Y2K Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Tak zasa prkotina... nejdu mi ostrekovace svetiel ale...motorcek pocujem ako toci, ten na ostrekovanie svetiel nie na ostriekanie okna, okno ide...a pod autom je zrazu mlaka takze predpokladam ze vypadla nejaka hadicka alebo co Chcem sa len uistit ci to zas nebude nejaka hokus pokus ficurka Citovat
P607Olda Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Prasklo čerpadlo. Horší je, že tudy vyteče kapalina, takže bude sucho... [upravil dne 29.10.2012 13:46 od P607Olda] Citovat
Y2K Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 to hadam nie pod autom je mlaka iba ked \"ostriekam\" svetla Citovat
straki007 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 No tak jak jste delali ten naraznik (chlazeni turbo.....)tak jste neco nezapojili......... Citovat
Y2K Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 to nieee minuly tyzden to fungovalo este to museli vypadnut alebo co Citovat
Y2K Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 u nas nemrzlo okrem toho to by asi nevrndzalo a netlacilo vodu a ukazala to diag ne? Citovat
P607Olda Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Ty máš diagnostiku i na ostřikovače? (stříká - nestříká):D:D Mně se stalo, že krytky přimrzly, čerpadlo dalo velký tlak a tělo čerpadla prasklo. No, snad budeš mít štěstí a bude jen vypadená hadice. Citovat
Y2K Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 no ked mi neslo cerpadlo mi to pisalo ze preruseny obvod to sa vymenilo [upravil dne 9.11.2012 08:43 od Y2K] Citovat
Y2K Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 tak bola to dierava hadicka iba Citovat
Krt€K Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Ahoj všem, taky se připojím...jak napovídá téma, nejsou mi přední ostřikovače..přimrzlý nejsou a jak jsem to dnes zkoumal, asi to ani nestříká do nárazníku (což je na jednu stranu fajn, neplácá mi to zbytečně vodu). Zkusil jsem s nastraženým sluchem poslouchat, jestli to tvoří nějakou činnost a nic :-( nemá to někde schovanou pojistku? Do pojistkovky jsem koukal a všechny se zdají být ok... Díky, Jirka Citovat
Y2K Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 poistku to samostatne nema...ale co ja viem (mozno sa mylim), v nadobke s kvapalinou mas dva motorceky, jeden na okna, druhy na svetla, ak das ostriekat pri rozsvietenych svetlach, musi najskor ostriekat okno a potom svetla teda musis pocut ist dva motorceky, najskor jeden a sekundu (ci kolko) po nom dalsi. ak to takto nepocujes, bude je motorcek zly pripadne nefunguje, je odpojeny alebo mas malo kvapaliny, na ostriekanie svetiel treba dostatok ak si precitas vyssie, ja som pocul ako mi idu oba motorceky ale svetla neostreklo, a pod autom kaluz, bola dierava hadica Citovat
HonzaZ Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 2 KrteK: Jirko, pokud ti nejdou i ostřikovače skla, tak pojistka F25 v palubce. Pokud nejdou jenom ostřiky světel, tak může být v háji relé ostřikovače světel, nebo také mohou být zakázané v dia. [upravil dne 10/12/12 23:44 od HonzaZ] Citovat
Krt€K Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Děkuji za názory...takže, vždy mi fungovaly tak, že se ostříkla světla zároveň se sklem...ostřik na přední okno funguje normálně, ostřikovače na světla se ani nevysunou. A jelikož si z diag nikdo nehrál a do nedávna to fungovalo, bude zrada jinde, neboť nepředpokládám, že by se ostřiky zakázaly odpojením baterky. Citovat
Y2K Odesláno 11. prosinec 2012 Autor Odesláno 11. prosinec 2012 no neviem ci sa pri 406 z toho roku da zakazat cez diag toto... ale to neni nas pripad ako vravis. Tak teraz skus pocuvat tie motorceky a kukni ci nevidis vodu pod autom po ostriekani. ak nebudes pocut motorcek ist, je v haji, alebo proste nejde. ak budes pocut a vidiet vodu pod autom...hadica je v haji ale predpokladam to prve PS: este tej kvapaliny je dost? Citovat
Krt€K Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Kapalinu jsem si preventivně dolil...a slyšel jsem motorek na okno, to mi ostřikuje. A jelikož bylo mokro, tak úplně přesně nevim, jestli to teče, ale nic nesmrdělo, ani nekapalo, tak předpokládám, že to nestříká. A ještě se zeptám, když by byl v háji motorek, tak by se ani nevysunuly? Citovat
Y2K Odesláno 11. prosinec 2012 Autor Odesláno 11. prosinec 2012 ano nevysunuli by sa, vysuva ich tlak vody ktory sposobi motorcek. ak si pocul motorcek na okno to je malo, ako som pisal, musis za nim pocut este jeden Citovat
Krt€K Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Tak ten jsem neslyšel... :-( teda aspoň mám ten dojem. Citovat
jofo Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Bud rad ze ti to nestrieka. Zere to kvapalinu a ucinok skoro ziaden. Kto vymyslel taku pakaren ze sa automaticky ostrekuju svetla ked su zapnute spolu s ostrekom okna tak tomu by som nasral do ruk a nepustil k vode. Niekto asi mal na obed pokazenych slimakov. Citovat
Krt€K Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Fakt je, že kdyby proběhlo nějaké zpoždění, než se zapojí ostřiky světel, nebylo by to špatný...ale zas když už to tam je...kromě toho nemusím každou chvíli lítat s hadrem a světla čistit.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.