Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak zasa prkotina...

nejdu mi ostrekovace svetiel :(

ale...motorcek pocujem ako toci, ten na ostrekovanie svetiel nie na ostriekanie okna, okno ide...a pod autom je zrazu mlaka

takze predpokladam ze vypadla nejaka hadicka alebo co

Chcem sa len uistit ci to zas nebude nejaka hokus pokus ficurka :D

Odesláno

Ty máš diagnostiku i na ostřikovače? (stříká - nestříká):D:D:D

Mně se stalo, že krytky přimrzly, čerpadlo dalo velký tlak a tělo čerpadla prasklo. No, snad budeš mít štěstí a bude jen vypadená hadice.

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj všem, taky se připojím...jak napovídá téma, nejsou mi přední ostřikovače..přimrzlý nejsou a jak jsem to dnes zkoumal, asi to ani nestříká do nárazníku (což je na jednu stranu fajn, neplácá mi to zbytečně vodu). Zkusil jsem s nastraženým sluchem poslouchat, jestli to tvoří nějakou činnost a nic :-( nemá to někde schovanou pojistku? Do pojistkovky jsem koukal a všechny se zdají být ok... Díky, Jirka

Odesláno

poistku to samostatne nema...ale co ja viem (mozno sa mylim), v nadobke s kvapalinou mas dva motorceky, jeden na okna, druhy na svetla, ak das ostriekat pri rozsvietenych svetlach, musi najskor ostriekat okno a potom svetla teda musis pocut ist dva motorceky, najskor jeden a sekundu (ci kolko) po nom dalsi.

ak to takto nepocujes, bude je motorcek zly pripadne nefunguje, je odpojeny alebo mas malo kvapaliny, na ostriekanie svetiel treba dostatok

ak si precitas vyssie, ja som pocul ako mi idu oba motorceky ale svetla neostreklo, a pod autom kaluz, bola dierava hadica ;)

Odesláno

2 KrteK: Jirko, pokud ti nejdou i ostřikovače skla, tak pojistka F25 v palubce. Pokud nejdou jenom ostřiky světel, tak může být v háji relé ostřikovače světel, nebo také mohou být zakázané v dia.

[upravil dne 10/12/12 23:44 od HonzaZ]

Odesláno

Děkuji za názory...takže, vždy mi fungovaly tak, že se ostříkla světla zároveň se sklem...ostřik na přední okno funguje normálně, ostřikovače na světla se ani nevysunou. A jelikož si z diag nikdo nehrál a do nedávna to fungovalo, bude zrada jinde, neboť nepředpokládám, že by se ostřiky zakázaly odpojením baterky.

Odesláno

no neviem ci sa pri 406 z toho roku da zakazat cez diag toto...

ale to neni nas pripad ako vravis.

Tak teraz skus pocuvat tie motorceky a kukni ci nevidis vodu pod autom po ostriekani.

ak nebudes pocut motorcek ist, je v haji, alebo proste nejde.

ak budes pocut a vidiet vodu pod autom...hadica je v haji

ale predpokladam to prve

PS: este tej kvapaliny je dost?

Odesláno

Kapalinu jsem si preventivně dolil...a slyšel jsem motorek na okno, to mi ostřikuje. A jelikož bylo mokro, tak úplně přesně nevim, jestli to teče, ale nic nesmrdělo, ani nekapalo, tak předpokládám, že to nestříká. A ještě se zeptám, když by byl v háji motorek, tak by se ani nevysunuly?

Odesláno

ano nevysunuli by sa, vysuva ich tlak vody ktory sposobi motorcek.

ak si pocul motorcek na okno to je malo, ako som pisal, musis za nim pocut este jeden

Odesláno

Bud rad ze ti to nestrieka. Zere to kvapalinu a ucinok skoro ziaden.

Kto vymyslel taku pakaren ze sa automaticky ostrekuju svetla ked su zapnute spolu s ostrekom okna tak tomu by som nasral do ruk a nepustil k vode. Niekto asi mal na obed pokazenych slimakov.

Odesláno

Fakt je, že kdyby proběhlo nějaké zpoždění, než se zapojí ostřiky světel, nebylo by to špatný...ale zas když už to tam je...kromě toho nemusím každou chvíli lítat s hadrem a světla čistit..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...