Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byl jsem tam teď v říjnu 2012 s rodinou a moc se nám líbilo. Krásný výhled na Šumavu a Lipno. Hlavně to chce počasí. Já měl pěkné počasí:super. Vstupné je 150 Kč dospělý, rodinné vstupné 360 Kč (2 dospělí a 1-4 děti do 15 let), tobogán 50 Kč jedna osoba. Parkoviště je zdarma.

Na kopec vás může vyvézt lanovka nebo autobus a také lze jít pěšky.

Odesláno

jo super atrakce:super byl jsem tam v srpnu děti byly nadšený já taky krasný výhled akorát ten tobogán jsme nevyskoušeli protože jsme myslely že jse platí až nahoře:( ale on se musí zaplatit hned u pokladny :papa

• O 2 roky později...
Odesláno

Areál kolem Cesty klorunami stromů je klidně na celý den (vyhlídka, bobovka, lanové centrum ...). Co se týče toho, co se dá na Lipně ještě navštívit - v okolí jsou snad 3 hafa (rozumněj STRAŠNĚ MOC) možností vyžití, namátkou Vyšší Brod s poštovním muzeem, Vítkův Hrádek, Soumarský most, Boubín .... Levné a dobré ubytování na Lipně a v blízkém okolí neznám - spíš předpokládám, že tam bude podobně jako třeba v Krkonoších relativně draho a tak bych přespal třeba v Budějicích a ten kousek dojel ráno.

Guest Scratch
Odesláno

ted budu 3 dny u Klatov a tak hledam vyziti. Lipno je dobry, ale kdyz tam byli pred 14 dny rodice, tak nebylo pry kde ani zaparkovat..... : :(

tak jsem si to pustil a bohuzel, to nedame...... ja s kolenem ty prolejzacky zatim urco ne a s kocarkem to nema asi smysl. BTW byl tam nekdo s kocarkem?

Odesláno

My tam byli cestou do Alp, dojeli jsme v 10 dopoledne a bylo vážně lidí jak na kostele - v září by možná možno být líp než o prázdninách.

Odesláno

Scratch:ty prolejzačky asi můžeš vynechat,co koukám tak tam jsou lidi i s kočárkem nebo na vozíku

no letos to nedáme,ale na jaře bychom chtěli na víkend na Lipno,tak sonduji co a jak

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Odesláno

S kočárkem DAVY lidí - až nahoru je ta dřevěná stavba jako dálnice, vylezeš k tobogánu a stejnou dálnicí jdeš zase dolů - ty atrakce pro děcka jsou bokem jakoby na balkonech

Guest Scratch
Odesláno

nojo, koukam na to znova.... a jsou tam s kocarkem..... no tak to asi neni o cem. Jedem tam 1-3 (protoze pak vam jedu vyzvednout predvadecku 508 RHX na sraz). Tak to asi navstivime 2.9., protoze 1.9 to vidim na Plzen a ZOO a Dynopark. Pak teda do Klatov. No a 3.9. to vidim na Zeleznou rudu a lanovkou nahoru a zpatky dolu pesky a navrat dom :)

Odesláno

Vždycky když čtu o kočárcích, jsem fakt rád, že jsme kočárky úplně vynechali a nikam je nedrásali. Zkusil jsem to s ním jednou, a byl to akorát opruz... Obě děti jsme nosili v šátku a manduce, a s tím se dá jít prakticky kamkoliv a kudykoliv. No nic, to jen tak na okraj...

Pokud sháníte levné ubytování na Lipně, o něčem bych věděl: http://www.levneubytovani.net/ubytovani/chaty-vrsek-jenisov/

Nemají vlastní stránky, tak snad bude kontakt aktuální. Není to žádný luxusní hotel, ale v pohodě se to dá. Jediná vada na kráse (z mého hlediska) - u výčepu se hulí. Jinak pěkné místo, ochotní majitelé, občas tam jezdíme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...