Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych poradit, při výměně na zimní kola jsem zjistil že se mi hýbe zadní kolo, na ložisku. Tak jsem koupil dva kousky nový zadní ložiska a že je vyměním , no a když jsem na jedne straně to ložisko vyměnil, tak jsem zjistil že je to ještě horši jak s tím starým :bojim Tak fakt nevim co s tim :blicismajlik

Odesláno

hele za dnešek jsem to měl tak 5* rozebrané a hýbal sem s kolem a zda se mi že ta vule je prostě jakoby na ložisku.. ale i když teda hýbe se to jen od jedne strany jakoby ,když vemeš kolo v poloze 7.hodiny a zahybeš směrem nahoru jinak se to nehne tak nevým ..možna to teda bude to spodni uloženi musim se na to podivat už jsem na tom aute měnil snad vše ale tohle uloženi ještě ne ..nemohl by jsi mě trošku přibližit kde to uloženi je protože si to nedokažu an tý zadní nápravě představit .:myslim na přední jo tam jsem je měnil a na zadní ???

Odesláno

ked mas nahodene koleso a hybe sa ti tak to je jedine stabilizacna tycka a nie lozisko.ked chces zistit ci je to lozisko tak koleso dole a skus pohybat do stran a pozeraj na tu stabilizacnu tycku. neverim ze sa ti hybe v lozisku,takmer nemozne pri novom

Odesláno

Tomu se mi nechce věřit že je to stabilizačni tyčka.. měnil jsem je a hlavně je to výkyv cca 2cm. no ale přesto se na to pořádně podívam ale je možne že je to ten spodní siletblok

Odesláno

Třeba napíšu blbost, ale možná máš problém jako já před měsícem když jsem Coupe koupil - taky jsem zjistil že se mi hýbe zadní kolo. Do stran vůli nemělo, ale mělo vůli nahoru a dolů. Vevnitř jsem občas při zhoupnutí auta uslyšel takovou dutou ránu, jak se to kolo zahýbalo v náboji. V servisu přišli na to, že byla hodně povolená matice, kterou se dotahuje ložisko náboje a jejim dotazenim se vymezuje prave vule loziska. Takze lozisko vytahli, protože bylo kupodivu ještě docela v pořádku, tak promazali, přelisovali, nasadili, dotahli matici a auto jezdí naprosto v pohodě :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...