whizz80 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Ahojte. Mam taký problem, že ked chcem štartnút tak mi len cvakne a štarter nepretočí. Začalo mi to robiť asi pred mesiacom, potom som poklepal po cievke a naskočilo, ale ako sa schladilo tak zas mi to nechcelo naskočiť len cvaka. Niekedy mi ani nezasvieti kontrolka žhavenia. Bude to cievkou alebo štarterom? Citovat
miroja Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 V prvom rade skontroluj kontakty na akumulatore (ocistit, namazat, primerane dotiahnut), hruby vodic na startri a tiez kostru motor <---> karoseria. Citovat
Lucasao Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Taky to můžou být uhlíky, ale něco podobného se mi kdysi stalo ve 106. Taky mi startér jen cvakal a byla to vadná cívka Citovat
krtek 2 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 v cievke je spinaci kontakt ktory ked to cvakne spoji ten hruby plus kabel s uhlikom startera a starter sa ma tocit ,bude na tom kontakte spatny prechod ele prudu alebo ten valcek v cievke ktory spina ten kontakt zadrhava ,rozobrat cievku vycistit jej jadro ,vycistit kontakt ak sa da rozobrat ak je opaleny zabrusit ho pilnikom,smirglom namazat vazelinov poskladat [Edited on 29/10/12 19:25 by krtek 2] Citovat
ozzy56 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 většinou se spinač rozebrat nedá--je zabertlovaný (zalisované víčko) Citovat
Tantor-BN Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 hej ale snad ti to niekto preda...urcite to nebude strasne drahe...alebo repas to je niekedy lepsie ako original Citovat
whizz80 Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 No včera som zistil, že na baterke je povoleny kabel, tak som kontakty namazal a a prikrútil. Auto naštartovalo na prvý raz. Dnes ráno som chcel naštartovať auto a zas len cvaklo. Tak som skúsil pobúchat po štartéri a pohybať káblami na baterke a auto naštartovalo. Tak teraz neviem, či je to baterkou alebo štartérom. Citovat
pastorek Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 ... tak som kontakty namazal a a prikrútil. ... Kontakty sa ničím nemažú, jedine až po montáži sa postriekajú konkorom. Pri štartovaní si nechaj otvorené dvere a sleduj čo urobí lampička vnútorného osvetlenia. Ak temer pohasne tak je zlá baterka alebo kontakty, ak iba trošku stlmí tak zrejme štartér. Skontroluj prekostrenie motora a karosérie. Mal by to byť kábel ktorý spája karosériu s motorom. Jeden koniec býva pod baterkou kde končí mínus kábel a druhý koniec na prevodovke. Zožeňn si pomocníka a keď zaštartuje (podrží kľúčik) tak hrubším káblom spoj obe skrutky na štartéri. Ak je zlá cievka štartér zareaguje a ak je vadný štartér tak nič. Predpokladám že kontakty na baterke sú čisté a dotiahnuté. Citovat
Andreww Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Vsadil bych na startér. Loni mi v prvních mrazech začal dělat to samé. Byly v tahu uhlíky. Nechal jsem udělat repas a točí jak blbý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.