Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 break - zadni svetla na zakazku

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Uz nekolik dni projizdim internet a hledam nekoho, kdo se zabyva vyrobou zadnich svetel na zakazku. Jde o to ze na 406 break se zadne zadni svetla krom originalu nedelaji a ja bych mel zajem o ty co jsou nize, ale nikde jsem je nenasel. Projizdel jsem i tuning magaziny a clanky a nasel jsem par lidi co jsi zadni svetla nechali delat a to na ruzne typy aut a vsechny na zakazku, kdyz se mi povedlo sehnat na dotycne email, tak se mi stejne nedostalo zadne odpovedi. Proto se ptam: Existuje nekdo v CR kdo se touto problematikou zabyva?

502477921small.jpg

Odesláno

noo..světla to jsou zajímavé, akorát budeš potřebovat barevné žárovky, ale to ty určitě víš...ale napadlo mě jestli náhodou neexistuje nějaký sajrajt co by tu barvu z toho plastu vyžral a plast zůstal čirý

Odesláno

No jde o to ze vnitrek chci predelat na LED a svetla potahnout cervenou folii, aby byli cele cervene a nee cerveno cerne. Puvodne me napadla myslenka potahnout cernou cast cervenou folii a cervenou cast kourovou, ale netrefil bych odstin tech dvou casti a bylo by to moc tmave. Proto tohle reseni

Odesláno
noo..světla to jsou zajímavé, akorát budeš potřebovat barevné žárovky, ale to ty určitě víš...ale napadlo mě jestli náhodou neexistuje nějaký sajrajt co by tu barvu z toho plastu vyžral a plast zůstal čirý

Buť klidný neexistuje bo ten plast je probarvený a navíc UV stabilizovaný takže z červených bílé určitě neuděláš pomocí chemie :D mi v hokně děláme plasty na auta :papa ono mět formu na vstřikolis tak ti špricne kde jaká lisovna ale ta forma toho světla je problém :( výrobu bys nezaplatil tím si buť jistý , samotné lisovaní a nebo matroš je v poho +/- ber to tak že hodina na stroji výjde na +/- 600kč +každé kg PC matroša čirého tak kolem 100kč asi :/ mět formu je to v poho :roll

Odesláno

To co je na obrázku je teda extrahnusný (celý, ale světla obzvlášť) ... :D Jinak lehké natónování do červena by asi problém nebyl.Ty spreje co se na to dělají fungují docela dobře.

Na výrobu vstříknutím do formy zapomeň, cena za ty 4 díly by byla v řádech stotisíců podle složitosti. Každopádně by ale dalo to udělat tažením z mléčného nebo tónovaného plexi a tam už by ses pohyboval v reálnějších částkách.

Odesláno

jj čoveče to už sem také kukal nekde maník si tak dělal čiré předky na 405 :D ale zas potřebuješ kopyto a navíc otázka co to plexi vydrží :myslim sluníčko, špina , mití je to celkem měkký matroš leda z tabule pc-čka ale no nevim ale na sedana sů takové origo k sehnání ve francii někdo je tu měl už si nevzpomenu na méno červená 406

Odesláno

co si odlejt formu a udělat to z čirýho epoxy. My sme ho v laminátovně používali na uhlíkový vlákna a byl opravdu jak sklo.

A na tohle se asi nepoužívá plexi, ale polykarbonát.

[upravil dne 4/11/12 17:22 od ZoSo]

Odesláno
To co je na obrázku je teda extrahnusný (celý, ale světla obzvlášť) ... :D Jinak lehké natónování do červena by asi problém nebyl.Ty spreje co se na to dělají fungují docela dobře.

Ano to co je na obrazku je opravdu hnus, ale celocerveny vypadaji pekne, viz muje 406 posledni strana. To tonovani sprejem by tomu asi \"nadech\" dalo, ale nevim jak to bude vypadat na te cerne polovicce :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...