Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nevim, vám to funguje celou zimu bez problému a u mě první mráz a už trucujou. Už sou nějak vychozeny, nebo čím to múže byt? Neni to nic extra ale při větši rychlosti se trochu třesou.

Odesláno

Já také musím říct, že jsem se sklápěním zrcátek dosud neměl nejmenší problém a to ani v zimě (ťuk, ťuk). Všechno běhá jak má a zrcátka ani na dálnici nijak nevibrují.

Odesláno
Tak nevim, vám to funguje celou zimu bez problému a u mě první mráz a už trucujou. Už sou nějak vychozeny, nebo čím to múže byt? Neni to nic extra ale při větši rychlosti se trochu třesou.

...to je pravda, ked tam zatecie voda, nepohnu sa a co sa tyka trasenia mam ten isty problem na dialnici, da sa s tym nieco spravit???

Odesláno

Judes a Janik maju pravdu,dvakrat je superuzamykanie.Inac ja tiez nemam problem z primrzanim a ak aj je tem nejaky odpor tak sa vyklapanie prerusi.pri opetovnom zamknuti a odomknuti uz vsetko ok!

Odesláno

Kamarádi, myslím, že to jde, určitě jsem to měl vypnuté, ale pak jsem to zase zapnul, myslím, že to bylo nějakou kombinací snad vypínačema v rukojeti ve dvečích u řidiče, ale fakt si to nevybavuju, zkusím si vzpomenout zítra v autě, a kdyžtak napíšu. Ale jinak to běhá v pohodě i v mrazech.

Odesláno

Keď potiahneš dozadu prepínač zrkadiel Ľ-P v strednej polohe tak sa zrkadlá sklopia a zostanú sklopené aj po otvorení auta a opätovným potiahnutím prepínača sa znovu vyklopia ale nastálo ich deaktivovať len cez dia.

Odesláno

To som neskúšal ale ak rýchlo stlačíš uzamykanie 2x za sebou zrkadlá zostanú odklopené a auto sa uzamkne (už sa to riešilo v niektorom vlákne).

[upravil dne 6/11/12 13:50 od Judes]

Odesláno

To neviem, je to možné. Ja som to raz skúšal a zostali odklopené, keď počkám medzi stlačeniami tlačítka aspoň 1sek. tak sa normálne sklopia.

Odesláno

zda sa, ze som tu asi par ludi trosku zmiatol nepresnymi informaciami ... tak som si to teraz vonku vyskusal a na 100% je to takto:

podrzat - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim

podrzat a nasledne opat stlacit - vytiahne okna, uzamkne so sklopenim a \"superuzamykanim\"

1x - uzamkne so sklopenim

2x - uzamkne so sklopenim a so \"superuzamykanim\"

2x rychlo - uzamkne bez sklopenia spolu so \"superuzamykanim\" :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...