ozzy1 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 https://www.youtube.com/embed/Czj0fMFsX58 Citovat
Martin806 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Byl jsem tam teď v říjnu 2012 s rodinou a moc se nám líbilo. Krásný výhled na Šumavu a Lipno. Hlavně to chce počasí. Já měl pěkné počasí. Vstupné je 150 Kč dospělý, rodinné vstupné 360 Kč (2 dospělí a 1-4 děti do 15 let), tobogán 50 Kč jedna osoba. Parkoviště je zdarma. Na kopec vás může vyvézt lanovka nebo autobus a také lze jít pěšky. Citovat
vendelinek Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 zajímavý,ale já bych asi na to nevlez:D Citovat
jirka307 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 jo super atrakce:super byl jsem tam v srpnu děti byly nadšený já taky krasný výhled akorát ten tobogán jsme nevyskoušeli protože jsme myslely že jse platí až nahoře:( ale on se musí zaplatit hned u pokladny Citovat
krko 407 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Fakt super:super:super:super.Ale tobogán len za triezva:D:D:D. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 zvažuji ,že tam někdy vyrazím s rodinou. . . ještě nevím kdy. . . kam se na Lipně podívat,kde se dobře najíst,ubytovat . . . děkuji všem Citovat
Medvěd Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 Areál kolem Cesty klorunami stromů je klidně na celý den (vyhlídka, bobovka, lanové centrum ...). Co se týče toho, co se dá na Lipně ještě navštívit - v okolí jsou snad 3 hafa (rozumněj STRAŠNĚ MOC) možností vyžití, namátkou Vyšší Brod s poštovním muzeem, Vítkův Hrádek, Soumarský most, Boubín .... Levné a dobré ubytování na Lipně a v blízkém okolí neznám - spíš předpokládám, že tam bude podobně jako třeba v Krkonoších relativně draho a tak bych přespal třeba v Budějicích a ten kousek dojel ráno. Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 ted budu 3 dny u Klatov a tak hledam vyziti. Lipno je dobry, ale kdyz tam byli pred 14 dny rodice, tak nebylo pry kde ani zaparkovat..... : tak jsem si to pustil a bohuzel, to nedame...... ja s kolenem ty prolejzacky zatim urco ne a s kocarkem to nema asi smysl. BTW byl tam nekdo s kocarkem? Citovat
Medvěd Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 My tam byli cestou do Alp, dojeli jsme v 10 dopoledne a bylo vážně lidí jak na kostele - v září by možná možno být líp než o prázdninách. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 Scratch:ty prolejzačky asi můžeš vynechat,co koukám tak tam jsou lidi i s kočárkem nebo na vozíku no letos to nedáme,ale na jaře bychom chtěli na víkend na Lipno,tak sonduji co a jak odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
Medvěd Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 S kočárkem DAVY lidí - až nahoru je ta dřevěná stavba jako dálnice, vylezeš k tobogánu a stejnou dálnicí jdeš zase dolů - ty atrakce pro děcka jsou bokem jakoby na balkonech Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 nojo, koukam na to znova.... a jsou tam s kocarkem..... no tak to asi neni o cem. Jedem tam 1-3 (protoze pak vam jedu vyzvednout predvadecku 508 RHX na sraz). Tak to asi navstivime 2.9., protoze 1.9 to vidim na Plzen a ZOO a Dynopark. Pak teda do Klatov. No a 3.9. to vidim na Zeleznou rudu a lanovkou nahoru a zpatky dolu pesky a navrat dom Citovat
oddie Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 Vždycky když čtu o kočárcích, jsem fakt rád, že jsme kočárky úplně vynechali a nikam je nedrásali. Zkusil jsem to s ním jednou, a byl to akorát opruz... Obě děti jsme nosili v šátku a manduce, a s tím se dá jít prakticky kamkoliv a kudykoliv. No nic, to jen tak na okraj... Pokud sháníte levné ubytování na Lipně, o něčem bych věděl: http://www.levneubytovani.net/ubytovani/chaty-vrsek-jenisov/ Nemají vlastní stránky, tak snad bude kontakt aktuální. Není to žádný luxusní hotel, ale v pohodě se to dá. Jediná vada na kráse (z mého hlediska) - u výčepu se hulí. Jinak pěkné místo, ochotní majitelé, občas tam jezdíme. Citovat
oddie Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 Jeden čas jsem i uvažoval, že bych tam udělal sraz. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.