Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tachometr neukazuje 3 po ujetí 300000km - VYŘEŠENO !!!.

Recommended Posts

Odesláno

Taky se hlasím do klubu. po překročení 299 999 je jen čárka, podezříval jsem samotny displej, ale jak je vidět, je to systémová závada :-)

Guest servisman
Odesláno

nevím ale foto máte na počátku příspěvku kde to dával OK406 :papa

Odesláno
Platí to jenom pro 406 old model? Aby to neplatilo i pro moji 306ku, už mám taky digitální počítadlo ... příští rok bych měl mít 3 na začátku, čárka by se mi nelíbila :(

Tak si tam dolepis na sklicko zbyvajici carecky aby z toho byla trojka :D

Odesláno

Dal jsem dnes písemný dotaz ohledně tohoto problému na zastoupení Peugeot v ČR. Tak uvidím, zda-li mi odepíší a pokud ano, tak co napíší.:nevim

Odesláno

Pokud to chápu dobře, týká se to jen old modelu, tudíž při new již chybu napravili ... vizitka, nevizitka, nemyslím si, že by to hrálo takovou roli, větším problémem jsou položky, při kterých musí majitel vozu sáhnout do kapsy.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak už jsem dostal odpověď na můj dotaz. Vzhledem k to mu, že jsem 406 kupoval s počtem km přes 231 000km a nikterak bych nepřipustil stočení kilometrů, tak nevím, kde je chyba.

Dobrý den,

v návaznosti na Váš dotaz ohledně počítadla na Vašem tachometru mi náš technický poradce potvrdil, že vyrobce neuvadi, že by byl tachometr u modelu 406 omezen na 299 999 km.

Vzhledem k tomu, že jste druhým majitelem, je možné, že někdo na vozidle stáčel kilometry.

Jiné vysvětlení pro danou situaci nemáme.

Bohužel je nám líto, ale v dané situaci Vám nemůže více pomoci.

S pozdravem,

Bc.Sedláčková Martina

Oddělení vztahů se zákazníky

PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o.

CITY TOWER Building, 20th floor

Hvězdova 1716/2b

140 78 Praha 4

Odesláno

Mám otázku.. Dělá to někomu z vás kdo má naježděno pod 300tkm? Moje auto by mělo mít naježděno cca 198tkm, ale už teď tam mám tu čárku místo jedničky... ???

Guest servisman
Odesláno

ano dělalo mi to,občas mne pomohlo klepnout do budíku a skočila tam 1 , pak jsem stejně musel budíky rozebrat ,aspoň jsem vyměnil žárovky a vyčistil ,kde se dotýká displej tištáku,je mezi tím vodivý gumový proužek .

Odesláno

Takže mám zkusit to rozebrat a pročistit? Ted mi tak trošku spadl kámen ze srdce :D auto mám sotva pár dní v papírech má napsané 198tkm (reálně tak 250tkm) ale nechtělo se mi věřit že by tam bylo už tolik :D super díky moc

Odesláno
hm,to sem zvedav jak dopadnu ja,ale mam jeste 100 000km do tech 300 000km

Pri tvojom motore by mi to bolo jedno..Ked sa onho staras može ta prežit :)

No bohuzel neprezije:d sou v haji kruhy uz:((

• O 3 týdny později...
Odesláno

Vzhledem o odpovědím zde v příspěvku a i od zástupce Peugeot ČR, jsem se rozhodl, že budu jednat sám. Nakonec jsem se domluvil s panem Králem z Č. Budějovic, který dělá autoelektriku. Po domluvě jsem přivezl budíky, že se na to podívá. A vysledek byl pozitvný. Už se mi ukazuje trojka:super. Prý musel přestavovat nějaký program. Nevyznám se v tom. Stálo mě to 500,-Kč. Uvidím, jak se to bude chovat při jízdě a zda-li to ukáže po ujetí 399999 km číslici 4 ;):D. Kdo ví, jestli to najedu:D:D:D. Takže jde to udělat, aby po ujetí 299999km se místo trojky neukazovala pomlčka, ale aby se ukázala trojka.

post-7387-14109629195488_thumb.jpg

Odesláno

Taky jsem zědavý, jestli si to nechá někdo další opravit. Ale že je to krásný pohled na tu trojku:mrk. Alespoň já mám z toho radosz, že mi to ukazuje poctivé ujeté kilometry:super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...