Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hlavně na novinkách nečíst diskuse. Lidi podepsaný pod některými přispěvky snad nemužou mít ani mozek... Jinak sto procentní souhlas s Džunym

Odesláno

Hehe: ....Vím jen, že jsou to slušní, fajn kluci, a že je ta strašná tragédie poznamenala na celý život,\" soudí Tomaštík.... autor asi není z Brna :myslim možná by stačilo se podívat kolik kárných žalob proti těm slušným a fajn klukům bylo vedeno ...

Odesláno

Diskuze na novinkach me docela bavej .. No, nema cenu to prilis rozpatlavat, ale kazdopadne prispiva tam sama luza :)

Odesláno

Komentáře na Novinkách nemá cenu ani číst, natož komentovat...

Já bych to hlavně, být novináři, už přestal rozmazávat. Ať se to v klidu dořeší a nějakým způsobem uzavře.

Holkám to život nevrátí a blízkým další život neulehčí.

A ještě dodatečná: nechci, aby to co jsem napsal znělo nějak chladně, Čtyři mrtvé holky najednou, to je i na mě moc a doteď z toho mám dost špatný pocit... Neumím si představit, že by se něco takového stalo mojim dětem. To bych si asi hodil mašli. :(

Prostě už to nechte být...

Odesláno

Kluka sem znal:(

http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/p ... 21113.html

Tak už vím kdo to byl...malýho Láďu porazila jenda paní jménem \"Buncíková\"...manželka majitele rozpadlých domů v Ustecké čtvrti Předlice.......

Třeba:

TADYVazby na magistrát a doufám že ji vosolej! Jinak táta nebožtíka je těžce nemocný,ten to asi nenechá jen tak,takže myslim že tohle bude mít dohru.

Kdyby lidi dělali co měli, tak je všude klídek

[upravil dne 14/11/12 18:55 od Rejty]

[upravil dne 15/11/12 17:58 od Rejty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...