celkem v pohodě.

Tak jsem to ještě našla :D tak to přepisovat nebudu - není to v Paříži ale v NY a video bylo opravdu odsud :))))

Odesláno
Neparkujou tam prej s ruční brzdou, max se zařazenou rychlostí. Díky tomu parkující může auto \"posunout\" aby se tam vešlo a autům se v podstatě nic nestane, pokud je parkující opatrnej, což tenhle mi přijde, že to tan vecpal celkem v pohodě.

Já teda s ruční brzdou neparkuju skoro nikdy...

Odesláno
No, myslim, že tohle video tu už proběhlo (ale možná se pletu, a viděla jsem ho jinde), každopádně třeba v Paříži je takové parkování na líbačku prej naprosto normální (neviděla jsem na vlastní oči, ale právě v souvislosti s tímhle videem to tam někdo psal a popisoval :) ). Neparkujou tam prej s ruční brzdou, max se zařazenou rychlostí. Díky tomu parkující může auto \"posunout\" aby se tam vešlo a autům se v podstatě nic nestane, pokud je parkující opatrnej, což tenhle mi přijde, že to tan vecpal celkem v pohodě.

Tak jsem to ještě našla :D tak to přepisovat nebudu - není to v Paříži ale v NY a video bylo opravdu odsud :))))

Tenhle způsob je běžný i u nás - třeba ČB - sídliště Máj, už jsem to tu několikrát popisoval. Auta stojí bez kvaltu a ručky a když chceš vyjet tak si souseda napřed musíš odtlačit ;)

Odesláno

Na preplnených sídliskách je to bežná vec bez tej zaradenej rýchlosti a ručnej ale takto sa tam trepať poničiť druhému auto :bacha.

Odesláno

Judes: párkrát se mi podařilo se omylem opřít o nějaké auto při parkování/vyparkovávání :mad:. Nikdy to nebyl žádnej velkej šťouchanec, na autě ani v tom ve kterém jsem seděla, ani na tom, do kterého jsem štouchla nebylo nic. pochybuju, že při takové pusince se mu ulomilo něco uvnitř a jestli ano, tak je to teda pěknej šunt... :myslim

btw třeba v té části kde se zrovna řidič nacházel, se taky jinde parkovat nedá, a je to tam běžná věc :))))

[upravil dne 23/11/12 16:33 od Goldinka]

Odesláno
Na preplnených sídliskách je to bežná vec bez tej zaradenej rýchlosti a ručnej ale takto sa tam trepať poničiť druhému auto :bacha.
Což o to, ale pak ráno to auto vůbec najít... ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...