Petr605 Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Začal jsem slyšet takový ?ukání od levýho předního tlumiče. Projevuje se to, když se auto jemně rozhoupe na nějakých ani ne moc hlubokých nerovnostech. Je to stabilizátor? Respektive ta svislá tyč, co drží na tlumiči? Citovat
Marcos Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Hm, asi mas pravdu, mohla by to byt ta \"kost\"-svisla tyc od stabilizatoru... Citovat
rimmer Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Presne muj problem, novy stabilizator to vyresil. Staci zvednout auto, chytnout obema rukama za ten stabilizator a rukou nahoru a dolu zkusit potahnout, hned zjistis jestli ma nebo nema vuli. Stabilizator stoji par stovek Citovat
Petr605 Odesláno 17. červen 2005 Autor Odesláno 17. červen 2005 Díky za potvrzení. Tak než to koupím (radši obě), tak bude stačit zesílit rádio. Citovat
rimmer Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Jo, taky dost pomaha na vrzani palubovky a plastu v aute )))) sam to pouzivam hojne Citovat
Petr605 Odesláno 17. červen 2005 Autor Odesláno 17. červen 2005 Tak jsem asi zjistil co to ?uká a ta tyčka to asi nebude. ?ukají o sebe takový misky v horním uložení tlumiče. Mám prázdný ty vzduchový měchy. Zkusil jsem ten levej nafouknout a uvidím, jestli to nebude moc ucházet. Citovat
Dress Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 jak moc Vam vrzou ty plasty a palubovka? Ja kdyz jedu sam tak nejradeji bez radia, uklidnujici zvuk motoru na me blahodarne pusobi :papa Citovat
Petr605 Odesláno 17. červen 2005 Autor Odesláno 17. červen 2005 Mně tam naštěstí nic nevrže až na ty spolujezdcovy dveře a na ty se vrhnu zítra, protože ty taky nevrzaly, dokud jsem to nedal do servisu, kvůli výměně vymlácenýho okna... Citovat
rimmer Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Me vrze neco mezi stredovym panelem a volantem...ale jen pri zatahu motoru ) A pak me vrze tatranka od radia Ale kdyz dobre zatlacim tak nevrze, no a nejvic me vrze neco na prave stran sedadla dole jak je spodni uchyt pasu Citovat
Petr605 Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 Dveře už mi nevržou!!!! Hurá! Sundávání čalounění jsem celý nafotil pro Rimmera. Sundání je záležitost deseti minut. Potřeba je křížák, torx 20 a torx 30. Nevim ale, kdy se dostanu ke zveřejnění, tak kdyby byl zájem, pošlu poštou. Je to asi dvacet fotek po 1 MB. No teď vidím, že to radši co nejdřív zveřejním.:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.