Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Škardič nemá mezimodel, ale zrovna ode dne kdy bylo vyrobeno jeho auto se začal do 206 montovat MUX. Je to DAM 9065 a datum výroby 3.9.2001. Určitě by to chtělo zkontrolovat ukostření, které je vlevo vpředu u prahu pod kobercem.

[upravil dne 12/11/12 20:04 od HonzaZ]

Odesláno

tak jsem to změřil přímo na přepínači kde mám tři dráty žluto zelený,modrý a žlutý...

ž.z.proti žlutému je stále 12V,žz proti modrému mám 0 V po otevření dveří se tam objeví 10 V

zavřu dveře a po 30sekundách zmizí a je 0 V .... :)

Odesláno

stmievac nieje priamo vo svetle ale inde (neviem kde) ale zo svetlom polkial svieti tak nerob nič netreba. treba riešiť asi tu diagnostiku kedže spínač si už rozchodil a svetlo svieti v ruc. rezime jedine nájst ten stmievac a pozriet nanho ale neviem kde je takže ti nepomôžem :(;)

Odesláno

jestli chceš jezdit tak NE... raději koupit BSI někde na vrakáči ale kvuli stmívači bych to asi nedělal...

Jinak tady je schéma co jsem doma našel:

Pojistka je společná pro hodiny(display v kapličce), stropní světlo a nějaké kontrolky... takže pokud ti jdou hodiny, musí ti jít šťáva i do světýlka.

Nicméně... Vyndej světlo, ať na tebe čumí jen konektor. V pinu č.1 proti zemi (cokoliv kovového v autě, například stěna zapalovače (zkus více míst) by si měl neustále naměřit min 12V... stmívání funguje na spínání minusu.. viz ve schématu.. pokud tam to napětí bude je to OK. Pak změř pin č.1 proti pinu č.3 s otevřenejma dveřma.. pokud tam bude 12V, máš vyhráno a zavři dveře.. po nějakém čase by mělo napetí začít klesat až by tam mělo bejt max 5V.... možná více, uplně jistej si teď nejsem, nicméně tam prostě musí dojít k nějaké změně... Snad jsem ti pomohl ;)

stmivac.pdf

Odesláno
tak jsem to změřil přímo na přepínači kde mám tři dráty žluto zelený,modrý a žlutý...

ž.z.proti žlutému je stále 12V,žz proti modrému mám 0 V po otevření dveří se tam objeví 10 V

zavřu dveře a po 30sekundách zmizí a je 0 V .... :)

Tak to bymělo být v pořádku, ne. Akorát těch 10V je trochu málo, někde bude velký přechodový odpor.

měž dále když máš na řepínači 12V tak máš ho i na konektoru žárovky? jdsou kontakty přepínače v pořádku, nebo je nějaký ohlý (vidno z fotky).

Odesláno

na konektor žárovky jsem se nedostal s měřícíma šnůrama...ale když se 10V dostane do konektoru tak to přece musí rozsvítit žárovku..nechápu asi mám vadný spínač musím si ho od někoho půjčit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...