choze05 Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Tak nevim, vám to funguje celou zimu bez problému a u mě první mráz a už trucujou. Už sou nějak vychozeny, nebo čím to múže byt? Neni to nic extra ale při větši rychlosti se trochu třesou. Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 :myslim tak to nevím, já opravdu 100% pohoda, ťuk ťuk Citovat
Mike407 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Já také musím říct, že jsem se sklápěním zrcátek dosud neměl nejmenší problém a to ani v zimě (ťuk, ťuk). Všechno běhá jak má a zrcátka ani na dálnici nijak nevibrují. Citovat
pietroKK Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Tak nevim, vám to funguje celou zimu bez problému a u mě první mráz a už trucujou. Už sou nějak vychozeny, nebo čím to múže byt? Neni to nic extra ale při větši rychlosti se trochu třesou. ...to je pravda, ked tam zatecie voda, nepohnu sa a co sa tyka trasenia mam ten isty problem na dialnici, da sa s tym nieco spravit??? Citovat
Mike407 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Potom už jedině přilepit.:D Ale vážně, to ti opravdu vibrují celá zrcátka? Já to používám denně a žádné velké vůle tam nemám... Citovat
pietroKK Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Potom už jedině přilepit.:D Ale vážně, to ti opravdu vibrují celá zrcátka? Já to používám denně a žádné velké vůle tam nemám... ...hej trasu sa a cele Citovat
AnotherOne Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Niekde tu bol návod ako trasenie opraviť. Citovat
Miino Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 to: Marcel00 na tomto videu vidiet, ze to s klucom skutocne ide ... uzamknutie bez sklopenia (2x rychlo stlacit) - - odomknutie - uzamknutie - ja osobne ked tam to sklapanie je, tak ho aj vyuzivam, v pohode to zvlada aj ladovy zamrzajuci dazd [upravil dne 1/11/12 20:15 od Miino] [upravil dne 6/11/12 16:23 od Miino] Citovat
Judes Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 uzamknutie so sklopenim - - Týmto dvojitým stlačením sa mi aktivuje \"superuzamykanie\". Citovat
Miino Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Judes to ano ehm, na klasicke zamknutie samozrejme staci stlacit iba raz Citovat
janik6163 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 to: Marcel00 na tomto videu vidiet, ze to s klucom skutocne ide ... uzamknutie bez sklopenia - - - odomknutie - uzamknutie so sklopenim - - ja osobne ked tam to sklapanie je, tak ho aj vyuzivam, v pohode to zvlada aj ladovy zamrzajuci dazd Tiež potvrdzujem že pri dvakrát - - superuzamykanie. Citovat
krko 407 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Judes a Janik maju pravdu,dvakrat je superuzamykanie.Inac ja tiez nemam problem z primrzanim a ak aj je tem nejaky odpor tak sa vyklapanie prerusi.pri opetovnom zamknuti a odomknuti uz vsetko ok! Citovat
renda.j Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Kamarádi, myslím, že to jde, určitě jsem to měl vypnuté, ale pak jsem to zase zapnul, myslím, že to bylo nějakou kombinací snad vypínačema v rukojeti ve dvečích u řidiče, ale fakt si to nevybavuju, zkusím si vzpomenout zítra v autě, a kdyžtak napíšu. Ale jinak to běhá v pohodě i v mrazech. Citovat
Judes Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Keď potiahneš dozadu prepínač zrkadiel Ľ-P v strednej polohe tak sa zrkadlá sklopia a zostanú sklopené aj po otvorení auta a opätovným potiahnutím prepínača sa znovu vyklopia ale nastálo ich deaktivovať len cez dia. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 A čo tá blbosť s trojitým stlačením, skúšal to niekto. Nezdá sa mi to. Citovat
Judes Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 To som neskúšal ale ak rýchlo stlačíš uzamykanie 2x za sebou zrkadlá zostanú odklopené a auto sa uzamkne (už sa to riešilo v niektorom vlákne). [upravil dne 6/11/12 13:50 od Judes] Citovat
AnotherOne Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Ale asi len keď je superuzamykanie nie? Som nepostrehol, že by mi to robilo. Citovat
Judes Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 To neviem, je to možné. Ja som to raz skúšal a zostali odklopené, keď počkám medzi stlačeniami tlačítka aspoň 1sek. tak sa normálne sklopia. Citovat
baffy Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 1X zamkne+ sklopí zrkadlé 1X djhší uzamkne+ zatvorí okná + sklopí zrkadlá 2X nič -mám jednoduché uzamykanie 3X tiež nič Citovat
Miino Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 zda sa, ze som tu asi par ludi trosku zmiatol nepresnymi informaciami ... tak som si to teraz vonku vyskusal a na 100% je to takto: podrzat - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim podrzat a nasledne opat stlacit - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim a \"superuzamykanim\" 1x - uzamkne so sklopenim 2x - uzamkne so sklopenim a so \"superuzamykanim\" 2x rychlo - uzamkne bez sklopenia spolu so \"superuzamykanim\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.