Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi. Mam takovy dotaz,kdyz je automaticke sklapeni zrcatek mimo provoz,treba z duvodu el. poruchy. Muzou se sklopit i rucne?(\"nasilim\") Nehrozi potom poskozeni toho mechanismu zrcatka? Jen mne to zajima,dekuji:).

Odesláno
zda sa, ze som tu asi par ludi trosku zmiatol nepresnymi informaciami ... tak som si to teraz vonku vyskusal a na 100% je to takto:

podrzat - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim

podrzat a nasledne opat stlacit - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim a \"superuzamykanim\"

1x - uzamkne so sklopenim

2x - uzamkne so sklopenim a so \"superuzamykanim\"

2x rychlo - uzamkne bez sklopenia spolu so \"superuzamykanim\" :papa

co je to to superzamykanie? :myslim

Odesláno
zda sa, ze som tu asi par ludi trosku zmiatol nepresnymi informaciami ... tak som si to teraz vonku vyskusal a na 100% je to takto:

podrzat - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim

podrzat a nasledne opat stlacit - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim a \"superuzamykanim\"

1x - uzamkne so sklopenim

2x - uzamkne so sklopenim a so \"superuzamykanim\"

2x rychlo - uzamkne bez sklopenia spolu so \"superuzamykanim\" :papa

Presne takto to funguje.

Odesláno

Superuzamykanie ti uzamkne auto, odpojí tiahla od kľučiek a odstavý tlačítko na otdomknutie dverí. Pri rozbití okna a pokuse otvoriť dvere vnútornými kľučkami to nie je možné.

Odesláno
Ahoj chlapi. Mam takovy dotaz,kdyz je automaticke sklapeni zrcatek mimo provoz,treba z duvodu el. poruchy. Muzou se sklopit i rucne?(\"nasilim\") Nehrozi potom poskozeni toho mechanismu zrcatka? Jen mne to zajima,dekuji:).

Nie nič sa nestane.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Veď to sklápaj z auta elektricky pritiahnutím páčky. Či nechávaš aby sa sklopili o múr? :)

me to naprihlad sklopit rucne nejde,...

packu na L+P zrcatka do stredovy polohy a kdyz se snazom potahnout dozadu nic se nedeje.

Odesláno
@mrkarda: mas 407 ? Podla podpisu mas len Peugeot...

Pri zavreti ti automaticky sklapa zrkadla?

ano, mam 407:) pri jednom stlaceni uzamykani se nic nedeje, tudiz to je odpojene pres dia,.. ale to by na manualni pres tlacitko nemelo mit vliv ne?

[upravil dne 8/1/13 17:51 od mrkarda]

Odesláno

ale ano - akonahle vypnute cez dia, tak nefunguje ani tlacitko... (rozumne to neni, ale tak to PUG spravil...)

citat forum, uz sa to x-krat riesilo:)

Resp. myslim ze tu uz bola aj \"socko\" vybava ktora elektricke sklapanie vobec nemala.

[upravil dne 8/1/13 18:52 od merlin99]

Odesláno
ale ano - akonahle vypnute cez dia, tak nefunguje ani tlacitko... (rozumne to neni, ale tak to PUG spravil...)

citat forum, uz sa to x-krat riesilo:)

Resp. myslim ze tu uz bola aj \"socko\" vybava ktora elektricke sklapanie vobec nemala.

[upravil dne 8/1/13 18:52 od merlin99]

aha, diky:)

Odesláno

Ak sa nemýlim tak vyhrievané by mali mať všetky 407-mi a vyhrievajú vtedy keď zapneš vyhrievanie zadného skla.

Odesláno

No já bych byl rád kdyby to tak bylo. Já prostě ještě neměl šanci vypozorovat, většinou nejsou zamrzlé, jen když vjedu do podzemních garáží tak se zapotí a to si nevspomenu pustit sklo jak se soustředím abych nevzal nějaký sloup z betónu.:D Tak snad budu mít štěstí to skusit. Dík za info.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...