Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

díky všem, je to tedy 60 Ah, 640 A.

Setkali jste se někdo s tím, že když byla slabá baterka, tak po nastartování se objevila závada - kontrolka depolution system faulty??

Odesláno

Já si myslel toto - například do zapalovací rampy jde napětí pro 1. a 4. svíčku najednou a totéž pro 2. a 3, zapálí se v tom válci, kde je stlačená směs, na svíčce je menší odpor - alespoň tak to chápu.

Při špatné baterce, když se to sotva točí, tak poklesne napětí na málo voltů a jde málo štávy do rampy a zahlásilo mi to defolution system faulty + rozsvítila se ta kontrolka na palubce a na dia se objevilo např. zkrat na cívce 2. a 3. válce.

Tak to bylo třeba 5 dní za sebou - pořád to svítilo a když jsem odpojil baterku a nabil, tak hned po prvním startu mi zhasla ta kontrolka.

Odesláno

neviem, čo môže, alebo čo nemôže blbnúť pri starom aku s nižšou kapacitou a s tým súvisiacim nižším napätím pod záťažou, ale mne po štarte vyhadzovalu chybu ESP/ASR, po výmene aku asi cca pred 6 týždňami sa to neobjavilo....takže možné je všetko

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...