pežotík Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Ahoj chlapi. Mam takovy dotaz,kdyz je automaticke sklapeni zrcatek mimo provoz,treba z duvodu el. poruchy. Muzou se sklopit i rucne?(\"nasilim\") Nehrozi potom poskozeni toho mechanismu zrcatka? Jen mne to zajima,dekuji:). Citovat
Fredino Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 zda sa, ze som tu asi par ludi trosku zmiatol nepresnymi informaciami ... tak som si to teraz vonku vyskusal a na 100% je to takto: podrzat - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim podrzat a nasledne opat stlacit - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim a \"superuzamykanim\" 1x - uzamkne so sklopenim 2x - uzamkne so sklopenim a so \"superuzamykanim\" 2x rychlo - uzamkne bez sklopenia spolu so \"superuzamykanim\" co je to to superzamykanie? Citovat
Judes Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 zda sa, ze som tu asi par ludi trosku zmiatol nepresnymi informaciami ... tak som si to teraz vonku vyskusal a na 100% je to takto: podrzat - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim podrzat a nasledne opat stlacit - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim a \"superuzamykanim\" 1x - uzamkne so sklopenim 2x - uzamkne so sklopenim a so \"superuzamykanim\" 2x rychlo - uzamkne bez sklopenia spolu so \"superuzamykanim\" Presne takto to funguje. Citovat
Judes Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Superuzamykanie ti uzamkne auto, odpojí tiahla od kľučiek a odstavý tlačítko na otdomknutie dverí. Pri rozbití okna a pokuse otvoriť dvere vnútornými kľučkami to nie je možné. Citovat
Joozino Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 no zaujimave ani mne to nejde, 2x rychlo stlacit, spatne sa sklopia..hmmmm cudne Citovat
cvrlo Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Jozino, ak ti to nejde, tak asi nemáš superzamykanie... zrejme to funguje len so superzamykaním Citovat
AnotherOne Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Ahoj chlapi. Mam takovy dotaz,kdyz je automaticke sklapeni zrcatek mimo provoz,treba z duvodu el. poruchy. Muzou se sklopit i rucne?(\"nasilim\") Nehrozi potom poskozeni toho mechanismu zrcatka? Jen mne to zajima,dekuji:). Nie nič sa nestane. Citovat
pežotík Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Dekuju ti. Myslel sem to hlavne pri vjezdu do garaze,mam trochu uzsi vjezd, je to o zrcatka:) Citovat
AnotherOne Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Veď to sklápaj z auta elektricky pritiahnutím páčky. Či nechávaš aby sa sklopili o múr? Citovat
Laďa Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Píše \"kdyz je automaticke sklapeni zrcatek mimo provoz,treba z duvodu el. poruchy\" takže mu to asi nejde ani zevnitř. Citovat
pežotík Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Kuci,diky zatim vse funguje,jak ma. Ja se jen ptal pro pripad,ze by se mi neco takoveho stalo,jestli bych to mohl tak docasne provozovat,nez by se zavada odstranila:papa. Citovat
mrkarda Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Veď to sklápaj z auta elektricky pritiahnutím páčky. Či nechávaš aby sa sklopili o múr? me to naprihlad sklopit rucne nejde,... packu na L+P zrcatka do stredovy polohy a kdyz se snazom potahnout dozadu nic se nedeje. Citovat
merlin99 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 @mrkarda: mas 407 ? Podla podpisu mas len Peugeot... Pri zavreti ti automaticky sklapa zrkadla? Citovat
mrkarda Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 @mrkarda: mas 407 ? Podla podpisu mas len Peugeot... Pri zavreti ti automaticky sklapa zrkadla? ano, mam 407:) pri jednom stlaceni uzamykani se nic nedeje, tudiz to je odpojene pres dia,.. ale to by na manualni pres tlacitko nemelo mit vliv ne? [upravil dne 8/1/13 17:51 od mrkarda] Citovat
merlin99 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 ale ano - akonahle vypnute cez dia, tak nefunguje ani tlacitko... (rozumne to neni, ale tak to PUG spravil...) citat forum, uz sa to x-krat riesilo:) Resp. myslim ze tu uz bola aj \"socko\" vybava ktora elektricke sklapanie vobec nemala. [upravil dne 8/1/13 18:52 od merlin99] Citovat
mrkarda Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 ale ano - akonahle vypnute cez dia, tak nefunguje ani tlacitko... (rozumne to neni, ale tak to PUG spravil...) citat forum, uz sa to x-krat riesilo:) Resp. myslim ze tu uz bola aj \"socko\" vybava ktora elektricke sklapanie vobec nemala. [upravil dne 8/1/13 18:52 od merlin99] aha, diky:) Citovat
bart.lbc Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Má 407 vyhřívané zrcátka ? Pokud ano tak kdy fungují? Je to spciání výbava nebo standard? Citovat
Judes Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Ak sa nemýlim tak vyhrievané by mali mať všetky 407-mi a vyhrievajú vtedy keď zapneš vyhrievanie zadného skla. Citovat
bart.lbc Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 No já bych byl rád kdyby to tak bylo. Já prostě ještě neměl šanci vypozorovat, většinou nejsou zamrzlé, jen když vjedu do podzemních garáží tak se zapotí a to si nevspomenu pustit sklo jak se soustředím abych nevzal nějaký sloup z betónu. Tak snad budu mít štěstí to skusit. Dík za info. Citovat
Joozino Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 u mna to funguje ako pise judes..ked zapnes vyhrievanie zadneho skla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.