Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem si to myslel, a teprve po koupi sedačky (naštěstí té isofixové) jsem přišel na to, že je mám. Ale nemají je všechny 806 a na sedadlech to není nijak označeno, je třeba se podívat na to které konkrétní.

Odesláno

Je to tak.

Myslím si, že novější je mají a starší nikoli.

Moje sedačky v druhé řadě je mají a jdou i sklápět do lůžkové polohy, a přikoupil jsem dvě ve stejné úpravě od zdejšího člena, ale isofix nemají a nejdou ani sklápět do lůžkové polohy.

Takže při koupi pořádně prohlédnout, pokud je na to kladen důraz a chceš aby to zrovna isofix mělo.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
když by měl někdo s Isofixem velmi rád koupím, děkuji nikde nemohu sehnat... :myslim

Co rád koupíš 806 s ISOFIXem? Nebo sedačku s isofixem.

jestli sedačku, tak budeme mít na prodej Römer King Duo Plus 1,5 roky starou ...:papa

Odesláno
....

jestli sedačku, tak budeme mít na prodej Römer King Duo Plus 1,5 roky starou ...:papa

Cena? Budu potřebovat druhou, jednu Duo plus už mám, tak by aspoň byly stejný...

Odesláno

Bude to prodávat Áďa, ale předpokládám když koukám na ceny, tak bych to viděl tak 3200,-.

Je to Römer Duo Plus Elisa ...

TU

[upravil dne 17/12/2012 23:17 od Neon]

• O 2 týdny později...
  • O 6 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...