Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V podstate jde o to ze mas tri druhy kesi. Tradicku (to jdes rovnou k cili) ,multinu (tam mas vecinou nakou sifru) a multinu (tam zase je vic tech zastaveni)... Je to hlavne dobrej cil vejletu.Hlavne ta radost ze neco najdes :)

Odesláno

myslim ze manzelky bratranec v tom jede ve velkym kupoval snad kuli tomu navigaci a jezdej i do ciziny s jeho starou :roll

[upravil dne 11/11/12 22:54 od dyno]

Odesláno

Tech druhu je vic nez tri, protoze krome uvedenych tradicnich (kde je zname misto kam jit), mystery (kde je treba neco vylustit) a multine (kde je cilem projit nejakou trasu) jsou jeste virtual (nekde se nechat vyfotit), earth (projevit nejakou znalost z geologie), event (dorazit na sraz), CITO (spocivajici v dobrocinne akci a uklidu nejake lokality) a posledni dobou moderni WIGO (v podstate orientacni hra v terenu). Jeste je par dalsich typu, ale na ty v techto koncinach nenarazis.

Odesláno

No... taky se tím očas.. ale jen s klukama z práce, když jsme někde ve světě. Jako \"sněrování\" na zajímavá místa výletů skvělé. Je taky zajímavé spozorovat ty drobné rozdíly po světě. Jednou jsme se s kolegou stavovali u TB hotelu u letiště v Malmo... Byl tam jako TB švýcarák s cílem v Bně... Tak jsme ho vzali... Kluk byl pak překvapenej, když jsme ho kontaktovali, že má nožík doma... Je to super hra.. Ale já jsem na to línej... Hlavně na tu administrativu... Jinak jsme taky ve Švédsku potkali jednoho maníka, kterej už nějakou dobu nedělá nic jinýho... Magor... Jezdí jen po světě a hledá...

Jo... a jednou v Dánsku... při hledání na nás vykoukla babča z jednoho vokýkna takový krásný chaloupky a plynně anglicky nám vykládala, kde že ta krabička je... :-D

Vůbec máme zážitky z hledání.

Na věku nezáleží... Hledaj všici. Dokonce i ti, kdož technkou neoplývají.

[upravil dne 12.11.2012 00:04 od Edison]

Odesláno

minulý rok jsem se tomu hodně věnoval, prakticky denně. Rekord mám i přes sto kešek (skrýší) za den :D

Bohužel pežot dosloužil a bez auta to moc nejde, protože okolí už má docela odlovené a vyzobané.

Městské kinder kešky mě moc neberou spíše nějaké adenalinové (vylézt na sloup anebo se spustit do díry. Moc hezká keška typu letterbox je v osadě jánská, jmenuje se underground to je asi moje nejhezčí nalezená keška, největší poklad v podobě velké místnosti jsem ase nalezl v Mostě, hezkej stožár je v Roztokách u Prahy nebo v praze na jednom z ostrovů.

Do dneška vzpomínám, jak jsem byl na jednom eventu v Praze, kde bylo úkolem v sedm ráno udělat lidský řetěz z jednoho konce Karlova mostu na druhý, potom jsme se logovali na kampě, kde zrovna sobotní ráno využíval nějaký kytarista se svým štábem k natočení nějakého klipu, když v pár inutách na liduprázdné Kampě se objevilo na schodech a hlavně pod mostem cca 700 lidí. Filmaři byly hodně paf a vůbec nevěděli co mají dělat :D:D:D

Odesláno

Sem jednou potkal 70leteho pana co jich mel neco kolem 3000 a byl to cipernej starik :)

Ja sem se na jednom eventu logoval primo na toho co to poradal :D Vypadal zajimave kdyz se na nej zalogovalo 150 lidi. A pak sem se logoval zas na jinem na toaletak :D

[upravil dne 11/11/12 23:12 od guldy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...