Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prácička pro šikovného truhláře - průzkum !!!!

Recommended Posts

Odesláno

Lukáš_307, mám Ti opravdu rozpočítat cenu za materiál?? Jaká celá deska lamina??

Lamino cca 1,5 metru to jest 500.- za lamino (cena za metr lamina s dekorem buk 329.-) a není to žádnej polskej hajzl, ale kvalitní lamino z Kronospanu z Jihlavy, hranící páska cca 6 metrů za 50.- , 8 konfirmátů 6.- , 50 vrutů na dno cca 20.- a sololak na dno ca 2 metry čtvereční to jest 180.- . Zatím to dělá 756.- takže ještě zbývá 244.- na 4 kolečka, takže výsledná částka za materiál 1000.-;)

Odesláno

Tak jasně že se bere celá deska, ale vždy můžeš počítat jen materiál kterej jsi použil, ne?;)

Charlie, ze smrkové spárovky by to bylo pěkně hnusný, to už teda raději z masivu.

Odesláno

Ano - dopadlo to tak, jak píše OKčko. Tedy šuplík bude dílem páně Šaldy, dopravu z Brna už nějak pořeším až se akce bude realizovat (nejspíše na jaře).

• O 3 týdny později...
Odesláno

já jsem si dával todlento druhý,když jsem předělával koupelnu, a na chalupě na verandu taky,tydle dvoj kolečka si myslim ,že jsou lepší:myslim H80 kování na posuv.dveře 80kg - sada

Odesláno

Osobně s posuvným kováním moc zkušeností nemám, nejsu truhlář, jen jsem jím vyučen, a sem tam si udělám nějakou tu fušku, toť vše:)

Jinak tabule LTD stojí cca 1500.- až 2000.- hodně záleží co chceš za dekor a od jaké firmy to koupíš, někdo prodává m2 za 220.- a někdo i za 350.- jinak rozměry samotné desky se taky liší, vždy záleží od koho to máš.

Jinak tloušťka je 18mm, ještě bývá 16mm nebo 12mm, ale to se Ti bude prohýbat, takže 18mm. A kování je vždy lepší koupit kvalitnější a pevnější, přece jen to má vydržet třeba 20 let. Je lepší zajet osobně do nějakého obchodu pro stolaře, tam Ti poradí, já jezdím do Kili.cz, ale nevím jestli bude něco podobnýho i u Vás:myslim

Tady se podívej jaký desky se dají koupit, mají tam i kování

http://www.kili.cz/tloustka-18-mm/c-1557-p-3/

Odesláno

Já su vůl, docela často vozím balíky do kili zlín toptransem tak tam se zeptám:mad:

Podle webu stejně nechápu jaké části bych potřeboval na ten posuvný systém, kdyby tam byla na prodej celá sada co vše potřebuji tak by to bylo snažší:)

[Edited on 3/12/12 21:41 by Kloub]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...