Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme dneska s kamarádem přitáhli další potvoru do sbírky:D Tentokrát teda pro kámoše, já toho mám doma až dost :D A teď schválně, je tu ještě někdo, kdo ví, co je to za auto a pamatuje éru její největší slávy? :D

post-19718-14109628009587_thumb.jpg

Odesláno

Na auto se mi podařilo narazit náhodou, když jsem někde četl, že WTH hodlá proda interiér. Poptal jsem se co se s autem stalo no a pka už nebylo daleko k tomu se domluvit na odkupu. Brali jsme ji jen kvůli nápravám a elektrice. Upřimně, tohle se už zachránit nedá. Kastle dost potlučená a křivá. Motor KO a interiér chybí. Ale tak motor už je domluvenej, interier máme a druhá kastle je ve špičkovym stavu:) Takže se to všechno použije na přestavbu;)

Odesláno

To bylo kamošovo mičko ale jak se už tady píše několikrát zbourane, interier z něho mam já tež z neho mam i ventilátor topení, jinak druhá faze se nedelala ve 4x4 a tohle take neni 4x4. jediná 4x4 byla mi16 první fáze a pak druhá fáze byla jenom v t16 4x4.

Odesláno

riderRLM ... novy model micka sa 4x4 nerobil.... v starom modely boli 4x4 len 1,9i (8 a 16v... GRx4, SRx4, Grix4, SRIx4 Mi16x4)... u novych modeloch to bolo obdobne u 2,0l motoroch, okrem mi16x4 to nahradila t16

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...