Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

mam taky problem auto mi chodi v nudzovom rezime a vypisuje hlasku ,,depollution system faultly,,

Bol som na diagnostike (nie orgigo) a vypisala ,, obvod snimace plneni A turbokompresoru - vysoky signal,,

Vymenil som: olej+ filter, turbo po repase + sitko vo vani, zohnal som puzity EGR ventil lebo stary bol K.O.

Auto stale dymy cierno-bielo-modro a je v nudzovom rezime. Uz ma fakt nic nenapada co by to mohlo byt. Stretol sa uz niekto s niecim takymto? Inak mechanik mi povedal ze uz ani FAP filter v tom aute nie je ...

Ked idem s autom pod 2000 otacok tak hlaska zmizne ale ako nahle mu slapnem tak hned zacne trhat a je tam hlaska znovu. :roker :roker :roker

[upravil dne 17/11/12 18:31 od Peter_434]

Odesláno

Tak vyčítání chybových kódů není bůh ví co... jelíkož drtivá většina OBD kódů jsou veřejné takeže je úplně jedno jestli to přečteš přes dia za 500 000 Kč nebo čtečkou OBD kodu s 2 řádkový displayem... navíc lokalizace v PP2000 není bůh ví jaká výhra... pravda je že jsem jedou na diagnostice Delphi načetl na 306 Break poruchu o otevřeném obvodu do patrony pásu na pravé straně a po půl hodině drbaní jsme přišli na to že to je na levé straně... v PP2000 to vypsalo text správně, takže měli v Delphi prohozený překlad pro OBD kód..

navíc když např. na svojí 407 mažu chyby v ECU přes PP2000/DiagBox tak musím zapsat kilometry a udělá se záznam o zásahu, když to ale udělám přes Delphi tak se chyby vymažou a nikde se mi nějaký počitadlo 50 záznamů v ECU nenavyšuje,takže ji klidně můžu přemazat 200x a s historií ECU to nehne, což se hodí když něco řešíš, snažíš se odtranit přechodnou závadu,ale aby jses ujistil že je to opravdu praveno tak historii mažeš a čekáš jestli se to oběví, pokud ano tak zkoušíš dál a historie kilometrů se zbyteně neubírá

Konfigurace komponent jako telematika a BSI.... samozřejmě jedině přes origo dia

Odesláno

Nic :) prostě se to nezapíše... takže přijdeš o možnost další historie ECU, historie bude obsahovat 5x výmaz kvůli jedné vadě... místo aby v něm byl datumem a kilometrama srozumitelný výpis...

Odesláno

Tá druhá veta neviem čo tam robí .... ale k veci .... no turbo sa už kontroluje ale myslím že to bude mať súvis s tým dymom. Ale prečo to padá pri zošlapnutí do núdzového režimu a vypíše hlášku DEPOLLUTION SYSTEM FAULTLY?????

Na origo diagnostike mi vyhodilo tieto veci:

Počíťač motoru:

Trvalá závada. Signál tlaku turbomychadla Hrubý signál snímača tlaku turbomýchadla - vysoký

Trvalá závada. Signál prutokoměru Měřené prutočné množství vzduchu je abnormálně zvýšené

Váhu vzduchu som skúšal meniť a nepomohlo ..... čo dalej?????

Odesláno

A ešťe aby som nezabudol čo sa týka EGR ventilu ..... vypisuje že je 63%tný (lebo bol z duhého auta) ale nevypisuje žiadne hodnoty .... respektíve vypisuje že sú nulové :myslim:myslim:myslim:myslim

[upravil dne 15/11/12 19:13 od Peter_434]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...