hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Vážení krotitelé lvíčků, pořídil jsem si nedávno krasavce P406 1.8 16V (81kw) r.v. 1996 a chci se optat jaké máte s tímto modelem zkušenosti, na co se případně připravit atd.. Známej mi říkal cosi o tom že často odcházejí někde na zadní nápravě nějaké \"kosti\".. a taky teda koukám že dost z vás mělo problém s plovákem či čerpadlem paliva.. Jsou ještě nějaké časté nedostatky ??? Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 toto vsetko si mohol spojit do jedneho vlakna nemusis to kuskovat ,ano zadna naprava je nachylna na zivotnost na nasich rozbitych castach ale ak ti nic nebucha pravdepodobne to uz niekto dal do kopy ,s plavakom ani cerpadlom som zatial problem nemal akurat s odvetravanim nadrze,utychto rocnikov je dost casta porucha zapalovacej rampy ale nepovedal by som ze vyrobnov chybov ale proste vekom,dost casto sa vyskytuje netesnost motora alebo servohadic , taktiez zapeceny elektomagneticky ventil odvetravania nadrze co som uz spominal ako zle odvetravanie nadrze,elekticky je to auto priam bezporuchove jedine co som riesil bola packa smeroviek a naklapanie spetakov stacilo vycistit prepinace a fungovalo vesele dalej ,ak mas este imobilizer v klavesnici tak ti ho doporucujem vyradit casom stalym vyklapanim sa tam prelamu kabliky a potom nejde nastartovat stalo sa mi to raz ale inak ma auto nikdy nikde nenechalo po odstaveni imobiliz je to bezproblemov,ak budes na nom robit udrzbu pravidelne oleje filtre atd tak ti to najazdi este vela km Citovat
P607Olda Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Toto auto je celkem dobré. Měli jsme malou spotřebu, kolem 6 na dlouhé tratě. Vyznačuje se tím, že otáčky motoru klesají pomalu a motor moc nebrzdí - prý to tak je v pořádku. Svislé kosti za zadní i na přední nápravě odcházejí (na všech 406) na dírách - vyhýbej se dírám, anebo jeď pomalu. Upozorní tě klepáním, není to nebezpečné, spíše nepříjemné. Tak ať hezky jezdí. Citovat
hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 Díky krtku.. vidím že jsi všude zrovna jako ti krtci co nám devastují zahradu A jak dlouho vlastníš 406ku ? Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 cca nieco okolo 4rokov,no jsem vsude:D,to skor preto ze toho dinosaura uz nema vela ludi a preto sa ti zda ze jsem vsude [upravil dne 4/11/12 14:32 od krtek 2] Citovat
hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 jakýho zas dinosaura ? :D:D Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 sak jasne ze je ,to je len sranda,dostava takmer vsetko co potrebuje odomna:) Citovat
P607Olda Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Tu naši firemní jsme prodali zaměstnanci (za 4600:D), jezdí dál a když přijede do práce, tak aspoň vidím hezké auto. Citovat
hitacu406 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 Jojo, jsou to krásné auta... akorát by to chtělo tu úpravu z taxi taxi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.