Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj.,prosím o radu: začala mi unikat v aute voda..,zjisteno bylo ze tece chladic,tak se vymenil za novy.,ale voda po case zacala unikat znovu..,po druhe to bylo vadnou(rezavou) soucastkou ktera je kousek od motoru.od chladice vede hadice primo k tomu..,no a nyni mi voda unika stale sice v mensim mnozstvi..,ale porad mizi..,v servisu mi rekli ze nadrzka je moc natlakovana..,ze je to nejakou vyrobni vadou..,oprava cca 120tisic..,prosim nemohl by mi nekdo zjistit podle vin cisla zda se jedna skutecne o tento problem??? diky moc za odpovedi

Odesláno

No u 2.7hdi prvych rocnikoch sa krutili hlavy. Mozno mysleli natoto. Ale pokial sami povedali ze to bola vyrobna vada tak by to aj mali vymenit. Nie?

Moc som ta nepotesil co?

Straki 007 by ti aj povedal od akeho vyrobneho cisla to uz je v pohode a po ake bola sanca ze ta hlava sa skrutila.

Odesláno

no oni mi to rekli,po kontrole vin cisla..,tak jsem si to chtel tady tady jeste overit...,no je to sileny:( mam ho v luxusni vybave,..,jako novy a ted tohle:(

[upravil dne 6/11/12 20:25 od maho2]

• O 9 let později...
Odesláno

Zdravím, může poradit někdo znalý, abych nenarazil na nějaký zádadní problém v průběhu demnotáže a auto pak nebylo možném převést. Jde vypustit okruh chlazení motoru, vyměnit chladič vody (před ním je ještě chladič klimy, ten zůstane) a zase naplnit a odvzdušnit bez nutnosti rozebírat celý předek a sundavat saharu? Resp., když odpojím hadice a 2 úchty nahoře na chladiči, půjde vytáhnou nahoru? Už se mi nechce znova sundavat celý předek. A ještě, kde je nějaký výpušťák, kolik je náplň okruhu chlazení (P607 2.2hDi, r. 2004, automat) a kolik odvzdušňovacích míst je na okruhu. Díky.

Odesláno (upraveno)

začnu tím, že jsem 607 nedělal 😜, ale pežoti to mají vesměs stejné--sundáš horní příčku nad chladičem, povolíš obě hadice a sundáš elektriku z chladiče (pokud je), počkáš až voda vyteče, chladič vytáhneš nahoru, prostor vyčistíš, přehodíš gumy na nový chladič a nahodíš ho, zapojíš hadice atd., nahodíš horní příčku, naliješ 4 litry nemrzky a zbytek dolívej destilkou, nastartuj a chvíli nech běžet, pak odvzdušni na tělese termostatu (obvykle mosazný šroubek) a na hadici k topení za motorem (na hadici je plastová čepička), výpušťák na chladiči nebude, ale koukni se , někdy tam je 🙂

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...