Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Co je to "ICE ALERT" ? Prosím rychle..(406New)

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat, 406 máme poprvé a máme jí krátkou dobu.

Co značí problikávaní \"ICE ALERT\" na ppc?

Vím že to je Zimní varovaní nebo něco takového, ale jak se toho zbavím přes diagnostiku?

Takže to chápu tak, že auto každý rok je nastaveno na nějaké datum nebo podle teploty upozorní na vyměnu kapalin za nemrznoucí a musí se to vypnout a zase nastavit přes diag na další rok?

Všechny kapaliny by mělý být v pohodě jsou nemrznoucí sníma to i odstřikovače? Pokud ano tak maximalně tam muže být chyba, že i když je tam nemrznoučka, ale naředěná.

DĚKUJU! :)

[upravil dne 28/10/12 18:54 od Feelly]

Odesláno

Doufám, že to nemá být narážka, nemyslel jsem to nějak zle, jen aby to nebylo něco, že by se s autem mohlo něco stát, že mu něco chybí a venku již mrzne takže bych to hned vyřešil ještě dneska. :)

Děkuju.

Odesláno

Ale to vubec né, pišu jen protože jsem prostě nevěděl, co to přesně značí nevěděl jsem že to je jen teplota mezi +3 a -3 stupni tak se omlouvám za tak stupidní dotaz myslel jsem, že to je něco zavažnějšího pokud to tak má být tak to samozřejmě vypnout nechci.. ;)

Mráz je tu uplně běžný.

Děkuju.

Odesláno

To maj všecky novější auta, který maj venkovní teploměr. Třeba opelům se na displeji objeví blikající vločka, oktávce taky a navíc ještě pípne. Peugeot to holt takhle vypisuje.

Odesláno
taky jsem se na to ptal tendle tejden Nebezpečí náledí

To máš už v 306, tam místo Ice Alert začne blikat to C u zobrazení venkovní teploty :D

Odesláno

Stejně jako přezouvání se tu objeví 2x do roka tak toto téma 1x do roka. :bojim

2Feely: máš už docela dost příspěvků na to, aby jsi použil tlačítko \"hledání\". :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...