comando11 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Ahoj, potřeboval bych poradit, při výměně na zimní kola jsem zjistil že se mi hýbe zadní kolo, na ložisku. Tak jsem koupil dva kousky nový zadní ložiska a že je vyměním , no a když jsem na jedne straně to ložisko vyměnil, tak jsem zjistil že je to ještě horši jak s tím starým Tak fakt nevim co s tim Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 kupoval jsi náboj s ložiskem,nebo ložiska zvlášť? Citovat
comando11 Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 kompllet naboj ložisko se snat na to neda koupit? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 potom nechápu,kde může být vůle--náboj nasuneš na čep, dotáhneš matku na příslušný moment a finito;) Citovat
koblih69 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Myslím, že nebude v tom ložisku, ale že se to hejbe i s těhlicí... Citovat
koblih69 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 No já to četl, ale mám svou hlavu Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 jasně,že na ložisku se to nehýbe, když je nové... Citovat
comando11 Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 tak to mi teda řekněte prosim na čem se to teda hýbe ?? jak se muže hýbat sama těhlice?? to nechapu Citovat
koblih69 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Protože je pružně uložená, záleží kde se ti to hejbe. Třeba máš špatný ten spodní silentblok.... musí se to zvednout... Citovat
comando11 Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 hele za dnešek jsem to měl tak 5* rozebrané a hýbal sem s kolem a zda se mi že ta vule je prostě jakoby na ložisku.. ale i když teda hýbe se to jen od jedne strany jakoby ,když vemeš kolo v poloze 7.hodiny a zahybeš směrem nahoru jinak se to nehne tak nevým ..možna to teda bude to spodni uloženi musim se na to podivat už jsem na tom aute měnil snad vše ale tohle uloženi ještě ne ..nemohl by jsi mě trošku přibližit kde to uloženi je protože si to nedokažu an tý zadní nápravě představit . na přední jo tam jsem je měnil a na zadní ??? Citovat
comando11 Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 dekuji za schema zkusim se na to podivat doufam ýe to bude ten silentblok protože jinak se už z toho pos..... Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 A nedela ti vodorovna stabilizacni tycka? Citovat
jozefsv Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 ked mas nahodene koleso a hybe sa ti tak to je jedine stabilizacna tycka a nie lozisko.ked chces zistit ci je to lozisko tak koleso dole a skus pohybat do stran a pozeraj na tu stabilizacnu tycku. neverim ze sa ti hybe v lozisku,takmer nemozne pri novom Citovat
comando11 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 Tomu se mi nechce věřit že je to stabilizačni tyčka.. měnil jsem je a hlavně je to výkyv cca 2cm. no ale přesto se na to pořádně podívam ale je možne že je to ten spodní siletblok Citovat
jozefsv Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 na lozisku vykyv 2cm mozes sotva dosiahnut. Citovat
comando11 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 a ked je to ta stabilizačni tyčka je to teda možne že mam na kole takový výkyv ?? Citovat
Ducatista Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Třeba napíšu blbost, ale možná máš problém jako já před měsícem když jsem Coupe koupil - taky jsem zjistil že se mi hýbe zadní kolo. Do stran vůli nemělo, ale mělo vůli nahoru a dolů. Vevnitř jsem občas při zhoupnutí auta uslyšel takovou dutou ránu, jak se to kolo zahýbalo v náboji. V servisu přišli na to, že byla hodně povolená matice, kterou se dotahuje ložisko náboje a jejim dotazenim se vymezuje prave vule loziska. Takze lozisko vytahli, protože bylo kupodivu ještě docela v pořádku, tak promazali, přelisovali, nasadili, dotahli matici a auto jezdí naprosto v pohodě Citovat
comando11 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 promin tak to je blbost pač jsem to utahoval a zkoušel jsem to, a bude nejspiš tou tyčkou a silentblokem .. jdu se na to podivat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.