jogi24 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Zdar pezotaci. Je mozne niekde do kabiny auta nainstalovat nejaku svetelnu signalizaciu prebiehajkuceho cistenia FAP filtra? Prestavoval by som si nejaku LED diodu,ktora mi bude signalizovat cisdtenie FAP. Podla mna by niekde v auta malo byt rele,ktore to spina,alebo vystup z RJ. Je to Pejot: 207SW rv.2010 1,6Hdi 68KW. Bodla by aj nejaka schema. DAKUJEM Citovat
Ferry Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 hehe, ta predstava relatka, ktere spousti regeneraci je usmevna. Ne fakt tam zadne rele neni, nucena regenerace probiha zmenou casovani vstriku a zvysenim mnozstvi vstriknute nafty, tim se zvysi teplota vyfukovych plynu a umozni se vypaleni FAPu. Takze nejaka kontrolni LEDka nehrozi, schema ti taky moc nepomuze, protoze netusim, k cemu bys ho vyuzil jediny, na cem by se to asi dalo jakz-takz sledovat je nejaky typ OBD monitoru, kterej se pripoji do diagnosticke zasuvky a zobrazuje pak na displeji provozni data, ktere ziskava diagnostickou cestou. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Je tu o tom vlákno, stačí pohledat. Bylo to dělané na základě teploty ve FAPu. Až budu doma zkusím too najít, teď jsem na mobilu. Citovat
straki007 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Mas tam E5. Takze nejde absolutne nic. A nemusis to ani resit. A je tady nekde o tom psano. Citovat
Juve Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Tu sme niečo podobné riešili v sekcii 807... Citovat
jogi24 Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 DAKUJEM vsetkym za odpovede.Je to kamaratove auto,takze som ho videl len z vonku. Stale mi splietal,ze pocuje ako mu tam cakne nejake rele,mierne poklesne vykon a to je znakom,ze prebieha regeneracia FAP. Kontrolku chcel mat na to,aby v pripade toho,ze pride do ciela cesty, a bude este stale prebiehat regeneracia FAP,chcel o tom vediet, a nechat dokoncit regeneraciu,aj len behom motora na volnobeh a moozno aj predlzit jeho zivotnost. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Ten odkaz co tu dal Juve je přesně to co jsem myslel já. Citovat
Marcel00 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 niekto to riesi aj diodou ktoru napoji na ohrev zadneho okna. pri regeneracii sa udajne aktivuje, takze dioda sa rozsvieti ... nemam odskusane neviem... . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.