Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,mám problém a nevím co stím,mám 607 3.0 v6 benzín a autíčko vždy krásně bez jakých koliv problémů startovalo a včera přijedu večer domů zhasnu motor a vše v poho,rano otočím klíčkem kontrolky normálně svítí vše funguje (osvětlení,xenony,palubka atd.) a když dám do polohy start tak se vůbec nic nestane ani tuk ve startétu prostě ůplný ticho,nevíte co by to mohlo být,podotýkám že startér nikdy nevynechal nebo tak a ještě kde je na tomdle motoru startér vůbec schovanej,díky za každou radu protože auto má jet v pátek do servisu kůli jiným věcem a servis je 50km daleko tak bych to nerad táhnul.

Odesláno

Kontrolky palubovky bez popliknutí svítí normálně,nedělá to vůbec žádný zvuk ani relátka ani startér,jediný co po otočení klíčku na start pohasíná je celé podsvícení klimi.

Odesláno

Keby bola baterka v cavese tak aspon kontrolky stiahne a pocul by aspon nejaku snahu od stratera. Teda minimalne by cvakali vsetky rele. Skor si myslim ze upadol alebo skorodoval kontakt od kablika co ide k starteru.

Odesláno

...mě tohle udělala baterka ... sekundární se hlásila že je slabá normálně v chybovém hlášení na palubovce a auto hlásilo smyšlené chyby,.ale hlavní baterie v motoru prostě bez varování odešla a žádné cvakání nic.. večer sem normálně dojel,ráno ani ťuk...zkusil bych napřed tu baterku..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...