Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to jsi se trefil :aut

Já jsem byl pár let a asi znovu budu řidič kamionu, takže vím jaký to je jezdit v zimě :myslim

Taky jsem projel pár zemí v Evropě, respektive skoro celou EU. A je asi jen málo zemí kde by byli míň ohleduplnější řidiči než u nás (Čr,Sr)...

Rozhodně na západě nebudou nikoho hanit za to, že jede někde opatrněji...

Ok a taky končím, smysl to opravdu nemá...

[upravil dne 29/10/12 14:10 od davidekcz]

Odesláno

No vídíš... tak potom nechápem ako môžeš dať otázku na kamiony a traktory?

O pár príspevkov vyššie som ti napísal, že sa bavíme o zdržovačoch v osobákoch.

Kamiony, traktory, nákladiaky, mraziarenské autá, hovnocucy, boeingy 747 a ostatné tu neriešim.

Ide mi primárne o to PREČO ZDRŽUJÚ PREMÁVKU VODIČI OSOBNÝCH AUTOMOBILOV S KONŠTRUKČNOU RÝCHLOSŤOU ĎALEKO PRESAHUJÚCOU 60km/h... :roll

Odesláno

Třeba proto, že je za volantem mladá holka která má čerstvej řidičák a musí se trošku otrkat? Nebo maminka která má vzadu dvě děti a chce s nima jet opatrně? Nějaký děda? atd....

Odesláno

Aha, lenže ta \"mladá holka nebo maminka s dvěma detmi\" si neuvedomuje, že svojou bezdôvodne pomalou jazdou ohrozuje seba a okolie viac ako keby išla plynule niekde pri hranici povolenej rýchlosti 80-90?

V čom je rozdiel ?!:

1. Som mladá holka (nebo maminka s dvěma detmi), nemám na zimáky lebo potrebujem na chlast/drogy/vložky/botox a pôjdem 60 a za sebou budem mať naskladaných 10-20 potencionálnych strelcov, ktorí sú pripravený otestovať ABS,ESP,USA apod. Každý z nich by kľudne zvládol ísť aj rýchlejšie aby zarobil svojej mladej holke (nebo mamince se dvěma detmi) na chlast/drogy/vložky/botox...

2. Som staršia holka (nebo maminka s třema detmi), pôjdem 85-90 a za sebou budem mať normálnu medzeru, nakoľko ani tí za mnou nie su debili aby v takomto počasí predbiehali 100-110... to jedno percento čo to skúsi stretnem o pár km niekde v priekope alebo za pár rokov na parte...

Ktorá situácia je pre teba prijateľnejšia? :myslim

PS: Děda Klobouk je samostatná kapitola našich ciest... :roker

Odesláno

Pepito: pokud se vesele předjížddíte tak to ješte jde, ale když tohohle \"furťáka\"(furt 70) mimo obec předjedu a on mě v obci dojede a on se mi začne lepit na prd.l a kolikrát i vyblikávat tak mam sto chutí zastavit vystoupit něco hezkýho od srdce mu říct(čti vyřvat ho do všeho možnýho) nastoupit a jet dál;)

Davídek: tohle je hodně mimo misu, a rozdíl mezi náklaďákem a osobákem jedoucích 65km/hod je ten že kamion ti kolikrát blikne že můžeš předjížet a ještě uhne ke krajnici(dle pravidla když dva chtěj třetí se vejde;))

cinic: uz ho netrap:D:D

Odesláno

Touhle rychlostí můžou jet i na zimních. Opravdu nechápu proč se rozčiluješ když někdo jede pomaleji než je max.rychlost na té silnici?Oni dodržují předpisy a basta...

Hele necháme to plavat ju?? Stejně by jsme se neshodli tak ať tady neklábosíme nesmysly, které nikoho moc nezajímají :papa:papa

Odesláno

No dojizdel jsem letni, chtel jsem prehodit, ale prselo a tak jsem na nich jel jeste par kilometru na obed k babicce...

Uz chvili padal snih a bylo dost mokro....

Ulitnul mi zadek, otocil me o 180 a \"zacouval\" me do tohoto prikopu... nastesti prikop je melky, takze auto i ja v poradku, jen byl trosku problem me vytahnout... Na treti pokus to zvladlo az 4x4 V70 Volvo...

Ale jak rikam, jinak vse v poradku, takze stesti...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...