Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot Club oficiálně už i na Facebooku

Recommended Posts

Odesláno
Kdepak starci, rozumný lid;):D

S FB jsem mel jedinej problem.. kdyz me nutil prokazat svoji identitu pres prukaz totoznosti :roll Ale co tam na sebe (ne)prasknu je jen ma zodpovednost :super Chapu rozumny lid co tam nenajde uplatneni ale nechapu \"rozumnej\" lid co to zavrhuje z principu :)

Odesláno
praxe :

fejzbukaři se zatím přidávají

antifejzbukaři tu jen blbě kecaj :D

zatím vlákno učel plní , jsu spokojené:D

Souhlas .... Mimochodem .. Co kdyby Facebook ucet BYL povinny ? take se vas nikdo neptal, zda chcete emailovou adresu nebo bankovni ucet... Pripadne mobilni telefon.

V dnesni dobe se holt bez nekterych veci nelze obejit¨, branit se tomu zavani zpatecnictvim a jen to plni tohle vlakno blbymi kecy :papa

Odesláno
Kdepak starci, rozumný lid;):D

S FB jsem mel jedinej problem.. kdyz me nutil prokazat svoji identitu pres prukaz totoznosti :roll Ale co tam na sebe (ne)prasknu je jen ma zodpovednost :super Chapu rozumny lid co tam nenajde uplatneni ale nechapu \"rozumnej\" lid co to zavrhuje z principu :)

:super

Odesláno

Peta : Ne, povinne to neni, ale uz se bez toho prakticky neda obejit. Ja bych napriklad bez uctu nedostal vyplatu. Cash mi to proste NEDAJ a vovovotomtoje.

Nevim, zda to bude FB, nebo jina socialni sit, nebo neco uplne jineho, vim jen to, ze jednou to budeme muset chcanechca mit vsichni. Takze kdo se tomu bude do posledni chvile branit akorat si sam komplikuje zivot. Howgh

Odesláno

Trochu mi vadi jak uz je vsechno propojene treba Youtube / Google / PicassaWeb .. ale da se na to zvyknout.

Kazdopadne tento krok zatim vitam, na FB je \"kazdy\", otazka je, jak to bude treba za rok, dva :papa

Odesláno

Proč mám něco proti FB nebo třeba Gmailu?

Protože registrace není anonymní. Na co chcou můj mobil nebo nějakou kopii OP?

To je to co mě štve. Jinak proti té službě nic nemám.

Tady nemám problém, aby vedení vědělo kde bydlím a z jakýho konta platím příspěvky, nějak tý Marce jménem Peugeot club věřím, že mé údaje neprodá nějaký reklamní agentuře, která mě bude otravovat spamem. U FB či Googlu tomu nějak nevěřím. Jinak v české kotlině mě štve i to co se v poslední době děje na idnesu či novinkách (diskuze pod ověřeným jménem, žádnej nick)

Odesláno

Eh ... tak mobil poskytnu rad, kdyz nekdo vola a predstavi se jako \"mame pro vas uzasnou nabidku\" vzdycky to muzu polozit. Nebo telefon z neznameho cisla vubec nezvedat.

S nutnosti zadat cislo obcanky u registrace na nejakou sit jsem se jeste nesetkal - kdyz jsem si zakladal v roce 2008 Facebook chtelo to po me jeste \"jen\" email. Tohle by me taky stvalo a nechapu to, urcite je to hodne zneuzitelny :myslim

Odesláno

no prave kamarad se mi divil tez, on se registroval bez jakychkoliv restrikci a fb chtel jen mejl. Konto na gmailu jsem potreboval kvuli praci a bez mobilu jsem se v roce 2011 proste neregnul (vyresila to twist karta) a na facebooku to bylo to samy, proto tam nejsem

Odesláno

a kcemu, kdyz uz jedny stranky jsou, nestacilo je prevzit a upravit??? Uz me nebavi mit 8 x na fcb nejakou stranku pezotklubu

Odesláno

To jsou ale skupiny, nikoliv stránky. Jestli dobře chápu ty jemné nuance, tak stránky by měly zastupovat nějaký konkrétní subjekt, zatímco skupina je prostě několik lidí.

Odesláno

Kurte tak co se stranek tyce to je to same ted jsem na to koukal .... Peugeot Cesko, Peugeot Fans, Milujeme Peugeot ...... no proste obvykly hnuj. Bylo by to lepsi mit jen jednu no :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...