Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute dneska rano dojdem do auta pockam ash sa to nazhavi zatocim kluckom brm a hned chciplo,opakovane 2 krat som to skusal este raz a stale chcipalo,na treti krat uz z plynom to drzalo...:myslim toto sa mi nepaci ani trosku

Odesláno

pani ja neviem ci zijete na severnom pole ale auto vonku, po tyzdni statia kedze poslednou dobou nejak vela nejazdim na prvy start uplne rovnako ako v lete... tam musi byt nieco zle a nafta to nebude

Odesláno

Osobně si myslím, že na diag nic zjevného nebude. Zkusil bych jestli ti pomůže před startováním napumpovat balónkem a proměřil ty žhaviče. Filtr byl doufám kvalitní a naftu vem preventivně jinde.

Odesláno

koblih69: ked je napr spadnuta nafta a motor chyti a potom zhasne, nebude tam zapisany napriklad nizky tlak paliva alebo nieco take:myslim .. neviem taky problem som nikdy nemal ale celkom by ma to zaujimalo :)

Odesláno
stym balonkem ma dajte do obrazu

Pred štartovaním zopárkrát napumpuj naftu až kým ti ten balónik nestvrdne a až potom skús naštartovať.

Odesláno
stym balonkem ma dajte do obrazu

Pred štartovaním zopárkrát napumpuj naftu až kým ti ten balónik nestvrdne a až potom skús naštartovať.

ja stale ale neviem ktory balonik,prepacte som lama nevyznam sa ftom tak :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...